/dell
Użytkownik TheDestroyers edytował ten post 26/07/2013 - 19:39
/dell
Użytkownik TheDestroyers edytował ten post 26/07/2013 - 19:39

Kolejna Impreza
->>9. Czerwca Niedziela, Earth Club godzina 20, nie zapomnij wpaść!<<-
Zabawę rozkręci DJ Elajt!
Do wygrania skuter Faggio, przewidziane również
kilka innych konkursów!
Nowe wnętrze oraz nowa impreza, nie przegap!
Grafika:owny
Użytkownik TheDestroyers edytował ten post 09/06/2013 - 08:27
Imie i Nazwisko: Fred Torre
Numer telefonu:nie pamietam
Opowiedz coś o sobie, ew. doświaczenie: Pracuje w 2 klubach. Umiem obsluzyc klienta.
Akcept. przyjdź do lokalu, naprzeciw pączka.
Imie i Nazwisko:
Edward Ruiz
Telefon: 1392975
Opowiedz coś o sobie:
Aktualnie pracuje jako Mechanik i jestem miły, umiem obsłużyć klienta.
Zgłoś się do lokalu.

Zapraszamy na kolejną imprezę w Earth Club, dnia 23 czerwca 2013 Roku!
Imprezę nakręci DJ Elajt!
Start Godzina 20:00!
Podczas imprezy przewidziane wielkie nagrody dla tancerzy oraz główna, Skuter Faggio!
Angelo Zinna
21 lat
3068151
Mam doswiadczenie w obsludze klijentów ,pracuje juz jakis czas w Earth Club oraz Extreme Gym ,oraz jestem gotowy na objecie stanowiska kierownika.
Angelo Zinna
21 lat
3068151
Mam doswiadczenie w obsludze klijentów ,pracuje juz jakis czas w Earth Club oraz Extreme Gym ,oraz jestem gotowy na objecie stanowiska kierownika.
Zgłoś się IG do mnie.

Zapraszamy na kolejną imprezę w Earth Club, dnia 23 czerwca 2013 Roku!
Imprezę nakręci DJ Elajt!
Start Godzina 20:00!
Podczas imprezy przewidziane wielkie nagrody dla tancerzy oraz główna, Skuter Faggio!
Imie i Nazwisko: Yurii Iavlenskaia
Numer telefonu:3173681
Opowiedz coś o sobie, ew. doświaczenie: Pracowałem już w wielu restauracjach, posiadam duże doświadczenie w Restauracjach, mam wysoką kulturę, Aktualnie pracuję w Clubie, Telefoni Komorkowej, Aptece.
Użytkownik OeasUu edytował ten post 19/07/2013 - 17:24
((Earth Restaurant - Na kierownika))
Imię i Nazwisko: Filip Walker
Numer Telefonu: 2381857
Opowiedź coś o sobie ew. doświadczenie: Aktualnie pracuje w Revolution Pharmacy jako kierownik. Wcześniej prowadziłem Mad Driving School, oraz w Turismo Cars byłem kierownikiem. Z restauracja spotkałem się w Qsavito Restaurant, jako sprzedawca.
((Miało być w panelu napisane, no ale dobra, Okres Próbny.))
Imie i Nazwisko: Bennett James
Numer telefonu: 317883
Opowiedz coś o sobie, ew. doświaczenie: Jestem młodym człowiekiem . Mam doświadczenie w branży , jestem kulturalny , sumienny . Aktualnie pracuje w Central Gym . Posiadam prawo jazdy.
Użytkownik amek edytował ten post 22/07/2013 - 16:01
Imie i Nazwisko: Bennett James
Numer telefonu: 317883
Opowiedz coś o sobie, ew. doświaczenie: Jestem młodym człowiekiem . Mam doświadczenie w branży , jestem kulturalny , sumienny . Aktualnie pracuje w Central Gym . Posiadam prawo jazdy.
Akcept. zgłoś się w grze do któregoś z Kierowników bądź Rekrutantów.
Imie i Nazwisko : Austin Augelli
numer telefonu : 3172257
Doświadczenie : Jestem w tej branży opanowany ale zależy mi na jeździe skuterem lub innym środkiem transportu (jeśli inny jest dostępny). Posiadam prawo jazdy wszystkich kategori. Jestem bardzo miły ,pomocny, kulturalny,punktualny,odpowiedzialny, ostrożny.
(ps. jestem bez wypadkowym kierowcą ).
Użytkownik BaraX edytował ten post 25/07/2013 - 09:13
Imię i nazwisko: Salvatore LaCosta.
Numer telefonu: Nie pamiętam.
Doświadczenie: Pracowałem już w bardzo wielu restauracjach, na różnych stanowiskach, wiem co nieco na temat pracy w kuchni, dobrze przeprowadzam rozmowy o pracę.
Mam na imię Austin Augelli mam 21 lat , chcę sie przyjąć na posade kierownika gdyż pracuje już jako kierownik w honey gym. Moje doświadczenie w branży kierowniczej jest dość spore więc chce mieć prace u was.
Kontakt: 3172557
Imię i nazwisko: Salvatore LaCosta.
Numer telefonu: Nie pamiętam.
Doświadczenie: Pracowałem już w bardzo wielu restauracjach, na różnych stanowiskach, wiem co nieco na temat pracy w kuchni, dobrze przeprowadzam rozmowy o pracę.
Akceptuje.
Mam na imię Austin Augelli mam 21 lat , chcę sie przyjąć na posade kierownika gdyż pracuje już jako kierownik w honey gym. Moje doświadczenie w branży kierowniczej jest dość spore więc chce mieć prace u was.
Kontakt: 3172557
Odrzucam.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych