http://www.youtube.com/watch?v=Y2LsDA3wCJ0

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=Y2LsDA3wCJ0
first.
fajne.
Użytkownik 2late edytował ten post 18/05/2013 - 22:22
Drugi, props.
Propsy za filmik. Najbardziej klimatyczny gang na SC!
elegancko, zajebiste.
2:30 i bonus - NAJLEPSZE!! 
Ciekawie gracie i bonus też fajny
cycki <3 Spoko filmik
Manany gangowe?
Fajnie ten HB wygląda. xDD
przyjemne dla oka.
gdyby nie BONUS filmik byłby zarąbisty, a tak to jest mierny.. Te BONUSY na końcu to jakieś kompletne dno, jak widzę to w nazwie, to nie oglądam.
Użytkownik TheDumbass edytował ten post 18/05/2013 - 23:57
gdyby nie BONUS filmik byłby zarąbisty, a tak to jest mierny.. Te BONUSY na końcu to jakieś kompletne dno, jak widzę to w nazwie, to nie oglądam.
Nie zamierzałem tego dodawać (nigdy tego nie dodaję) - zrobiłem to tylko na prośbę kilku osób, które chciały "Boćkę". Osobiście też mi się to nie podoba.
Marudzisz. 10 sekundowe bonusy, a tyle frajdy robią.
Marudzisz. 10 sekundowe bonusy, a tyle frajdy robią.
może i marudze, dla mnie filmik powinien przedstawiać fajną akcje, lub wiele akcji - takich zwyklaków, przechadzki, stanie na dzielnicy, jazda autem - po prostu, wycinki z życia. A nie na środku dzielnicy odpieprzanie, bo inaczej tańczenia LATYNOSKIEGO OLDSCHOOLOWEGO GANGU DO RUSKIEJ MUZYKI HARDBASS, nie nazwę, szkoda.
może i marudze, dla mnie filmik powinien przedstawiać fajną akcje, lub wiele akcji - takich zwyklaków, przechadzki, stanie na dzielnicy, jazda autem - po prostu, wycinki z życia. A nie na środku dzielnicy odpieprzanie, bo inaczej tańczenia LATYNOSKIEGO OLDSCHOOLOWEGO GANGU DO RUSKIEJ MUZYKI HARDBASS, nie nazwę, szkoda.
Idź się zajmij swoim projektem, typ Role Play ma sprawiać przyjemność z rozgrywki, a nie całkowitego rygoru*.
*w sensie, że można znaleźć czas na jakąś zabawę(nie przeszkadzając innym)
Użytkownik Dymek edytował ten post 19/05/2013 - 08:40
Idź się zajmij swoim projektem, typ Role Play ma sprawiać przyjemność z rozgrywki, a nie całkowitego rygoru*.
*w sensie, że można znaleźć czas na jakąś zabawę(nie przeszkadzając innym)
to ma być RolePlay, chcesz zabawy, wyłączasz komputer i lecisz na dwór, spotkać się ze znajomymi i robić różne rzeczy. To ma być odzwierciedlanie prawdziwego życia, chcą HARDBASS'u niech zrobią postaci rusków i tupią nóżkami. I swoim projektem się zajmuje, o to to Ty nie powinieneś się martwić ;*
żem dawał dance, boćka boćka, cały czas ic chcemy boćke : D beka : D
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych