Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Latające obiekty

latające obiekty magazyn

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maides — 276 01/05/2013 - 23:28

Maides
  • Gracz

Witam wszystkich, od ostatniego czasu mam dosyć nietypowy problem, gdyż pewien obszar, na którym są obiekty został skopiowany i podrzuciło go do góry i trochę w bok usuwając też textury z budynków. Dokładniej to co napisałem oddaje ten ss:

Spoiler

Reinstal pomaga na maks, pół dnia bądź dzień, potem wszystko się sypie. Modyfikacje jakie mam to graffity pack, skin pack, weapon pack, podmianka pod animacje i celownik oraz dźwięki. Pierwsze trzy odinstalowałem, dalej jest to samo, zainstalowanie StreamMemoryFix nie pomaga.

• Do góry
    • 1

#2 Quaz^ — 513 01/05/2013 - 23:44

Quaz^
  • Gracz
RIPnięty?
  • Do góry
    • 0

#3 Maides — 276 01/05/2013 - 23:46

Maides
  • Gracz

RIPnięty?

Zawsze mi się myli to pojęcie, gra oryginalna z audio. Bez audio nie mogę wbić na żaden serwer bo wywala błędy.

• Do góry
    • 1

#4 Quaz^ — 513 01/05/2013 - 23:53

Quaz^
  • Gracz

Zawsze mi się myli to pojęcie, gra oryginalna z audio. Bez audio nie mogę wbić na żaden serwer bo wywala błędy.

Jak oryginał, to raczej błąd ze strony komputera. Zrób backupa i spróbuj wyczyścić wszystkie pliki związane z grą - razem z tymi w Dokumentach.

@Down
RIP RIPowi nierówny.

Użytkownik BlackAdik edytował ten post 02/05/2013 - 00:05

• Do góry
    • 1

#5 boim — 740 02/05/2013 - 00:00

boim
  • Gracz

Ja mam ripa, i nie wyrzuca na serwerach, mimo tego, iż nie mam audia z radiem. A wszystko gra jak ta lala, z wieloma modyfikacjami. Pograj trochę bez modów, może jakiś patch, etc.

• Do góry
    • 0

#6 Maides — 276 02/05/2013 - 19:24

Maides
  • Gracz

Okazało się, że to wszystko przez object packa. Dzięki wszystkim za pomoc. Zamykam. :)

Jak oryginał, to raczej błąd ze strony komputera. Zrób backupa i spróbuj wyczyścić wszystkie pliki związane z grą - razem z tymi w Dokumentach.

@Down
RIP RIPowi nierówny.

Myślałem, że to przez object packa, jednak nie. Dalej to samo.

//Naprawione

Użytkownik Michals edytował ten post 04/05/2013 - 10:27

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych