((Kliknij w logo aby przejść do tematu w biznesach))
Zarządcy firmy:
Sebastian Pearson (Atech)
Karl Barker (Muczaczo)
Sandra Hoover (DanielOwczarek)
Kierowca I jest to osoba, która po dobrym sprawowaniu się na randze praktykanta awansowała na stopień wyższy. Dopiero na tej randze dostaje się kluczę do pojazdu. Oczywiście zarząd przykuwa sporą uwagę na osoby z tą rangą, więc używanie aut w celach osobistych odpada.
Kierowca II osoba posiadająca większą fale zaufania ku zarządowi. Poza zaufaniem nie różni się ona niczym od rangi Kierowcy I.
Kierowca III można powiedzieć, że jest to prawie kierownik. Osoba z tą rangą ma sporo do gadania w naszej firmie. Jest to prawa ręka zarządu, gdy ich nie ma, to ta ranga podejmuje wszystkie decyzje. Oczywiście możliwość rekrutacji odpada.
Kierownik BHP na tę range awansuje się ze stanowiska kierowcy III. Po nazwie widać, że osoba o takiej randze ma obowiązek przeprowadzać kontrole podczas służby innych pracowników, gdy coś będzie nie tak - zgłosić zarządowi. Gracze z taką rangą mają pełne zaufanie u zarządu i dostają prawa do zarządzania podgrupą.
Kierownik pojazdów jego zadaniem jest sprawdzanie w krótkim odstępie czasu stanu pojazdu oraz czy owy jest zatankowany. Jeżeli kierownik pojazdów nie jest pewien kto zniszczył bądź nie zatankował pojazdu, ma obowiązek zgłosić to zarządowi a zarząd to sprawdzi. Do osób z taką rangą zarząd ma również pełne zaufanie i nadaje mu uprawnienia do zarządzania podgrupą.
Kierownik rekrutacji zajmuje się rekrutacją nowych ludzi. Jeżeli zarząd akceptuje podanie na forum, to jego obowiązkiem jest zaprosić gracza do grupy i nadać mu uprawnienia praktykanta.
Zarząd jedna z najlepszych rang, są tutaj osoby, do których mamy pełne zaufanie - ale do tego długa droga przed wami.
Nie jestem w stanie powiedzieć ile wynosi wypłata, lecz myślę, że będzie ona się wahała pomiędzy 220$ a 250$.
Jeżeli chcesz podjąć wyzwanie i spróbować dostania się do naszej firmy, wyślij podanie stosując się do niżej wymienionego wzoru.
Podania proszę wysyłać na e@mail [email protected] ((Jest to prawdziwy email)).
[ATC] Imię i Nazwisko. - Taka ma być nazwa tematu przy wysyłaniu podania.
IC: Wiek: Kontakt: Miejsce zamieszkania: Doświadczenie(min. 3 zdania): Czy posiadasz prawo jazdy? [tak/nie]: OOC: Link do globala:
Po wysłaniu podania, osoba zobowiązana jest do wpisania się tutaj do tematu według poniżej podanego wzoru:
Ja [Imię i Nazwisko] wysłałem/am podanie na stanowisko praktykanta i cierpliwie będę oczekiwał/a na jego rozpatrzenie.
Użytkownik DanielOwczarek edytował ten post 28/04/2013 - 20:41

Temat jest zamknięty