Ja myślałem, że już stracił.
Jesteś starym wyjadaczem RolePlayu, więc ja rozumiem to, ze Ty straciłeś zapal do świetnego kreowania postaci. Niektórzy po prostu starają się grać jak najlepiej umieją.
Jesteś starym wyjadaczem RolePlayu, więc ja rozumiem to, ze Ty straciłeś zapal do świetnego kreowania postaci. Niektórzy po prostu starają się grać jak najlepiej umieją.
Wyobraźcie sobie przyzwolenie każdemu graczowi na to, aby mógł sprintować i skakać to serwer stałby się DM-RP, albo straciłby w ogóle status RolePlay.
Przecież już dawno stracił status RP i jest DM-RP
hehhe, zapał. Pewnie ma bić /duty w biznesie?
Lulz, ja dostałem dwie blokady za potrącenie gościa i nie zareagowanie, a reporta na mnie nie było. Love you Warden. Dzięki za pochwałę.
Lulz, ja dostałem dwie blokady za potrącenie gościa i nie zareagowanie, a reporta na mnie nie było. Love you Warden. Dzięki za pochwałę.
beka.
Przecież już dawno stracił status RP i jest DM-RP
hehhe, zapał. Pewnie ma bić /duty w biznesie?
To, że Ty jesteś sceptycznie nastawiony, nie znaczy, ze każdy jest. ;o.
Nie straciłem zapału. Musiałem stąd odejść, bo otoczenie nie pozwalało na kreowanie. Możesz grać w swoim gronie, ale w końcu to padnie, bo najepsza gra jest spontaniczna, odgrywanie z byle przechodniem. Odegrasz tutaj coś z byle przechodniem? Nie ma opcji.
Prawda jest taka, że większość nowych graczy która przybywa na serwer zamiast przeznaczyć z godzinkę na poradniki, wchodzi odrazu do gry i zachowuje się jak małpa - potem tylko płacz o kary.
Możesz mi wierzyć, że jest jeszcze wiele osób z którymi naprawdę da się fajnie rozegrać akcje.
Prawda jest taka, że większość nowych graczy która przybywa na serwer zamiast przeznaczyć z godzinkę na poradniki, wchodzi odrazu do gry i zachowuje się jak małpa - potem tylko płacz o kary.
Możesz mi wierzyć, że jest jeszcze wiele osób z którymi naprawdę da się fajnie rozegrać akcje.
I mam ich szukać?
Były aplikacje, to pisało się ją ponad godzine i odpowiadało się na ten quiz. Teraz mamy SMS-a i już jesteśmy w grze, a wtedy gracz po zaakceptowanej aplikacji wchodził na serwer i starał się grać jak najlepiej, bo wiedział, że jak dostanie bana to będzie koniec jego kariery. Dziś wystarczy SMSik.
I mam ich szukać?
Ah, ja z tym nie mam problemu.
Ah, ja z tym nie mam problemu.
Grałem tutaj dość sporo czasu, miałęm parę organizacji i w paru też się grało. Powiem ci szczerze, że takch ludzi, którzy na prawdę grają dla przyjemności, dla dobrego uczucia z byle pisania na klawiaturze i nie było to sztuczne pokazywanie, że się lubi grać, to takich ludzi spotkałem może... trzech, czterch.. Nie jestem w stanie wymienić, bo nie pamiętam nick'ów, ale pamiętam, że byli.
Użytkownik McAntek edytował ten post 11/04/2013 - 21:32
Sam sie dopisuje do siebie xDD
Jest troche racji w omawianym przez FireAcePL problemie. GameMasterzy widząc osobe biegającą odrazu jej dają blokade, zamiast napisać na PW, wyjaśnić, że tak tu nie wolno i upomnieć, że należy przeczytać regulamin i zasady tego serwera. Skąd taka osoba ma znać zasady? Jestem pewien, że Wasza pierwsza rozgrywka na serwerze nie wyglądała tak, że pierwsze co zrobiliście to odwiedziliście forum w celu zobaczenia Regulaminu... ehh. Według mnie jest zbyt mało poświęcania czasu nowym graczom - a to jednak oni zajmą kiedyś posade GameMaster'a, gdy inni odejdą ze względu na brak czasu, czy chęci, czy nie mam racji? Jeśli chodzi o nadawanie kar za omawiane w filmiku zniszczenie dwóch samochodów, to w tym wypadku nie mam zastrzeżeń. Takie osoby psują rozgrywke serwera. To tyle co chciałem powiedzieć, dziękuje.
Nie straciłem zapału. Musiałem stąd odejść, bo otoczenie nie pozwalało na kreowanie. Możesz grać w swoim gronie, ale w końcu to padnie, bo najepsza gra jest spontaniczna, odgrywanie z byle przechodniem. Odegrasz tutaj coś z byle przechodniem? Nie ma opcji.
Powiem Ci tak szczerze. Jeżeli ktoś chcę na prawdę kreatywnie podejść do postaci to może. Wystarczy chcieć i to zrealizować.
![]()
fajny film
Life is brutal, dzięki za pochwałe, wkońcu ktoś mnie docenił.
Pisało się o szkółkach RP IG, to każdy dawał przeciwy, nie wiem czemu...
bo są one bez sensu, jak ktoś jest debilem, to choćbyś stawał na głowie, to w niczym mu nie pomożesz. jak ktoś NIE CHCE się nauczyć, to go nie nauczysz. jedyną dobrą 'szkołą rp' jest uczenie się na błędach.
Ten gościu nie ma lagów w centrum ![]()
Taki trochę odkop. Na końcu filmu opowiadasz o tym, że nie warto grać, że wszyscy narzekają. Gdyby tak było, to czy serwer miałby największą ilość graczy, rzecz jasna jeżeli chodzi o serwery typu RP, a nie jakiś DM czy STUNT. Siedząc w centrum i biegając z lokalu do lokalu mało co poznasz się na grze, o GM'ach mówisz że są idiotami, - taka jest ich robota, muszą pilnować porządku, każdy zaczynał grę i każdy dostał blokadę, ale z czasem zacznie się przestrzegać zasad i dowie się co jest dobre, a co złe. Nazwę tematu nazwałeś pochwała, a opowiadasz głównie o złych rzeczach, - nie potrafisz znaleźć w tym dobrych stron. Pograj trochę, a potem oceniaj.
Taki trochę odkop. Na końcu filmu opowiadasz o tym, że nie warto grać, że wszyscy narzekają. Gdyby tak było, to czy serwer miałby największą ilość graczy, rzecz jasna jeżeli chodzi o serwery typu RP, a nie jakiś DM czy STUNT. Siedząc w centrum i biegając z lokalu do lokalu mało co poznasz się na grze, o GM'ach mówisz że są idiotami, - taka jest ich robota, muszą pilnować porządku, każdy zaczynał grę i każdy dostał blokadę, ale z czasem zacznie się przestrzegać zasad i dowie się co jest dobre, a co złe. Nazwę tematu nazwałeś pochwała, a opowiadasz głównie o złych rzeczach, - nie potrafisz znaleźć w tym dobrych stron. Pograj trochę, a potem oceniaj.
Przecież większość GM'ów to ci, którzy biegali od lokalu do lokalu. Poleceni przez innych, którzy też biegają od lokalu, do lokalu.
Użytkownik McAntek edytował ten post 25/04/2013 - 23:53
Hyde Park →
Muzyka →
REMO ✖ GIMPSON ✖ MAMIKO - Bombsite ANapisany przez Krzychuuu, 24/09/2015 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH]Skin Jamajczyka!Napisany przez RealKING, 18/07/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Crashujący SAMPNapisany przez Zdolny , 27/02/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Rosa - OddechNapisany przez skradzione, 01/05/2014 |
|
|
||
![]() |
opera
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z odpalaniem muzyczek na profilu w OPERZE.Napisany przez TheDumbass, 25/01/2014 |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych