Imie i Nazwisko: Nathanael Argiro
Krótki list motywacyjny: Jestem odpowiedzialnym graczem. Znam większość komend, spędzam dużo czasu na serwerze. Jestem uprzejmą i kulturalną osobą. Bardzo dobrze jeżdżę samochodem w GTA (jeszcze nigdy nie małem stłuczki). Bardzo lubię pracę jako taksówkarz, ponieważ uwielbiam jazdę samochodami w GTA.
Imie i Nazwisko: Luka Drago
Krótki list motywacyjny:
Do działu rekrutacji VIP Taxi,
List ten jest odpowiedzią na ogłoszenie o pracy, na stronie waszego przedsiębiorstwa. Nazywam się Luca Drago, 18 letni Włoch przybyły do Los Santos prosto z Capo Di Orlando, Sycylia. Życie mnie rozpieszczało przez długi czas, ale tutaj wszystko się zmieniło. Praca jest mi potrzebna, by zarobić na własne utrzymanie. W rodzimym miasteczku często ścigałem się samochodami ojca, lecz to już jest przeszłość. Chciałbym luksusowo rozwozić ludzi po mieście za opłatą. Wiem, ze mogę się w tym sprawdzić i bardzo mi na takiej pracy zależy. Mam nadzieję, że zaakceptujecie moje podanie.
Z poważaniem,
Luca Drago.
Akceptacja.
Imie i Nazwisko: Roland McLaren,
Krótki list motywacyjny: Witam, nazywam się Roland McLaren i mam 24 lat. Obecnie pracuję w jednostce 'All Saints' General Hospital jako stażysta i jako kierownik w Vitaminka Pharmacy. Kilka lat temu posiadałem własną korporację taxówkarską, a co za tym idzie? Idzie, to, że mam jakieś niewielkie doświadczenie w tej branży.
Akceptacja.
Imię Nazwisko :Alexander_Alonge
Krotko i na temat.
Jestem odpowiedzialnym gracze jestem profesjonalista w jezdzeniu autami .
Niechcac sie chwalic wygrywalem duzo kunkursów na innych serverach takie jak oraganizowanie wyscigów.
Wiem ze moje osiagniecia nie sa potrzebne ,ale lubie jezdzic autami .
jestem odpowiedzialnym kierowca.
Prosze pozytywnie rozpatrzyc mój post .
Fajnie, tylko nawet postaci nie masz. Odrzucam.
Imię i Nazwisko: Termaine Denerville
Krótki list motywacyjny: Czołem, mam na imię Terry', wiek dwadzieścia pięć lat, mieszkam w Los Santos.. Chcę zaciągnąć się do pracy właśnie w Vip Taxi, zawód nie wymarzony aczkolwiek odpowiadający mi. Mam doświadczenie za kółkiem, można się przekonać. Pracowałem już w innych firmach taksówkarskich. Dziękuję.
Dobra, akceptuję.
Imie i Nazwisko: Michael Hill,
Krótki list motywacyjny: Witam, nazywam się Michael Hill i mam 18 lat, pochodzę z biednej rodziny ze wsi. Aktualnie pracuję za biurkiem w PLAY i Qsavito Phone. Pracowałem również m.in. we warsztacie. Bez chwalenia się znam mapę LS, umiem b. dobrze jeździć samochodem. Posiadam wszelakie dokumenty pozwalające mi na pracę w waszej firmie. Tutaj serdecznie proszę o tę posadę pon. mam problem z zarobkami, a może w przyszłości zarobię na prywatne auto.
Nie wiem sam. Dobra, okres próbny.

Wszyscy na /w w grze zgłaszać się do Randy Reyes.