Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] La Viva Siciliano! Płyta winylowa obok Metro! SZUKAMY KIEROWNIKÓW! PENSJE DO $250!

viva siciliano

• Please log in to reply
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 `Motarko — 1789 20/02/2013 - 23:34

`Motarko
  • Gracz

Dołączona grafika

La Viva Siciliano - nowo powstały klub mający na celu urozmaicenie nocnego życia w Los Santos. La Viva Siciliano znajduje się w doskonale znanym mieszkańcom budynku w kształcie płyty winylowej na skrzyżowaniu dróg Pasadena Boulevard i Giggles Avenue, obok stacji Metro. W dzień jest tutaj dosyć spokojnie, można zjeść włoskie dania takie jak lasagne, spaghetti, czy tradycyjną włoską pizzę, jednak spokojna restauracja zmienia swój temperament w trakcie godzin wieczornych. Wtedy z przytulnego lokalu staje się miejscem do szaleństw, a ludzie mogą nabawić się do woli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

La Viva Siciliano poszukuje pracowników na stanowisko KIEROWNIKA.

Oczekujemy:
*zaangażowania w pracę
*uczciwości
*kultury wobec klienta i innych pracowników
*zachowania zasad BHP
*znajomość włoskiej kuchni

La Viva Siciliano oferuje:
*miłą atmosfera w pracy
*służbowy identyfikator
*służbowy pager
*pensja na poziomie $200-$250
*dostęp do służbowego roweru, a dla najlepszych do służbowych skuterów!

Aby zgłosić się jako kandydat o pracę należy wypełnić formularz (w tym temacie):

[b]Imię i nazwisko:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Numer telefonu:[/b]
[b]Doświadczenie:[/b]
[b]Coś o sobie:[/b]

Oczekujemy:
*zaangażowania w pracę
*uczciwości
*zachowania zasad BHP
*poszukiwania nowych pracowników

*miłą atmosfera w pracy
*służbowy identyfikator
*służbowy pager

Jeśli chciałbyś zostać kierownikiem należy wypełnić formularz:

[b]Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? :[/b]

((Formularz na kierownika na PW))

((Uprawnieni do sprawdzania podań kierowniczych: Emnine, Jimmiozo, Scharnhorst))

Użytkownik emnine edytował ten post 22/03/2013 - 18:15

• Do góry
    • 1

#2 Paszka — 3 21/02/2013 - 13:33

Paszka
  • Gracz
Imię i nazwisko: Tony Sciortino.
Numer telefonu: 936212
Doświadczenie: Pracowałem jako barman w dyskotekach oraz knajpach we Włoszech, skąd przyjechałem. Działałem także przez rok w branży gastronomicznej na stanowisku kelnera. Znam się na rzeczy i nie miałbym problemu z odnalezieniem się w pracy.
Coś o sobie: Pochodzę z Włoch, szczegółowo to z Florencji. Przyjechałem do Stanów w poszukiwaniu lepiej płatnie pracy, jak i zakosztowania tego słynnego "amerykańskiego snu". Jestem kulturalny, pracowity i dokładny, nienawidzę oszustwa i kłamstwa.
  • Do góry
    • 0

#3 `Motarko — 1789 21/02/2013 - 14:46

`Motarko
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tony Sciortino.
Numer telefonu: 936212
Doświadczenie: Pracowałem jako barman w dyskotekach oraz knajpach we Włoszech, skąd przyjechałem. Działałem także przez rok w branży gastronomicznej na stanowisku kelnera. Znam się na rzeczy i nie miałbym problemu z odnalezieniem się w pracy.
Coś o sobie: Pochodzę z Włoch, szczegółowo to z Florencji. Przyjechałem do Stanów w poszukiwaniu lepiej płatnie pracy, jak i zakosztowania tego słynnego "amerykańskiego snu". Jestem kulturalny, pracowity i dokładny, nienawidzę oszustwa i kłamstwa.

AKCEPTUJE
  • Do góry
    • 0

#4 `Motarko — 1789 27/02/2013 - 21:30

`Motarko
  • Gracz
((Refresh))

Użytkownik emnine edytował ten post 27/02/2013 - 21:30

• Do góry
    • 0

#5 speak — 2 27/02/2013 - 21:44

speak
  • Gracz
źle podanie napisałem.

Użytkownik speak edytował ten post 27/02/2013 - 23:49

• Do góry
    • 0

#6 Paczacz — 0 27/02/2013 - 22:14

Paczacz
  • Świeżak
Piszę 2 podania, jeżeli np. zaakceptujecie na Barmana, to przeczytajcie jeszcze na kierownika.

Na Barmana:

Imię i nazwisko: Marcel Simpson
Numer telefonu: 2768266
Doświadczenie: Były Barman w Central Bar, oraz Trener w Summer Gym.
Coś o sobie: Nazywam się Marcel, mam 20 lat, i pochodzę z Niemiec, dokładnie z Frankfurtu. Bardzo lubię włoskie lokale. Moją ulubioną potrawą jest Spaghetti, oraz Pizza.

Na kierownika:

Doświadczenie: Kiedyś, bardzo dawno, trener z III stopniem w Central Gym.
Coś o sobie: Nazywam się Marcel, mam 20 lat, i pochodzę z Niemiec, dokładnie z Frankfurtu. Bardzo lubię włoskie lokale. Moją ulubioną potrawą jest Spaghetti, oraz Pizza.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano?: Będę chodził po najbardziej zaludzionych miejscach, i będę rozdawał ulotki, zrobione przez siebie, jako karteczki, i nie tylko.

Wiem że mam 0 godzin, lecz staram się nadrobić, jak najszybciej to zrobię. Możecie mi zaufać, Do usłyszenia.

Użytkownik Paczacz edytował ten post 27/02/2013 - 22:16

• Do góry
    • 0

#7 ToJestDiox — 0 27/02/2013 - 23:39

ToJestDiox
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Owen Dixon
Numer telefonu:2715784
Doświadczenie: Moim doświadczeniem w tym fachu jest na pewno to że pracowałem długi czas jako barman w miejscowym klubie, wyszkoliłem tam swoje umiejętności i z pewnością dam sobie rade w nowej pracy .
Coś o sobie : Nazywam się Owen, od dziecka mieszkam w Los Santos, tutaj się urodziłem oraz wychowałem . Jako iż moim zainteresowaniem jest gotowanie, staram się poznawać każdą kuchnie świata , od pewnego czasu moim zadaniem na nowy rok jest poznanie każdego lokalu w mieście - całkiem dobrze mi idzie.
  • Do góry
    • 0

#8 `Motarko — 1789 28/02/2013 - 00:42

`Motarko
  • Gracz

Piszę 2 podania, jeżeli np. zaakceptujecie na Barmana, to przeczytajcie jeszcze na kierownika.

Na Barmana:

Doświadczenie: Były Barman w Central Bar, oraz Trener w Summer Gym.

Na kierownika:

Doświadczenie: Kiedyś, bardzo dawno, trener z III stopniem w Central Gym.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano?: Będę chodził po najbardziej zaludzionych miejscach, i będę rozdawał ulotki, zrobione przez siebie, jako karteczki, i nie tylko.

Wiem że mam 0 godzin, lecz staram się nadrobić, jak najszybciej to zrobię. Możecie mi zaufać, Do usłyszenia.

AKCEPTUJĘ na barmana, a później wyjdzie w praniu.

Imię i nazwisko: Owen Dixon
Numer telefonu:2715784
Doświadczenie: Moim doświadczeniem w tym fachu jest na pewno to że pracowałem długi czas jako barman w miejscowym klubie, wyszkoliłem tam swoje umiejętności i z pewnością dam sobie rade w nowej pracy .
Coś o sobie : Nazywam się Owen, od dziecka mieszkam w Los Santos, tutaj się urodziłem oraz wychowałem . Jako iż moim zainteresowaniem jest gotowanie, staram się poznawać każdą kuchnie świata , od pewnego czasu moim zadaniem na nowy rok jest poznanie każdego lokalu w mieście - całkiem dobrze mi idzie.

AKCEPTUJE! Zgłoś się do któregoś z kierowników, bądź właścicieli.
  • Do góry
    • 0

#9 Filar95 — 0 01/03/2013 - 17:40

Filar95
  • Gracz
Imię i nazwisko: Joel Zappavigna
Numer telefonu: 2186981
Doświadczenie: pracowałem już w wielu restauracjach, więc mam bardzo duże doświadczenie.
Coś o sobie: pracowity,sumienny,punktualny
  • Do góry
    • 0

#10 `Motarko — 1789 02/03/2013 - 01:17

`Motarko
  • Gracz

Imię i nazwisko: Joel Zappavigna
Numer telefonu: 2186981
Doświadczenie: pracowałem już w wielu restauracjach, więc mam bardzo duże doświadczenie.
Coś o sobie: pracowity,sumienny,punktualny

AKCEPTUJĘ! Zgłoś się do właścicieli, bądź jednego z kierowników.
  • Do góry
    • 0

#11 TheDash — 0 02/03/2013 - 06:49

TheDash
  • Świeżak
[b]Imię i nazwisko:[/b]Clifton Edward

s

[

b

]

Numer

telefonu

:[/

b

]brak,zgubiłem go.

[b]Doświadczenie:[/b]Hym . . Doświadczenie mam spore. Byłęm już w tego typu firmach więc wiem bardzo dobrze o co chodzi, wiele razy przyglądywałęm sie różnym osoobom i po wielu latach wiem już wszystko , to co jest ważne .
[b]Coś o sobie:[/b]Jestem miły,pracowity oraz wiem jak zapanowywać nerwy w trudnych sytuacjach
[b]Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? :[/b]Jest to prosta odpowiedź, będę rozgłaszał po całym mieście ,że jest to najlepsza firma i jedyna w takim rodzaju. . Oprócz rozgłaszania wieści w mieście będę także rozgłąszał notki na stronach czy teżforach internetowych, oraz zapraszać swoich znajomych to przybycia w nasze szeregi.

Użytkownik TheDash edytował ten post 02/03/2013 - 06:50

• Do góry
    • 0

#12 `Motarko — 1789 02/03/2013 - 10:13

`Motarko
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:[/b]Clifton Edward

s

[

b

]

Numer

telefonu

:[/

b

]brak,zgubiłem go.

[b]Doświadczenie:[/b]Hym . . Doświadczenie mam spore. Byłęm już w tego typu firmach więc wiem bardzo dobrze o co chodzi, wiele razy przyglądywałęm sie różnym osoobom i po wielu latach wiem już wszystko , to co jest ważne .
[b]Coś o sobie:[/b]Jestem miły,pracowity oraz wiem jak zapanowywać nerwy w trudnych sytuacjach
[b]Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? :[/b]Jest to prosta odpowiedź, będę rozgłaszał po całym mieście ,że jest to najlepsza firma i jedyna w takim rodzaju. . Oprócz rozgłaszania wieści w mieście będę także rozgłąszał notki na stronach czy teżforach internetowych, oraz zapraszać swoich znajomych to przybycia w nasze szeregi.

AKCEPTUJĘ NA STANOWISKO BARMANA! Zgłoś się do właściciela, bądź jednego z kierowników.
  • Do góry
    • 0

#13 Głoguś — 0 02/03/2013 - 15:14

Głoguś
  • Gracz
Imię i nazwisko: Arthur Cali
Numer telefonu: 2441637
Doświadczenie:Pracowałem w wielu firmach
Coś o sobie:Jestem pracowity pomocny oraz miły służę zawsze uprzejmością, moje hobby to piłka nożna oraz basketball
  • Do góry
    • 0

#14 MaTiPL — 122 02/03/2013 - 16:22

MaTiPL
  • Gracz
Imię i nazwisko: Tristan Versace
Numer telefonu: 2672287
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach związanych z gastronomią.
Coś o sobie: Mam na imie Tristan mieszkam w Hotel Centrum, jestem miły i co najważniejsze uczciwy, interesuje się gotowaniem.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? : Porozmieszczam reklamy w różnych firmach jak i na samochodach firmowych jak i na prywatnych.

Tristan Versace
  • Do góry
    • 0

#15 `Motarko — 1789 02/03/2013 - 17:26

`Motarko
  • Gracz

Imię i nazwisko: Arthur Cali
Numer telefonu: 2441637
Doświadczenie:Pracowałem w wielu firmach
Coś o sobie:Jestem pracowity pomocny oraz miły służę zawsze uprzejmością, moje hobby to piłka nożna oraz basketball

AKCEPTUJĘ NA BARMANA!
Zgłoś się do jednego z właścicieli, bądź też kierowników.

Imię i nazwisko: Tristan Versace
Numer telefonu: 2672287
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach związanych z gastronomią.
Coś o sobie: Mam na imie Tristan mieszkam w Hotel Centrum, jestem miły i co najważniejsze uczciwy, interesuje się gotowaniem.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? : Porozmieszczam reklamy w różnych firmach jak i na samochodach firmowych jak i na prywatnych.

Tristan Versace

AKCEPTUJĘ NA BARMANA!
Zgłoś się do jednego z właścicieli, bądź też kierowników.

• Do góry
    • 0

#16 SpecPl — 0 02/03/2013 - 21:44

SpecPl
  • Gracz
Imię i nazwisko: Cruz Richards
Numer telefonu:2418966(Ale będzie zmieniany)
Doświadczenie:Pracowałem w wielu knajpach i barach, byłem jednym z wyróżniających się pracowników zawsze nawet sam potrafiłem ogarnąć bar. Potrafię też gotować.
Coś o sobie: Jestem miłym, pracowitym i uczciwym człowiekiem w swojej pracy chce by wszystko było jak najlepiej wykonane i by klienci i pracodawcy byłi ze mnie zadowoleni. Moim zainteresowaniem jest sport
  • Do góry
    • 0

#17 `Motarko — 1789 02/03/2013 - 21:52

`Motarko
  • Gracz

Imię i nazwisko: Cruz Richards
Numer telefonu:2418966(Ale będzie zmieniany)
Doświadczenie:Pracowałem w wielu knajpach i barach, byłem jednym z wyróżniających się pracowników zawsze nawet sam potrafiłem ogarnąć bar. Potrafię też gotować.
Coś o sobie: Jestem miłym, pracowitym i uczciwym człowiekiem w swojej pracy chce by wszystko było jak najlepiej wykonane i by klienci i pracodawcy byłi ze mnie zadowoleni. Moim zainteresowaniem jest sport

AKCEPTUJĘ! Zgłoś się do właściciela, bądź kierownika lokalu.
  • Do góry
    • 0

#18 Dironixu — 9 03/03/2013 - 00:28

Dironixu
  • Gracz
Imię i nazwisko: Nico Vasiilev
Numer telefonu: **Podany Numer Telefonu**
Doświadczenie: Pracowałem w wielu knajpach na innym koncie.
Coś o sobie: Jestem miły, i ciekawą osobą, jestem tolerancyjny i potrafię rozmawiać na każdy temat. :) Interesuję się Piłką Nożną. Visca El Barca! <3
[/b]

Użytkownik Dironixu edytował ten post 03/03/2013 - 00:29

• Do góry
    • 0

#19 `Motarko — 1789 03/03/2013 - 00:37

`Motarko
  • Gracz

Doświadczenie: Pracowałem w wielu knajpach na innym koncie.
Coś o sobie: Jestem miły, i ciekawą osobą, jestem tolerancyjny i potrafię rozmawiać na każdy temat. :) Interesuję się Piłką Nożną. Visca El Barca! <3
[/b]

ODRZUCAM! Wysil się bardziej to może coś z tego będzie.
  • Do góry
    • 0

#20 OpposiTe — 2 03/03/2013 - 01:21

OpposiTe
  • Gracz
Dołączona grafika
Imię i nazwisko: Lorenzo Henriquez
Numer telefonu: 2712856
Doświadczenie: Moim doświadczeniem związanym z tą brażną jest na pewno to iż pracowałem długi okres jako barman w klubie . Posiadam pewien zakres wiedzy oraz doświadczenia które z pewnością pomogą mi w pomaganiu prowadzenia Waszego lokalu , jeżeli dacie mi szanse na pewno dam sobie rade w tej nie łatwej pracy .
Coś o sobie: Nazywam się Lorenzo , znajomi mówią mi po prostu Z'. Od dłuższego czasu zamieszkuje Los Santos , pracowałem dotychczas jako barman w innym klubie, ale niestety sytuacja rodzinna nie pozwolała mi na dalszą prace w tamtym lokalu, jednakże po powrocie nie wróciłem do starej pracy, dlatego więc poszukuje nowej dobrze prosperującej pracy, nie ukrywam również że dobrze płatnej .
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? : Aby zareklamować klub będe rozwieszać ulotki na wszystkich słupach w mieście , również na moim pojeździe którym krążyć będe po najbardziej zaludnionych obszarach tego miasta, aby każdy mógł zobaczyć jaki ten klub jest wspaniały . Następna rzeczą którą moge zrobić to reklama wśród wszystkich znajomych oraz przyjaciół , któzy na pewno odwiedzą La Vive .
Dziękuje pozdrawiam , Lorenzo .

Użytkownik OpposiTe edytował ten post 03/03/2013 - 01:22

• Do góry
    • 0

#21 Dironixu — 9 03/03/2013 - 01:31

Dironixu
  • Gracz
Doświadczenie: Pracowałem w Qsavito Restaurant, Variety Shot, Energy 2000, Idaho Cars,Idea GSM, Abdull GSM i w innych firmach o których już nie pamiętam.. Znam znajomość RP, oraz komend dostępnych w owej pracy, umiem stworzyć atmosferę oraz zachęcić klientów żeby wracali do nas zawsze. Potrafię ogarnąć sam bar w niedługim czasie, tak aby klienci zawsze dostali wszystko na czas. W rożnych barach byłem wzorem dla innych, i nigdy nie było na mnie skarg.

Coś o sobie: Nazywam się Patryk. Mam 17lat, mieszkam w Sosnowcu, uczęszczam do Technikum na profil logistyczny. Jestem miły, i ciekawą osobą, jestem tolerancyjny i potrafię rozmawiać na każdy temat. Potrafię wprowadzić pozytywną dawkę humoru do życia. :) Interesuję się Piłką Nożną. Visca El Barca! <3
@Poprawione Podanie.
  • Do góry
    • 0

#22 `Motarko — 1789 03/03/2013 - 01:52

`Motarko
  • Gracz

Doświadczenie: Pracowałem w Qsavito Restaurant, Variety Shot, Energy 2000, Idaho Cars,Idea GSM, Abdull GSM i w innych firmach o których już nie pamiętam.. Znam znajomość RP, oraz komend dostępnych w owej pracy, umiem stworzyć atmosferę oraz zachęcić klientów żeby wracali do nas zawsze. Potrafię ogarnąć sam bar w niedługim czasie, tak aby klienci zawsze dostali wszystko na czas. W rożnych barach byłem wzorem dla innych, i nigdy nie było na mnie skarg.

Coś o sobie: Nazywam się Patryk. Mam 17lat, mieszkam w Sosnowcu, uczęszczam do Technikum na profil logistyczny. Jestem miły, i ciekawą osobą, jestem tolerancyjny i potrafię rozmawiać na każdy temat. Potrafię wprowadzić pozytywną dawkę humoru do życia. :) Interesuję się Piłką Nożną. Visca El Barca! <3
@Poprawione Podanie.

ZAAKCEPTOWANE NA OKRES PRÓBNY!
  • Do góry
    • 0

#23 Pudziz — 7 03/03/2013 - 14:26

Pudziz
  • Gracz
Imię i nazwisko:Diego Putto
Numer telefonu:2770354
Doświadczenie:Pracuje już tutaj trochę u was bodajże niedługo będzie tydzień. Doświadczenie w barach mam, bo kiedyś pracowałem w VIBE jako Kierownik i teraz obecnie pracuje jako Barman u was.
Coś o sobie:A, więc nazywam się Piotr i mam 16 lat. Pochodzę z Radomia. Obecnie uczęszczam do ostatniej klasy gimnazjum. Inetresuję się informatyką, sportem oraz muzyką typu Rap.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? :Aby zareklamować reklam postaram się często dawać reklamy w San News podczas bloku reklamwego. Roznoszenie ulotek nie wypali, ponieważ i tak wszyscy to olewają i potem nie przychodzą. Aby też dobrze zareklamować La Viva Sicilliano trzeba robić dużo imprez, ponieważ wtedy lokal zyskuje na popularności. Mogę jeździć autem aby reklamować bar i np. zawozić ludzi, którzy będą chcieli się u nas zatrudniać.

Użytkownik Pudziz edytował ten post 03/03/2013 - 14:35

• Do góry
    • 0

#24 _kanon — 1027 03/03/2013 - 23:56

_kanon
  • Gracz

Imię i nazwisko:

Rory Ventura

28 lat

Numer telefonu:

2758565

Doświadczenie:

Cóż, kierownikiem w żadnym biznesie nie miałem przyjemności być kierownikiem.

Co do samej rekrutacji, to mam w tym doświadczenie ponieważ jestem rekrutantem w IDAHO Cars.

Coś o sobie:

IC - Rory Ventura jest 28- letnim mężczyzną pochodzącym ze Włoch.

Do Los Santos przyjechał z Neapolu, miejsca które kochał nad całe swoje życie.

Przyjechał tu w sprawach finansowych, oraz do starych znajomych.

Jego włosy są krótkie, nigdy nie lubił długich, gęstych włosów.

Ma na sobie elegancką białą bluze, firmowe spodnie oraz zwykle czarne buty.

Ma na sobie też ciemne, czarne okulary oraz naszyjnik, z którym nigdy się nie rozstaje.

Jego zainsteresowaniem są amerykańskie samochody oraz gastronomia.

Uwielbia kuchnie Polską, głównie pikantne dania.

Lubi czytać książki oraz oglądać filmy, czy też słuchać muzyki.

Lubi chodzić na siłownie, ale tylko okazyjnie, rozrywkowo.

Jest spokojnym człowiekiem, którego nie trudno zdenerwować.

Hobby Rory"ego to także łowienie ryb na molo głównie pod wieczór.

Uwielbia jeździć samochodem, nie znosi chodzić na piechote.

Rory jest osobą towarzyską i zabawną.

OOC - Nazywam się Adrian, mam 14 lat.

Interesuję się wrestlingiem oraz piłką nożną.

Jestem osobą szanującą innych.

Można ze mną pogadać o wszystkich.

Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano?:

Coś się na pewno wymyśli.

Rozwożenie ulotek, prywatne zapraszanie ludzi.

Reklamowanie restauracji na naklejkach na moim samochodzie.

@date: 12.07.2014 -> lol.

Użytkownik Konaakep edytował ten post 11/07/2014 - 23:16

• Do góry
    • 0

#25 `Motarko — 1789 10/03/2013 - 12:37

`Motarko
  • Gracz

Imię i nazwisko:Diego Putto
Numer telefonu:2770354
Doświadczenie:Pracuje już tutaj trochę u was bodajże niedługo będzie tydzień. Doświadczenie w barach mam, bo kiedyś pracowałem w VIBE jako Kierownik i teraz obecnie pracuje jako Barman u was.
Coś o sobie:A, więc nazywam się Piotr i mam 16 lat. Pochodzę z Radomia. Obecnie uczęszczam do ostatniej klasy gimnazjum. Inetresuję się informatyką, sportem oraz muzyką typu Rap.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? :Aby zareklamować reklam postaram się często dawać reklamy w San News podczas bloku reklamwego. Roznoszenie ulotek nie wypali, ponieważ i tak wszyscy to olewają i potem nie przychodzą. Aby też dobrze zareklamować La Viva Sicilliano trzeba robić dużo imprez, ponieważ wtedy lokal zyskuje na popularności. Mogę jeździć autem aby reklamować bar i np. zawozić ludzi, którzy będą chcieli się u nas zatrudniać.

Nie zachwyciło mnie to, ale sprawdzimy Cię. AKCEPTUJĘ!

((Pytanie "Coś o sobie" dotyczy IC, nie OOC.))
  • Do góry
    • 0

#26 `Motarko — 1789 17/03/2013 - 13:33

`Motarko
  • Gracz

Dołączona grafika

La Viva Siciliano poszukuje pracowników na stanowisko barmana/kelnera.

Oczekujemy:
*zaangażowania w pracę
*uczciwości
*zachowania zasad BHP

*miłą atmosfera w pracy
*strój roboczy
*służbowy identyfikator
*służbowy pager
*pensja na poziomie 200$

NADAL POSZUKUJEMY KIEROWNIKÓW!
  • Do góry
    • 0

#27 `Motarko — 1789 22/03/2013 - 18:08

`Motarko
  • Gracz

Dołączona grafika

Oczekujemy:
*zaangażowania w pracę
*uczciwości
*zachowania zasad BHP

*miłą atmosfera w pracy
*służbowy identyfikator
*służbowy pager

((Formularz na PW))

((Uprawnieni do sprawdzania podań kierowniczych: Emnine, Jimmiozo, Scharnhorst))

Użytkownik emnine edytował ten post 22/03/2013 - 18:10

• Do góry
    • 0

#28 Santos_Reyes — 0 25/03/2013 - 10:59

Santos_Reyes
  • Gracz
Imię i Nazwisko: Santos Reyes
Wiek 22 lata.
Nr Telefonu :2805097
Doswiadczenie W branzy gastronomicznej nie mam duzego doswiadczenia,ale z checia zmienie cos w zyciu i sprobuje czegos nowego.Krotki epizod w Energy 2000 ale nie spodobalo mi sie tam i zrezygnowalem.
Cos o sobie hmm na imie mam Santos pracuje glownie w branzy samochodowej oraz na silowni. Jestem uczciwym i ambitnym facetem, nie ma dla mnie zadan z ktorymi nie poradzilbym sobie.
Co zrobisz aby rozreklamowac La Viva Siciliano A wiec pare pomyslow juz chodzi po mojej glowie, napewno zaprosze wszystkich znajomych aby odwiedzali lokal jak najczesciej, jako kierownik takze bede pomagal swoim przelozonym w prowadzeniu lokalu. Bede poszukiwal takze nowych pracownikow nawet gdy bede poza sluzba. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam

Użytkownik Santos_Reyes edytował ten post 25/03/2013 - 10:59

• Do góry
    • 0

#29 rafi585 — 0 25/03/2013 - 18:28

rafi585
  • Gracz
Imię i Nazwisko: Felix Pogorzelski
Wiek 25 lat.
Nr Telefonu :2809641
Doświadczenie:Jako kierownik pracuje obecnie w energy2000, jestem szefem taxi a także rekrutantem w Idaho Cars na stanowisku kierowniczym pracowałem również w GCS.
Coś o sobie: Nazywam się Felix mam 25 lat jestem bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem.Interesuje się sportem i motoryzacją często chodzę na siłownię i jestem wysportowany.
Co zrobisz aby rozreklamować La Viva Siciliano: Aby zareklamować lokal będę starał się jak najczęściej dawać reklamy w SN, a także zapraszać do niego swoich znajomych, którzy zaproszą swoich znajomych i myślę że tak się to rozkręci, Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
  • Do góry
    • 0

#30 Enntter — 1 25/03/2013 - 19:11

Enntter
  • Gracz
Imię i nazwisko:Nicolas Barker
Numer telefonu:2826807
Doświadczenie:Jeśli chodzi o moje doświadczenie to powinno wystarczyć to, że byłem kierownikiem w dwóch miejscach.
Coś o sobie:Nazywam się Nicolas pochodzę z Liberty. Interesuje się gastronomią, muzyką i motoryzacją. Do tychczas pracowałem jako Barman, Farmaceuta, Konsultant.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? :Zaproszę kumpli. Będę zapraszał ludzi których spotkam na ulicy. Będę roznosił ulotki i ogólne robił wszystko aby zareklamować tą firmę.
  • Do góry
    • 0

#31 unknown guy — 458 25/03/2013 - 19:22

unknown guy
  • Gracz
Następnym razem formularze przesyłać na PW do mnie, emnine bądź Scharnhorst.
Ale akceptuje:
1. Santos Reyes
Niestety odrzucam:
1. Felix Pogorzelski ( Kierownik w konkurencji )
2. Nicolas Barker ( Za słabe te podanie. :/ )

Użytkownik Jimmiozo edytował ten post 25/03/2013 - 20:08

• Do góry
    • 0

#32 `Motarko — 1789 28/03/2013 - 19:52

`Motarko
  • Gracz

Dołączona grafika

Oczekujemy:
*zaangażowania w pracę
*uczciwości
*zachowania zasad BHP

*miłą atmosfera w pracy
*służbowy identyfikator
*służbowy pager

((Formularz na PW))

Rekrutacja nadal trwa.
  • Do góry
    • 0

#33 przemo545 — 0 30/03/2013 - 15:33

przemo545
  • Gracz
Imię i Nazwisko: Jonas Ali
Wiek 25 lat.
Nr Telefonu :
Doświadczenie:Pracowałem na stanowisku kierownik w Expres taxi
Coś o sobie: Nazywam się Jonas mam 25 lat jestem bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem.Interesuje się kulturystyka jak i motoryzacjia
Co zrobisz aby rozreklamować La Viva Siciliano: Aby zareklamować lokal będę starał się jak najczęściej dawać reklamy w SN, Myślę jeszcze że jestem w stanie zaprosić moich kolegow ktorzy graja oraz innych graczy przekonac do tego klubu
  • Do góry
    • 0

#34 `Motarko — 1789 30/03/2013 - 17:27

`Motarko
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Jonas Ali
Wiek 25 lat.
Nr Telefonu :
Doświadczenie:Pracowałem na stanowisku kierownik w Expres taxi
Coś o sobie: Nazywam się Jonas mam 25 lat jestem bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem.Interesuje się kulturystyka jak i motoryzacjia
Co zrobisz aby rozreklamować La Viva Siciliano: Aby zareklamować lokal będę starał się jak najczęściej dawać reklamy w SN, Myślę jeszcze że jestem w stanie zaprosić moich kolegow ktorzy graja oraz innych graczy przekonac do tego klubu

ODRZUCAM! Jeśli znacznie poprawisz podanie, być może dam Ci szansę.
  • Do góry
    • 0

#35 MŁODY DEJVUSIOWSKI — 325 31/03/2013 - 14:26

MŁODY DEJVUSIOWSKI
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jaxon Harrison
Numer telefonu: 2819856
Doświadczenie: Doświadczenie na stanowisku kierowniczym posiadam bardzo duże. Aktualnie pracuje w Central Gym, Qsavito Restaurant, Revolution Pharmacy, Energy 2000 oraz COOL Taxi - w pierwszych czterech pracach jako KIEROWNIK. Jako kierownik pracowałem również w takich firmach jak Variety Shot, Aktunim GSM, VIBE - było tego troche wiecej.
Coś o sobie: Mam 26 lat, pochodzę w Ameryki. Interesuje sie sportem oraz samochodami.

Ukonczyłem szkołe podstawową, gimnazjalną oraz gastronomiczną. Jestem miły i spokojny lecz czasem potrafie sie zdenerwowac - ale ktos musi sie o to naprawde postarac

DZIEKUJE.

• Do góry
    • 0

#36 `Motarko — 1789 31/03/2013 - 15:16

`Motarko
  • Gracz
Accepted.
  • Do góry
    • 0

#37 rebelliousgentlemanme — 16 01/04/2013 - 13:41

rebelliousgentlemanme
  • Gracz
Imię i nazwisko: Eduard Richardson
Numer telefonu:1934153
Doświadczenie:Już bardzo długi okres pracuję w wielu knajpkach i restauracjach więc moje doświadczenie w tej branży jest dosyć spore. Jako kierownik postaram się o o to ,aby pracowali tam osoby wyłącznie zorganizowani, odpowiedzialni i oczwiście dobrze znający włoską kuchnie.
Coś o sobie:Nazywam się Eduard dla przyjaciół po prostu Ed. Długi czas mieszkam w LS. Od dziecka interesowałem się włoską kuchnią.Z wielkiego zamiłowania do tej kuchni postanowiłem wyjechać do włoch. Spędziłem tam 2 miesiące. Nauczyłem się wielu pysznych włoskich dań u najlepszego moim zdaniem kucharza.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano?:Będę wystawiał na swoim służbowych i grupowych pojazdach ulotki, będę rozgłaszał ją w gronie moich wszystkich znajomych ,poproszę ich, aby pomogli nam w dalszym reklamowaniu La Vive oraz z własnych funduszy będę wystawiał reklamy w innych lokalach.
Dziękuję .

Użytkownik danio1358 edytował ten post 01/04/2013 - 22:56

• Do góry
    • 0

#38 Mefiu1911 — 0 01/04/2013 - 21:21

Mefiu1911
  • Gracz
Imię i nazwisko: Adam Verduce
Numer telefonu: 283-43-03
Doświadczenie: Posiadam doświadczenie w pracy jako kelner, również jako barman, ale tu najbardziej chodzi o stanowisko kierownicze, które jest poważnym stanowiskiem. Mam doświadczenie w byciu kierownikiem, kiedyś posiadałem taką rangę w warsztacie, który zbankrutował, lecz nie była to moja wina, po prostu właściciel stracił pieniądze. Jeśli dostanę te stanowisko, to oczywiście będę dbał, aby pracowali tam przede wszystkim ludzie z wysoką kulturą osobistą jak i jakimkolwiek doświadczeniem.
Coś o sobie: Jestem Adam Verduce, powszechnie znany jako Adam po prostu. W Los Santos mieszkam od czterech miesięcy, wcześniej zamieszkiwałem bardzo piękne miasto we Włoszech. Urodziłem się w San Fierro, lecz w wieku pięciu lat wyjechałem do Włoch, z których nie dawno wróciłem, jak pisałem cztery miesiące temu. Pracowałem już w nie jednej pracy, ale mam doświadczenie kulinarne, ponieważ w Italii pracowałem jako kucharz w miejscowej restauracji.
Co zrobisz, aby rozreklamować La Viva Siciliano? : Będę starał się w miarę funduszy rozwieszać reklamy w innych lokalach lub nawet pójść z tym do rozgłośni radiowej, aby przyszła do nas większa ilość klientów.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie.
Pozdrawiam,
Adam Verduce
  • Do góry
    • 0

#39 Pakerele — 632 03/04/2013 - 14:08

Pakerele
  • Gracz
Witam, napisałem podanie na kierownika do: http://net4game.com/user/92775-emnine/ , lecz nic mi nie odpsisał, a jest, że: Wiadosmość odczytana wtedy i wtedy. Proszę o chociaż odpisanie, czy dostałem tą posadę, czy możę jednak nie.
Dziękuje za uwagę. :)
  • Do góry
    • 0

#40 Cinek Cinus Cineslaw — 0 03/04/2013 - 14:20

Cinek Cinus Cineslaw
  • Gracz
[b]Imię i nazwisko:[/b] Zakary Miller
[b]Wiek:[/b] 20
[b]Numer telefonu:[/b]Brak. Wpadł pod koła samochodu.
[b]Doświadczenie:[/b] Trener w Bendrum Gym, lekarz w Healthy Pighute
[b]Coś o sobie:[/b] Nazywam się Marcin, mam 20 lat, i pochodzę z Polski, dokładnie ze Wrocławia. Bardzo lubię Polskie lokale. Moją ulubioną potrawą jest Spaghetti, oraz Pizza.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych