Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Driver Taxi wypłata 250 - 300$!

• Please log in to reply
122 odpowiedzi w tym temacie

#81 MichalG — 0 07/02/2013 - 21:55

MichalG
  • Gracz

((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Alan Alvino

Prawo jazdy [Tak/nie]: Tak

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Alan, nazywam się Alvino. Mam lat 26, interesuję się motoryzacją - będę starał się być jak najbardziej aktywny, mam spore doświadczenie w takowej branży. Jestem kulturalną, pracowitą oraz sumienną osobą. W takim razie jak interesuję się motoryzacją to często jeżdże, a jak często jeżdżę to jeżdżę bez wypadkowo.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Oczywiście że tak...

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Oczywiście że tak...

*Coś o sobie:

Mam na imię Michał, mam lat 16. Pochodzę z Czernikowa, Czernikowo znajduję się w Kujawsko-Pomorskim województwie, interesuję się motoryzacją oraz sportem. Lubię czasem popykać w minecrafta, sa:mp lub CS'a. Mój staż na serwerze jest mały, ale staram się grać często od nie dawna zacząłem dokładnie to od wczoraj...

• Do góry
    • 0

#82 Szału — 134 08/02/2013 - 18:17

Szału
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Terrell Edwards

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Terrell pochodzę z Los Angeles. Od najmłodszych lat fascynuje się motoryzacją, a szczególnie jazdą. Jeździłem już kilka razy w życiu i wszyscy uważali, że idzie mi całkiem nieźle. Dobrze znam ulice Los Santos gdyż mieszkam tutaj.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak

*Coś o sobie: Mam na imię Adam mam 13 lat. Pochodzę z małego miasta Turek. Na serwerach RP gram już 4 lata.

Użytkownik adam02062000 edytował ten post 02/03/2013 - 23:15

• Do góry
    • 0

#83 Pewu — 2 26/02/2013 - 16:04

Pewu
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Dallas Ward

Prawo jazdy [Tak/nie]:Oczywiście że Tak

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Dallas . Pochodzę z Los Angeles . Moja mama i tata zgineli w wypadku samochodowym. Zawsze interesowałem się mechaniką samochodową.Mam duże doświadczenie w jeżdzeniu samochodem .

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Oczywiście

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]:Tak
*Coś o sobie:
Mam na imię Przemek Na serwerach Rp gram około 7 miesięcy . Przestrzegam regulaminu i innych praw związanych z Role Play.
  • Do góry
    • 0

#84 TheSurge — 0 26/02/2013 - 19:05

TheSurge
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Felipe Shaw
Prawo jazdy [Tak/nie]:Tak

*Przekonaj nas do siebie: Jestem Felipe, mam 17 lat, mam prawo jazdy, bardzo dobrze umiem prowadzić, i jestem przekonany, że się nadaje.

((OOC))

*Coś o sobie: Jestem Dawid, mam 16 lat, interesuję się informatyką, muzyką i motoryzacją.
  • Do góry
    • 0

#85 FruGo2013 — 1 26/02/2013 - 19:22

FruGo2013
  • Gracz
Imie nazwisko: Nash Gomez

*Przekonaj nas do siebie: Jestem Nash, gdybym tu pracował starałbym się mieć jak najwięcej klientów oraz przynosił zyski firmie.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Dominik Mam 17 lat,interesuje się piłką nożna i także grami komputerowymi.Samp'owi poświęcam dziennie 3-4 godziny dziennie.

Pozdrawiam :D

*

Użytkownik FruGo2013 edytował ten post 26/02/2013 - 19:23

• Do góry
    • 0

#86 P4CM4N — 448 27/02/2013 - 18:45

P4CM4N
  • Gracz
Imie nazwisko:Gerard Urso

*Przekonaj nas do siebie:Jestem solidny miły i obiecuje ze jak dowas dołacze to wniose do firmy dużo przydatnych żeczy

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:Tak

*Coś o sobie:Interesuje Motoryzacjom , Sportem i Informatykom.Uczęszczam do pierwszej klasy gimnazjum.Lubie Jeżdzić z kolegami na Quadach.
  • Do góry
    • 0

#87 M E H I K O V — 1 27/02/2013 - 20:50

M E H I K O V
  • Gracz
Imie nazwisko: Wayne Zucchi

*Przekonaj nas do siebie:
Wiec.....Ee. Hmm. Nie bede przekonywał was o tym . Powinno sie wyrabiac poglady na zywym organizmie w tym wypadku jestem tym organizmem o sobie nic nie powiem najlepiej bedzie jak mnie sprawdzicie w tak zwanym okresie probnym.
Moge powiedziec ze potrafie podejmowac odpowiedzialne decyzje jak i nie boje sie wyzawan ,ktore za tym ida. Sadze ze dzieki mnie Firma bedzie sie rozwijała i zbudujemy razem silna szkołe nauki jazdy . Dziekuje za poswiecony mi czas. Pozdrawiam.

((OOC))

*Coś o sobie.Wole nie mowic ,jak naj mnie. Sorki.

Użytkownik Blackcathx edytował ten post 27/02/2013 - 22:51

• Do góry
    • 0

#88 Yurii_Vacatello — 2 01/03/2013 - 22:30

Yurii_Vacatello
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko:Yurii Vacatello

*Przekonaj nas do siebie:Nazywam się Yurii Vacatello.Do stanu San Andreas przylecialem rok temu z Rosji.Sytuacja w Rosji zmusiła mnie do przeprowadzki.Mój ojciec jest największym mafiozem w Rosji i dlatego ucieklem z kraju miałem tego dość.Trudno mi było z uciec ponieważ tam miłem wszystko dziewczyny,kase i rodzine.

((OOC))

*Coś o sobie:Mam na imię Karol interesuje się sportem i grafiką.Mieszkam w Katowicach a czasami w niemczech.Jestem ogarnięy i można mi zaufać.
  • Do góry
    • 0

#89 Bartek0209 — 8 02/03/2013 - 17:00

Bartek0209
  • Gracz
Imie nazwisko: Giovanny Capardi
Prawo jazdy [Tak/nie]: Tak.
Witam szanowny zarząd Driver Taxi. Nazywam się Giovanny Capardi i mam 25 lat. Interesuje się motoryzacją. Moim tatą był kierowca tir'u i wiele razy z nim jeździłem w trasy a gdy miałem skończone 18 lat pozwolił mi pojechać w trasę. Posiadam prawo jazdy i mam je dłuższy czas. Miałem własny pojazd ale sprzedałem je ze względu na to, że było już stare i chciałem sobie kupić lepsze autko. Nigdy nie miałem żadnego wypadku ani stłuczki, a miasto Los Santos znam bardzo dobrze. Dawno temu pracowałem w podobnej firmie taksówkarskiej, ale niestety się rozpadła, więc pracę taksówkarza mam już opanowaną. Bardzo chciałbym pracować w Driver Taxi gdyż praca taksówkarza to jest wyśmienita wręcz sprawa. Mam nadzieję, że moje podanie do Driver Taxi zostanie rozpatrzone pozytywnie.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak.
Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak.

*Coś o sobie:
Witam. Mam na imię Bartek i mam 13 lat. Mieszkam niedaleko Białegostoku. Interesuje się motoryzacją i sportem (piłką nożną). W piłce nożnej kibicuję Jagielloni Białystok oraz FC Barcelonie. Moim marzeniem jest zostanie piłkarzem. W moim mieście cotygodniowo chodzę na zajęcia z piłki nożnej i gram w młodej drużynie reprezentującej moje miasto. Na n4g gram już od dłuższego czasu. Na mojej postaci na której zgłaszam podanie do Driver Taxi mam przegrane prawie 60 h. Zanim jeszcze zacząłem grać na n4g grałem na różnorodnych serwerach RP, ale były one gorsze i postanowiłem poszukać innego lepszego serwera z dużym poziomem RP. Poziom RP mam już spory. Według mnie jestem ogarniętą i miłą osobą. Hym...to już chyba na tyle. Pozdrawiam. Bartek :)
  • Do góry
    • 0

#90 Głoguś — 0 02/03/2013 - 17:19

Głoguś
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko: Arthur Cali[

*Przekonaj nas do siebie: Za kółkiem jeźdze już z 7 lat. Nigdy nie zostałem zatrzymany przez policje. Nigdy nie miałem wypadku zawsze staram się szybko reagować

((OOC))

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]:tak

*Coś o sobie: Mam na imie Kacper , lat 15 na serwie gram już od pazdziernika ,ale z przerwami. Moje hobby to piłka nozna koszykówka oraz gry komputerowe.Na serwerze nie byłem ani razu karany pracowałem w urzędzie.Niestety nie mam przegrane 60h ale mam przegrane 39h. Na serwerze gram z 1-2h. W sa-mp gram około 4 lata a na serwerach rp z 3-2 lata. Pozdrawiam.[

Użytkownik kapciowat edytował ten post 02/03/2013 - 17:21

• Do góry
    • 0

#91 Derek Colafemmina — 0 04/03/2013 - 13:50

Derek Colafemmina
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Derek Colafemmina

*Przekonaj nas do siebie: Dobrze prowadze auto, Szybko docieram w wybranie miejsce bez żadnej stłuczki i zgodnie z przepisami, Jestem uprzejmy oraz ludzie lupią i akceptują mój charakter.

((OOC))

*Coś o sobie: Jestem Patryk mam 13 lat interesuje się Piłką Nożną, Koszykówką, Samp, głównie serverami Role Play, jestem w miare doświadczony, obecnie uczęszczam w szkole Gimnazjalnej, Codziennie gram od 2 do 7h chyba że mam kare to staram się chociaż grać 1h ;) Jestem otwarty na świat, dobra koniec tego bełkotu to koniec.
  • Do góry
    • 0

#92 Pan Grześ — 362 04/03/2013 - 14:06

Pan Grześ
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Clay Hughes.

*Przekonaj nas do siebie: Od małego (około 13-14 lat) interesuje się mechaniką pojazdów, przez co jeżdżę też bardzo dobrze. Prawo jazdy mam już prawie rok, przez co na drogach Los Santos' potrafię się zachować w każdej sytuacji.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak, raczej go nie zniszczę. ;)

*Coś o sobie: Grzegorz. Gram na RolePlay coś około czterech miesięcy, w realu też interesuje się motoryzacją tak jak moja postać oraz po części informatyką. Nie ma 60h, ale są czyściutkie logi, tylko jedna kara od systemu AJ na 15 minut, bo mi ziomek wbił pod koła specjalnie.

Użytkownik Garbac edytował ten post 04/03/2013 - 14:07

• Do góry
    • 0

#93 hexinio — 1 04/03/2013 - 18:45

hexinio
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Dave Ganelli

*Przekonaj nas do siebie:Witam, chciałbym zgłosić swoja kandydaturę na pracownika w firmie Driver Taxi
Jestem osobą dyspozycyjną i poświęcającą się swoim zajęciom w 100%. Bardzo interesuje się motoryzacją a prowadzenie pojazdu sprawia mi ogromną przyjemność. Jakiś rok temu jeździłem już jako taksówkarz więc mam w tej profesji pewne doświadczenie.

((OOC))

*Coś o sobie:
Cześć! nazywam się Marcin i wracam do gry po dłuższej przerwie. Na serwerach Role Play Gram już ładnych kilka lat począwszy od eleski, kilku zagranicznych. Moje zainteresowanie to głównie motoryzacja (maniak :)) oraz sport.
  • Do góry
    • 0

#94 BrianPL — 40 04/03/2013 - 18:51

BrianPL
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Terrance McCartnhey

Prawo jazdy [Tak/nie]:Tak.

*Przekonaj nas do siebie:Jestem dobrym kierowcą, Mam prawo jazdy kategorii B, często prowadziłem auto. Ostrożnie jeżdżę, w ogóle nigdy nie zniszczyłem auta. Znam wszystkie tereny Los Santos, no i w ogóle, chciałbym pracować w Driver Taxi.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:Tak.

*Coś o sobie:Nazywam się Jakub, mam 15 lat, na serwerach RP Gram jakieś 6 miechów. Mieszkam w lublinie, na n4g gram od lipca, wiem, że mam logi brudne, ale to za bieganie i to były początki moje na n4g. ;) Nie mam przegranych na tej postaci 60h, ale na postaci Andy Adamo mam 74h. :) Nigdy nie pracowałem w taxi, a chciałbym. :) To na tyle, proszę o positive Verdicte. xd
  • Do góry
    • 0

#95 czystyy — 2 04/03/2013 - 20:13

czystyy
  • Gracz
Imię i nazwisko: Maxwell Lopez
Prawo jazdy: Posiadam.
Przekonaj nas do siebie: Cześć , Chciałbym zgłosić swoje podanie na prace taksówkarza w tak dobrej firmie jak Driver Taxi , Jeszcze dużo i czesto samochodami ponieważ pracuje już w nauce jazdy. Marzę t od dłuższego czasu zostać kierowcą taxi , Jeżdżę pewnie , a przede wszystkim ostrożnie , znam mapę dosyć dobrze. Jestem miły dla klientów. pracowałbym nawet godzinę każdego dnia jeżeli by była taka potrzeba.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz?: Tak
Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd?: Tak

Coś o sobie: Jestem Mateusz mam lat 17. Gram dosyć długo na tym serwerze , na tym końcie aktualnie mam przegrane około 170h , moja kartoteka to jedynie 2 ostrzeżenie ( wyłącznie bieganie ) Mógłbym dużo pisać ale wolę od razu zacząć pracę

Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#96 Chipsu — 5 05/03/2013 - 00:36

Chipsu
  • Gracz
ic

Imie nazwisko:Dawson_Accardo

*Przekonaj nas do siebie: Jestem kierowcą naprawdę przepisowym, nie otrzymałem podczas jazdy autem ani razu żadnego mandatu czy też jakiegokolwiek upomnienia ze strony policjantów. Potrafię zachować kulturę i dogadać się z pasażerem czy też klientem jak to woli. Mapę znam dosyć dobrze , wiem gdzie znajduje się większości budynków i też lokalizacje typu most , plaża itp.

((OOC))

*Coś o sobie:
Nazywam się Aureliusz i mam 17 lat. Mieszkam w Suwałkach. Na serwerach rp gram już gdzieś z 2 lata łącznie podsumowując. Konto na n4game mam utworzone w 2011 roku i przegrane mam 61h. Poziom RP według mnie jest dosyć dobry i nie wymaga większych popraw. Wiadomo błędy jakieś się zdarzą , ale nie kolosalne.
I to tyle o sobie co tu dużo pisać.; ]

Użytkownik Chipsu edytował ten post 05/03/2013 - 00:37

• Do góry
    • 0

#97 czaszkonxd — 1 05/03/2013 - 16:20

czaszkonxd
  • Gracz
((IC))

Imię nazwisko: Dylan Harrison

Prawo jazdy [Tak/nie]: Oczywiście, że tak.

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Dylan Harrison. Mam 21 lat. Urodziłem się w Bostonie, a w Los Santos mieszkam od 3 lat. Mam bardzo dużo doświadczenia w tej branży. Jestem bardzo pracowity i uczciwy więc myślę, że nie będzie ze mną żadnych problemów.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Oczywiście, że tak.

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]: Oczywiście, że tak.

*Coś o sobie: Mam na imię Szymon, mam 15 lat. Na serwerze gram od 2-3 lat. Mam trochę doświadczenia i jestem dosyć ogarnięty. Swój poziom RP oceniam na 7/10. Mam dwie postacie, jedna z nich była w gangu na dosyć wysokim stanowisku, lecz z powodu braku obecności w grze, zostałem wyrzucony. Mam dużo przegranych godziny.

Dziękuje i pozdrawiam, Szymon
  • Do góry
    • 0

#98 MaddDoggi — 30 05/03/2013 - 18:11

MaddDoggi
  • Gracz

((IC))

Wzór:

Imie nazwisko:

Martin LuxDoxen

25

Prawo jazdy [Tak/nie]:

Tak

Jestem wykształconym człowiekiem.

Moją silną stroną jest szybkie poznawanie ludzi a także obycie w kulturze.

Mam prawo jazdy od 18 roku życia po pierwszym podejściu na egzaminie.

Nigdy nie miałem stłuczki z własnej winy a z winy innego użytkownika drogi tylko raz.

((OOC))

*Coś o sobie:

Jestem Konrad i mam 16 lat. na serwerach Role Play gram ponad 2 lata. Mieszkam nie daleko Warszawy.Jestem zabawny i najczęsciej wesoły.

Szybko nawiązuje nowe znajomości.

Moje zainteresowania to motoryzacja, wojsko oraz sport.

Uważam że moje RP jest bardzo duże tak mniej więcej 9/10.

Na postaci na której ubiegam sie o prace mam przegrane ponad 220 godzin. (0 min. AFK)

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Dziękuje i pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#99 kubastok — 0 09/03/2013 - 21:12

kubastok
  • Gracz
((IC))

Imię i nazwisko: Dario Bruno
Prawo jazdy [TAK/NIE]: Tak
Przekonaj nas do siebie: Jestem wyśmienitym kierowcą nie otrzymałem podczas jazdy autem ani razu żadnego mandatu czy też jakiegokolwiek upomnienia ze strony policjantów.Jestem bardzo kulturalny wobec ludzi,oraz aktywny w grze.

((OOC))

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak

Coś o sobie:

Nazywam się Dario Bruno, mieszkam w Los Santos.Mam 22 lata,gdy byłem młody miałem kumpli z osiedla zwykle rozmawialiśmy o pojazdach było to nasze hobby.Pewnego dnia gdy mój tata pojechał do pracy a w domu zostały kluczyki do auta to poszedłem po kolegów a następnie odpalaliśmy auto.Jestem bardzo kulturalny wobec ludzi dobrze jeżdżę pojazdem.Nigdy nie pracowałem w firmie taxi ale chciałbym zacząć.

Proszę o rozpatrzenie mojego CV mam nadzieje ,że się spodoba.
Z góry dziękuje....

Użytkownik kubastok edytował ten post 09/03/2013 - 21:16

• Do góry
    • 0

#100 driftking7 — 33 10/03/2013 - 09:01

driftking7
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko: Michael Jurguc

Prawo jazdy [Tak/nie]: TAK

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Michael, poszukuję dobrze płatnej pracy, w której będę miał kontakt z motoryzacją. W dzień chciałbym pracować jako taksówkarz, zaś w nocy mam drugie życie, odpalam auto i jadę na miasto bawić się.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Krystian, mam 15 lat i interesuję się głównie motoryzacją. Na tej postaci mam 30 h z kawałkiem, ale mam kilka (po CK), na których przegrałem od 100 do 1000 godzin. Na N4G gram w sumie od 3 czy 4 lat, nie wiem, nie liczę.

Użytkownik driftking7 edytował ten post 10/03/2013 - 09:03

• Do góry
    • 0

#101 gargamel1002 — 7 10/03/2013 - 12:00

gargamel1002
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Immanuel Castellano

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Immanuel, poszukuję dobrze płatnej pracy, w której będę miał kontakt z motoryzacją, ponieważ jest to moje zainteresowanie.Chciałbym pracować jako taksówkarz, ponieważ lubię spędzać sporo czasu za kółkiem.Oczywiście jestem ostrożnym kierowcą i znam dobrze kodeks panujący na drodze.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Dominik, mam 16 lat i pochodzę z województwa małopolskiego, na codzień interesuję się grami komputerowymi i muzyką.

Użytkownik gargamel1002 edytował ten post 10/03/2013 - 12:05

• Do góry
    • 0

#102 Leight — 1 13/03/2013 - 18:44

Leight
  • Gracz
In Character

Imie nazwisko: Lee Adams
Prawo jazdy: Tak

Nazywam się Lee Adams mam 30 lat i pochodzę z Los Angeles. Do tej pory służyłem w Afganistanie jako kierowca pojazdu typu humvee, czułem się dobrze w roli kierowcy. Od kilku miesięcy mieszkam w Los Santos i stwierdziłem, że dosyć tego obijania się i czas wziąć się do roboty. Swoją kandydaturę zgłaszam tutaj iż bardzo dobrze odpowiadają mi warunki tej pracy a po drugie mogę robić tutaj to co lubię - jeździć. Mogę państwu zapewnić z mojej stronę kulturę, rzetelność oraz przestrzeganie regulaminu firmy. Miasto zdążyłem poznać na tyle, że uważam iż mogę składać swoje podanie do takiej firmy. Mam nadzieje, że moja aplikacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Out of Caracter

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz: Tak
Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd: Tak

Nazywam się Przemek. Na N4G grałem już kilka miesięcy temu, ale miałem przerwe w SAMP. Teraz postanowiłem wrócić do gry i zająć się jakaś ciekawą praca. Swoje podanie kieruję tutaj iż lubię organizacje tego typu. Pracowałem już w takiej organizacji na innych serwerach. Mogę was zapewnić, że bedę grać w pełni role play i raczej nie zobaczycie u mnie odwalania, które mogło by narazić poziom organizacji. Ostatnio mniej grałem ponieważ nie miałem dość czasu, ale teraz zapewniam jeśli zostanę przyjęty na pewno odsłużę wymagany czas służby albo i więcej.
  • Do góry
    • 0

#103 Czerkins — 9 21/03/2013 - 14:06

Czerkins
  • Gracz
Dobra, możecie na nowo wysyłać podania, albo przyjść do biura i zagadać ic!
  • Do góry
    • 0

#104 MŁODY DEJVUSIOWSKI — 325 21/03/2013 - 19:07

MŁODY DEJVUSIOWSKI
  • Gracz

*
Popularny

Imie nazwisko: Jaxon Harrison

*Przekonaj nas do siebie: Mam doświadczenie jeśli chodzi o pracowanie w firmie TAXI. Byłem jakiś czas temu pracownikiem jednej z takich firm lecz rozpadła sie ona. Nie powinno byc zemna zadnych problemow jesli chodzi o naprawy po słuzbie itd.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz? TAK

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd? TAK

*Coś o sobie: Damian, 17 lat, Kraków. Na postaci przegrane ponad 500h. Interesuje sie sportem - piłką nożną.Na n4g gram od sierpnia 2012 :) POZDRO

Użytkownik Cracoviak edytował ten post 21/03/2013 - 19:07

• Do góry
    • 3

#105 Skazany — 114 21/03/2013 - 19:27

Skazany
  • Gracz
@Jaxon Harrison okey, przyjmuje.
  • Do góry
    • 0

#106 Michał G21 — 1125 21/03/2013 - 20:43

Michał G21
  • Gracz
((IC))
Imie nazwisko: Cornelio Escelante

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Cornelio, jestem Hiszpanem. Doświadczenie w owym zawodzie mam spore, kiedyś prowadził tego typu biznesy. Bardzo dobrze znam mapkę Los Santos i nie tylko. Jestem miły, kulturalny i przede wszystkim odpowiedzialny. Nie toleruje chamstwa oraz oszustów, którzy za wszelką cenę chcą wykończyć konkurencję. Na pewno pomógł bym w dużej liczbie owej firmie, zarabiając dla niej.

((OOC)

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak, oczywiście.

*Coś o sobie: Cześć, nazywam się Michał, jak można zauważyć po nick na forum. Mam siedemnaście lat, codziennie uczęszczam do technikum na kierunek informatyczny. Gram dość spory czas na serwerach Role Play, gdzie mam dużo doświadczenie w grze. Miałem przyjemność grać już we wszystkich frakcjach oraz w wielu gangach/mafii. Staram się trzymać wysoko poziom do samego kończą, niestety czasem puszczą mi nerwy na odwalaczy, gdzie zazwyczaj kończy się niesprawiedliwie, co do stosunku do mnie.
  • Do góry
    • 0

#107 maciekd40 — 0 21/03/2013 - 21:23

maciekd40
  • Gracz
Delete

Użytkownik maciekd40 edytował ten post 23/03/2013 - 16:36

• Do góry
    • 0

#108 batman96 — 8 23/03/2013 - 11:23

batman96
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko:Alijah Agnoli

*Przekonaj nas do siebie:Pochodzę z Las Venturas dwa lata temu przeprowadziłem się do Los Santos. Bardzo dobrze znam całe miasto, jestem miły, kulturalny, opanowany. Wiem jak postąpić w danej sytuacji. Skończyłem kurs Pierwszej Pomocy, zawsze jestem uśmiechnięty, mam dobre podejście do klientów. [/font]

((OOC))

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]:Tak

*Coś o sobie:Nazywam się Kuba mam 16 lat, chodzę do pierwszej klasy technikum. Bardzo szybko się uczę, mam doświadczenie w pracy Taxi na innych serwerach. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych, bardzo często jestem na serwerze.

Użytkownik batman96 edytował ten post 23/03/2013 - 11:25

• Do góry
    • 0

#109 loveASS — 0 23/03/2013 - 15:20

loveASS
  • Świeżak
((IC))

Imie nazwisko: Marcel Desanto

Prawo jazdy [Tak/nie]: tak

*Przekonaj nas do siebie: Pochodze z Los Santos. Jestem bardzo dobrym kierowcą a zarazem ostrożnym. Lubie mile rozmawiac z klientami. Mam duzy poziom kultury. Codziennie znajduje czas na prace. Mam nadzieje ze zaufacie mi i dacie mi szanse.

((OOC))

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]: TAK

*Coś o sobie: Nazywam sie Dawid. Mam 17 lat. Mialem juz kilka postaci na serverze n4g. Lubie jezdzic samochodami.
  • Do góry
    • 0

#110 Tyle — 42 23/03/2013 - 15:51

Tyle
  • Gracz
Imie nazwisko: Ramirez Abrego

*Przekonaj nas do siebie:Pochodze z Los Santos. Jestem bardzo dobrym kierowcą a zarazem ostrożnym.Jestem uczciwym obywatelem bardzo lubię prowadzić samochody poprostu za kajta nawet prowadziłem bez prawa jazdy.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz? TAK

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd? TAK

*Coś o sobie: Mateusz 17 lat interesuje się piłka nożną,poza tym bardzo lubie grać na N4G :) na tej postaci nie mam przegranych 60h ale ogólnie na innej postaci mam już 100h nie wiem czy tak może być ale pisze.
  • Do góry
    • 0

#111 maciekd40 — 0 23/03/2013 - 16:36

maciekd40
  • Gracz

((IC))

Imię: I Nazwisko: Max Benitez
Prawo Jazdy: Aktualnie 3 Dni temu zdawałem Na prawo jazdy Czyli mam
Przekonaj Nas Do Siebie: Jestem Max Benitez, Chciałbym złożyć swoją kandydaturę na pracownika Taxi Driver. Od Roku
mieszkam w Los Santos Ale
Znam Zakątki Los Santos Tak Jak I główne Miejsca. Umiem Kierować Dobrze samochodami lecz jeżeli
uszkodzę go to
Poniosę kare za swoje czyny. ((W postaci Naprawy samochodu)). Jestem Kulturalną osobą, która zna
swoje granice. Nie Nie będę Obrażał swoich klientów choć będą tego godni. Znam Się na Mechanice,
gdyż zdarzy mi sie uszkodzić jakiś pojazd
To będę go mógł naprawić bez problem. Raczej to wszystko co tu chciałem zaoferować więc czekam na
rozpatrzenie tego
podania i wydanie Pozytywnego Werdyktu.

OOC

Czy Po Służbie zatankujesz Pojazd ((Tak/Nie)):Tak.
Coś O sobie: Jestem Maciek, Mieszkam Na Warmii I Mazurach, Bardzo Lubie grać Na serwerach Role Play. Grałem Na paru
Innych przez około 3
lata O serwerze net4game.com dowiedziałem sie jakieś 1.5 roku temu. Moje rp oceniam w skali od 1/10 na 8/10.
Mam nadzieje że to
podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Nic Dodac Nic Ująć/

• Do góry
    • 0

#112 SpalimyLolka — 5 23/03/2013 - 21:02

SpalimyLolka
  • Gracz
Imie nazwisko:Gaven Ali

*Przekonaj nas do siebie: Spokojnię prowadzie i nigdy nie jezdzie po alkoholu.

((OOC))

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]:Tak.

*Coś o sobie:Mam na imie Przemek mam 17 lat interesuje sie sportem i walkami .
  • Do góry
    • 0

#113 _Wojak_ — 25 23/03/2013 - 21:53

_Wojak_
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Blake Petrov

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Blake Petrov i mam 21 lat. Także prowadziłem swoją firmę taksówkarską i wiem że szef poszukuje tylko doświadczonych pracowników, a gdy już takich znajdzie to psują mu wóz. O mnie nie ma co się martwić - zawsze po zakończonej pracy tankuje oraz gdy jest grubsza sprawa, naprawiam wozy.

((OOC))

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak

*Coś o sobie: Nazywam się Marcin i mam 21 lat, na serwerze RolePlay zacząłem grać jakiś rok temu, akcje oraz sam serwer nie sprawia mi większych kłopotów, lecz jak wiadomo początki bywały różne.
  • Do góry
    • 0

#114 Pan_Dominic — 22 24/03/2013 - 14:29

Pan_Dominic
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Mikel Wood.

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Mikel, mam 20 lat. Teraz próbuję znaleźć pracę. Zawsze marzyłem o zostaniu taxówkarzem, ponieważ jestem dobrym, i ostrożnym kierowcą.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Kuba, mam 15 Lat. Lubię gry komputerowe oraz jazdę wyczynową na rowerze.
  • Do góry
    • 0

#115 lorak96 — 0 29/03/2013 - 20:22

lorak96
  • Gracz
Imie nazwisko: Grant Adamo

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Grant Adamo mam 22-lata. Obiecuje stosować się do regulaminu, jak i również słynąć kulturą do klientów i całego personelu.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Karol, mam 16 lat. Interesuje się Motoryzacją. Gram dziennie 3-4 godziny na N4G.
  • Do góry
    • 0

#116 NiceShot — 102 30/03/2013 - 01:14

NiceShot
  • Gracz
((IC))

Imię i nazwisko: Blaze Bleiwas
*Przekonaj nas do siebie: Znajomi mówią na mnie Blade, pracowałem już w firmie TAXI, więc jakieś tam doświadczenie mam. Lubię pracować jako taksówkarz, ponieważ nie jest to nudna praca i zawsze można jakoś zabić ten czas w pracy. Będę starał się obsłużyć jak największą ilość klientów. Ze mną nie będzie problemów.

((OOC))

Czy po skończonej służbie do tankujesz pojazd [Tak/Nie]: Będę tankował tyle ile zużyje.
*Coś o sobie: Hmmm... jestem Artur i mam lat 16. Ponadto jestem ze Szczecina i lubię grać w piłkę nożną. Słucham Polskiego Rapu oraz lubię dobrego skuna. Jestem dość aktywnym graczem Net4game.

Użytkownik Reyes edytował ten post 30/03/2013 - 01:15

• Do góry
    • 0

#117 Skazany — 114 30/03/2013 - 10:36

Skazany
  • Gracz
@Grant Adamo
@Blaze Bleiwas
Przyjęci.
  • Do góry
    • 0

#118 Kosmita32 — -3 30/03/2013 - 10:41

Kosmita32
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Rafael Abbattista

*Przekonaj nas do siebie: Jestem dosyc młodym chłopakiem , który od zawsze jest przy autach.Postanowiłem postarać się o prace u państwa aby móc spełniać pasje.Drogi są mi bardzo znane więc się nie zgubie.

((OOC))

*Coś o sobie: Siemka mam na imię Rafał .Gram dosyć długo bodajże ma przegrane na postaci 130h więc się trochę nauczyłem i ogarnełem .
  • Do góry
    • 0

#119 adaham — 0 30/03/2013 - 12:34

adaham
  • Gracz
(IC)

Imie nazwisko: Matthew Battelli

*Przekonaj nas do siebie: Mam doświadczenie w taxi. Niedawno temu zacząłem pracę w taxi oraz znam drogi więc raczej się nie zgubię.

(OOC)

*Coś o sobie: Witam mam na imię Mateusz mam 14 lat. Gram długo dosyć na n4g chyba 129 godzin przegranych na postaci. Ogarniam ogółem serwa.
  • Do góry
    • 0

#120 maciekd40 — 0 30/03/2013 - 21:00

maciekd40
  • Gracz

((IC))

Imię: I Nazwisko: Max Benitez
Prawo Jazdy: Aktualnie 3 Dni temu zdawałem Na prawo jazdy Czyli mam
Przekonaj Nas Do Siebie: Jestem Max Benitez, Chciałbym złożyć swoją kandydaturę na pracownika Taxi Driver. Od Roku
mieszkam w Los Santos Ale
Znam Zakątki Los Santos Tak Jak I główne Miejsca. Umiem Kierować Dobrze samochodami lecz jeżeli
uszkodzę go to
Poniosę kare za swoje czyny. ((W postaci Naprawy samochodu)). Jestem Kulturalną osobą, która zna
swoje granice. Nie Nie będę Obrażał swoich klientów choć będą tego godni. Znam Się na Mechanice,
gdyż zdarzy mi sie uszkodzić jakiś pojazd
To będę go mógł naprawić bez problem. Raczej to wszystko co tu chciałem zaoferować więc czekam na
rozpatrzenie tego
podania i wydanie Pozytywnego Werdyktu.

OOC

Czy Po Służbie zatankujesz Pojazd ((Tak/Nie)):Tak.
Coś O sobie: Jestem Maciek, Mieszkam Na Warmii I Mazurach, Bardzo Lubie grać Na serwerach Role Play. Grałem Na paru
Innych przez około 3
lata O serwerze net4game.com dowiedziałem sie jakieś 1.5 roku temu. Moje rp oceniam w skali od 1/10 na 8/10.
Mam nadzieje że to
podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Nic Dodac Nic Ująć/
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych