Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Driver Taxi wypłata 250 - 300$!

• Please log in to reply
122 odpowiedzi w tym temacie

#41 rKM — 0 29/12/2012 - 00:45

rKM
  • Gracz

((IC))

Wzór:

Imie nazwisko:
Cayden Harris

Prawo jazdy [Tak/nie]: Oczywiście

*Przekonaj nas do siebie: Witam, kieruje się do państwa z prośbą o przyjęcie mnie do pracy w Driver Taxi, jestem miłą, spokojną osobą, szybko nawiązuje kontakty z ludźmi, Jestem bardzo dobrym kierowcą, prawo jazdy posiadam około ośmiu lat. Posiadam bardzo dobrą wiedzę o naszym miescie. Polecam się i pozdrawiam, Cayden Harris.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:
Tak, zawszę będę naprawiał pojazd gdy go zniszczę.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]:
Tak, po skończonej służbie, zawsze będę tankował auto. Do pełna.

*Coś o sobie: Na imię Kamil, lat 17. Mieszkam w okolicach Szczecina, swój poziom RP oceniam na 8/10. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku.

Użytkownik rKM edytował ten post 29/12/2012 - 00:51

• Do góry
    • 0

#42 Xavart — 11 29/12/2012 - 13:10

Xavart
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Lucas Barone
Prawo jazdy: Posiadam
Przekonaj nas do siebie: Witam, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na pracownika w Driver Taxi. Jestem spokojną, cierpliwą oraz ostrożną osobą. Bardzo dobrze prowadzę samochody, posiadam prawo jazdy. Jestem miły dla klientów, znam większość terenów 'Santos. Znam się na motoryzacji i mechanice, więc gdy zdarzy mi się zepsuć jakiś pojazd, bezproblemowo będę mógł go naprawić. Myślę, że to tyle - liczę na zaakceptowanie podania, pozdrawiam.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz?: Tak
Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd?: Tak
Coś o sobie: Mam na imię Przemek, mam 14 lat. Mieszkam nieopodal Sandomierza. Na N4G gram od jakichś 2 lat, a ogółem na serwerach RP jakieś 2 lata i pół. Swój poziom RP oceniłbym na 7/10, ogółem tutaj mam jakieś 9 postaci, w tym trzy z ck, jedna aktualna i na reszcie aktualnie nie gram. Pozdrawiam, Przemek. :)

Użytkownik Xavart edytował ten post 29/12/2012 - 13:10

• Do góry
    • 0

#43 Asior — 15 30/12/2012 - 22:29

Asior
  • Gracz
((IC))

Wzór:
Imie nazwisko: Brad Hughes
Prawo jazdy [Tak/nie]: Posiadam,
*Przekonaj nas do siebie: Witam, chciałbym pracować w waszej Firmie. Jestem Cierpliwy, spokojny oraz dobrze umiem jeździć. Pracowałem już kiedyś w taxi wiem co i jak, znam całe miasto. I dobrze dogaduje sie z ludzmi.

((OOC))
Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak
Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak
*Coś o sobie: Mam na imię Filip, mam 16lat. Na N4G gram od roku, a ogółem na serwerach RP jakieś 3lata. Na aktualnej postaci mam przegrane 125h,
  • Do góry
    • 0

#44 Paweł Torino — 37 31/12/2012 - 20:09

Paweł Torino
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko:Colby Aiello

Prawo jazdy [Tak/nie]:Tak

*Przekonaj nas do siebie: Jestem doświadczoną osobą w owej branży jaką jest firma taxówkarska. Pracowałem już w nie jednej firmie min. ABT-Taxi, lecz upadło. Szefowie cały czas są zadowoleni z mojej pracy. Jestem solidny i odpowiedzialny, wykonuje powierzone mi obowiązki i nie odkładam ich na koniec. Myślę, że szefowie owej firmy Driving Taxi, będą również zadowoleni z mojej osoby i uśmiechnięci.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:Tak.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]:Tak

*Coś o sobie: Nazywam się Piotr, mam 17 lat, oraz mieszkam na Podlasiu. Uczęszczam do 2 klasy technikum o profilu informatycznym. Interesuje się grafiką komputerową itp.
  • Do góry
    • 0

#45 gay — 853 01/01/2013 - 17:36

gay
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko: Oscar Black

Prawo jazdy [tak/nie]: Tak.

*Przekonaj nas do siebie: Witam, nazywam się, Oscar Black, chciałbym rozpocząć pracę w Driver Taxi. Mam ogromne doświadczenie, ukończyłem studia w kierunku medycyny oraz pracuje w znanym szpitalu All Saint's General Hospital. Jestem spokojną, kulturalną oraz towarzyską osobą, posiadam prawo jazdy od 20 lat, nigdy nie zdarzył mi się poważny wypadek. Umiem zapanować nad pojazdem nawet w najgorszą ulewę czy też burze piaskową. Jako iż pracuje w All Saint's General Hospital znam wszystkie miejsca oraz trasy Los Santos. Myślę, że nadam się na to stanowisko.

z wyrazami szacunku

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak, w pewnym okresie pracy w All Saint's General Hospital naprawiałem karetki za swoje, gdy szpital nie mógł wydać części..

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Oczywiście, jest to logiczne, aby nie zostawić pojazdu z 1% Palwia ;)

*Coś o sobie: Mam na imię Oskar, mam 16 lat i mieszkam w Warszawie, obecnie uczę się w 3 gimnazjum. Moje zainteresowania to przyroda, gry komputerowe i dziewczyny (-wiadome-).. Lubie spędzać czas zarówno na świeżym powietrzu jak i z kolegami czy sam na sam z dziewczyną.

Użytkownik Barddancer edytował ten post 02/01/2013 - 13:37

• Do góry
    • 0

#46 ADI2012 — 0 01/01/2013 - 19:54

ADI2012
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko:Eddy Zoccolitto

Prawo jazdy [Tak/nie]: Tak

*Przekonaj nas do siebie:Witam jestem Eddy Zoccolitto pracowałem już w nauce jazdy miałem doświadczenie w jeździe samochodem. Jeszcze nie zarysowałem samochodu.Więc myślę że się nadam w tej fajnej pracy :)

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:Tak

*Coś o sobie: Mam 16 lat mieszkam w Holandii obecnie chodzę do 3 gimnazjum.Uczę się 2 języków Angielskiego i Holenderskiego.Lubie oglądać WWE grać w strzelanki.Mam 2 psy 1 świnkę morską z tego 1 pies ma ze 10 medali i 3 dyplomy :)

Użytkownik ADI2012 edytował ten post 02/01/2013 - 01:47

• Do góry
    • 0

#47 Saimon — 37 02/01/2013 - 18:04

Saimon
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imię nazwisko: Raul Ward

*Przekonaj nas do siebie: Jestem pracowitą, punktualną osobą. Umiem rozmawiać z ludźmi, z każdym typem. Pracowałem już kiedyś w paru korporacjach, które niestety upadły i pozostałem bez pracy. Jestem przekonany, że podołam pracy w Pańskiej firmie.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Szymon, mam 16 lat i mieszkam w Poznaniu. Tutaj gram już prawie 1,5 roku. Swoją karierę z serwerami RP prowadzę od lipca 2010 (zacząłem na innym serwerze).
  • Do góry
    • 0

#48 Bruce Lee Karate Mistrz — 0 03/01/2013 - 16:10

Bruce Lee Karate Mistrz
  • Gracz
Imie nazwisko: Derek Acosta

Prawo jazdy [Tak/nie]: Tak.

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Derek Acosta mam 45-lat, posiadałem już dużo aut więc znam się na jeździe. Pracowałem w dwóch firmach za nauka jazdy i jednej z taxi , mam dobry kontakt z otoczeniem oraz znam cale miasto.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak.

*Coś o sobie: Mam na imię Hubert, mam 18 lat. Interesuje się Motoryzacją oraz piłką nożną , Gram na N4G rok.
  • Do góry
    • 0

#49 Nieznany123 — 0 03/01/2013 - 18:03

Nieznany123
  • Gracz
Imie nazwisko:Devonte Alvaro

*Przekonaj nas do siebie:Witam chciałbym pracować w tej pracy,gdyż mi na niej bardzo zależy będe dbal o klientów i o pojazd.Jestem bardzo przyjaznym człowiekiem,chętnie pomagam i udzielam rad.Jestem Opanowanym i dobrym kierowcą.Nauke Jazdy ukończyłem bez żadnych zażaleń.Wiec prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

((OOC))

*Coś o sobie:Mam na imię Damian Mam 15 lat interesuje się grami,sportem i różnymi Zjawiskami Paranormalnymi ;d.Pochodzę z okolic Sanoka.W Przysclosci mam zamiar iść do Profilu Informatyki.Jestem przyjaznym i skorym do pomocy człowiekiem.Jestem ogarnięty i w trudnych sprawach,umię wyjść z sytuacji.Pozdrawiam Serdecznie,Damian.
  • Do góry
    • 0

#50 Davon — 0 04/01/2013 - 09:02

Davon
  • Świeżak

[font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']((IC))[/font]

[font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Imie nazwisko: Davon Ali[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Wiek: 26[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Prawo jazdy [Tak/nie]: Nie ale odrazu po wypłacie robie[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']*Przekonaj nas do siebie: Jestem Bardzo cierpliwy umiem panować nad pojazdem. Znam prawie całę Los Santos gdy pojadz się zniszczy odrazu jade do mechanika zeby szefostwo nie miało ze mną problemu. Licze na zaekceptowanie mojego podania.[/font][/font]

((OOC))

[font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak zawsze[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Oczywiście że tak[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']*Coś o sobie: Mam na imie Tomek mam 13lat. Mieszkam w Pruszkowie bardzo lubie grać na komputerze interesuje się grafiką i programowaniem Komputerowym. Lubie w wolnych chwilach pograć z kolegami w piłke nożną. Bardzo sie uciesze gtdy zakceptujecie moje podanie. Pozdrawiam Tomasz :) :)[/font][/font]

• Do góry
    • 0

#51 Pasza — 6 04/01/2013 - 15:39

Pasza
  • Gracz
((IC))

Wzór: Charles

Imie nazwisko: Vaccara

Prawo jazdy [Tak/nie]: Tak. Zdane za pierwszym razem.

*Przekonaj nas do siebie: Jako iż jestem dawnym właścicelem korporacji: "Factory Laber"(Factory Gym/Resteurant/Studio) Znam zasady sukcesu. Prawo jazdy posiadam od ukończenia 16 roku życia. Nigdy nie karany. Nikoma liczba mandatów z fotoladarów. Zero wykroczeń. Dużo znajomości nawet w policji. Dawny kierowca zespołu wyścigowego: "Nito Racing".

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: TAK

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: TAK

*Coś o sobie: Dawid, lat 16. Posiadający prawo jazdy kat. A1 oraz B1. Przed kilkoma dniami wróciłem w społeczność Net4Game. Po prawie rocznej przerwie. Niestety. Moje 4budynki (2 w centrum, Dom na plaży, budynek kolo mola) Zostały przez ten okres usuniete. Zostały mi tylko panele, wiec postanowiełem znaleśc uczciwą prace. Bardzo zadowoliła by mnie posada Menagera gdyż znam zasady sukcesu w tej spolecznosci.
  • Do góry
    • 0

#52 cati14 — 2 04/01/2013 - 19:00

cati14
  • Gracz

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Wzór:[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Imie nazwisko: Bridget Abate[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Wiek: 23 lata[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Prawo jazdy [Tak/nie]: Tak[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']*Przekonaj nas do siebie: Jestem mało doświadczoną jako kierowca dziewczyną bo mam przejechane zaledwie 63 kilometry, jednak jestem pewna że poradzę sobie jakoś w tej korporacji. Mimo że brak mi doświadczenia w takiej korporacji myślę że sobię poradzę. mam całą mapę Los Santos w głowie, dzięki czemu poradzę sobie w takiej pracy. Prawo jazdy mam od 21'go roku życia nie mam żadnych kar i tak dalej, zaledwie jeden mandat.[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']((OOC))[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']*Coś o sobie: Kasia, 16 lat, pochodzą z okolic Krakowa. Po kilku miesiącach przerwy wróciłam na ten projekt RP. Nie lubię zbytnio motoryzacji lecz uwielbiam wyzwania :).[/font][/font]

• Do góry
    • 0

#53 kuba909018 — 0 04/01/2013 - 20:30

kuba909018
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko:Karl Ali.

Prawo jazdy [Tak/nie]:Tak.

*Przekonaj nas do siebie:Witam, nazywam się Karl Ali mam 20 lat mieszkam w Los Stantos.Ineresuję się motoryzacją i sportem, bardzo pragne pracować w Driver Taxi.Bardzo dobrze jeżdżę.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:Tak.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]:Tak.

*Coś o sobie:Nazywam się Jakub,mam 14 lat.Interesuje się koszykówką oraz piłko nożno.Moje hobby to granie na kompie.Bardzo proszę o przyjęcie mnie do pracy, Pozdrawiam jakub. :)

Użytkownik kuba909018 edytował ten post 14/01/2013 - 21:26

• Do góry
    • 0

#54 gay — 853 05/01/2013 - 10:26

gay
  • Gracz

//Chwilowo mamy wystarczająco dużo pracowników, proszę na razie nie wysyłać podań.

Nie umiemy czytać nie ? A szkoda bo czasem warto..
  • Do góry
    • 0

#55 Skazany — 114 05/01/2013 - 10:57

Skazany
  • Gracz
Mówie - nie przyjmujemy już, to jest nieopłacalne, przyjmę, umowa jest że naprawiacie auto, a zaraz płacz 'same noby jeżdzą ja nie naprawiam'
  • Do góry
    • 0

#56 Jerry Clark — 0 06/01/2013 - 17:39

Jerry Clark
  • Gracz
Imie nazwisko:Jerry Clark

*Przekonaj nas do siebie:Chcialbym u was pracować w firmie ,Mam doświadczenie w tej branży .umiem jeżdzic samochodem ,i jestem kulturalny do klientów Znam bardzo dobrze miasto ..

*Coś o sobie:Nazywam sie Damian,mam 16 lat,Mieszkam w gdańsku ,Mam przegrane 60h ,poznalem duzo ludzi w tej grze ,jestem aktywnym czlowiekiem i uczciwym
  • Do góry
    • 0

#57 Monciak — 25 06/01/2013 - 17:49

Monciak
  • Gracz
Wzór:

Imie nazwisko: Jake Oldman

*Przekonaj nas do siebie: Od pewnego czasu myślę nad zatrudnieniem w firmie taxówkarskiej, dlaczego? Już od młodego dzieciaka miałem kontakt z samochodami, pracowałem z ojcem w jego warsztacie, z czasem widząc czasami potowrnie zniszczone po wypadkach auta nauczyłem się pokory na drodze, więc jestem kierowcą ostrożnym i spokojnym, który nie ma ciężkiej nogi, jednak nie znaczy to, że na życzenie klienta nie mogę czasem przydepnąć - Jak to mówią "Czas to pieniądz" Prawda? Poza tym jestem osobą solidną, więc jeżeli spowoduję jakiś wypadek, napewno wezmę ciężar odpowiedzialnosci na swoje barki. Oczywiście posiadam dobrą orientację w naszym mieście, więc nie powunno być problemów z dojazdami. Pozdrawiam i oiczę na pozytywne rozpatrzenie podania.
Jake Oldman.

((OOC))

*Coś o sobie: Hm... no co mogę powiedzieć, mam na imię Maciej, mieszkam na południu naszego kraju. Przede wszystkim dużo czasu poświęcam siatkówce, którą kocham, dopiero potem jest Net4game, jednak nie oznacza to, że będę wpadał raz na miesiąc. No i co jeszcze? Lat mam 15. Aha i podanie jest napisane bardzo kulturalnie, jednak chłopaczek z Sevilli na gorąco nie mam w sobie takiej klasy. Oczywiście nie będzie żadnego obrażania klientów itp. TYlko sposób wypowiedzi będzie adekwatny do odgrywanej postaci. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#58 ADI2012 — 0 06/01/2013 - 20:14

ADI2012
  • Gracz
@UP Dzieciaki czytać nie umiecie ? -.-

Mówie - nie przyjmujemy już, to jest nieopłacalne, przyjmę, umowa jest że naprawiacie auto, a zaraz płacz 'same noby jeżdzą ja nie naprawiam'

• Do góry
    • 0

#59 usakk — 0 14/01/2013 - 10:13

usakk
  • Świeżak
((IC))

Imie nazwisko: Sonny Acosta.

*Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Sonny , mam 23 lata. Pochodzę z Polski. Szukam pracy.Marzę o zostaniu taksówkarzem , ponieważ lubie ten zawód.

((OOC))

*Coś o sobie:Mam na imię Norbert . Mam 16 lat. Lubię Sport oraz gry komputerowe typu samp.
  • Do góry
    • 0

#60 Dr0gs — 100 14/01/2013 - 11:16

Dr0gs
  • Gracz

((IC))
Imie nazwisko: Bradley Dawson

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Bradley Dawson mam 25-lata, posiadałem już dużo aut więc znam się na jeździe. Obiecuje stosować się do regulaminu, jak i również słynąć kulturą do klientów i całego personelu.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię patryk, mam 14 lat. Interesuje się Motoryzacją. Gram na N4G od półtora roku.

Użytkownik MoCnY33 edytował ten post 14/01/2013 - 11:17

• Do góry
    • 0

#61 Damian20 — 2 14/01/2013 - 20:01

Damian20
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Chad Thompson

*Przekonaj nas do siebie: Chciałbym pracować w Pańskiej firmie ponieważ bardzo lubię jeździć samochodami, świetnie dogaduje się z ludźmi, znam bardzo dobrze kodeks ruchu drogowego. Jestem osobą uczciwą, cierpliwą, inteligentną oraz kulturalną.

((OOC))

*Coś o sobie: Mam na imię Dominik i mam 16 lat. Na serwerach Role Play gram już 4 lata, tutaj grałem jeszcze przed ariesem. Interesuję się motoryzacją i sportem.
  • Do góry
    • 0

#62 Piortek — 4035 15/01/2013 - 18:33

Piortek
  • Gracz

/del

Użytkownik Grabarz edytował ten post 27/08/2013 - 00:55

• Do góry
    • 1

#63 Anarchista — 1 15/01/2013 - 23:19

Anarchista
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Alan Marshall

Prawo jazdy: Tak

Przekonaj nas do siebie: Alan, nigdy nie karany 21 latek rasy czarnej. Porzadny czlowiek umiejacy kierowac samochod. Jezdze na ogol ostroznie i przestrzegam jakich kolwiek praw obowiazujacych na jezdni.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz: Tak

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd: Tak

Coś o sobie: Czesc, mam na imie Alan, mam 14 lat. Jestem na ogol leniwa osoba bez jakich kolwiek zainteresowan. Mieszkam na śląsku niedaleko Katowic. Na Net4Game gram od pol roku, lecz mialem dlugo przerwe z powodu braku internetu. Moj poziom RP ocenilbym na 6/10. Bardzo mi zalezy na tej robocie poniewaz brakuje mi pieniedzy na nowy samochod.

Użytkownik Pulaski edytował ten post 15/01/2013 - 23:51

• Do góry
    • 0

#64 Bores — 2 16/01/2013 - 19:41

Bores
  • Gracz

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Imie nazwisko: Deven Watson[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Wiek: 24 lata[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Prawo jazdy:[/font][/font][font=helvetica, arial, sans-serif] Tak[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Przekonaj nas do siebie:[/font][/font][font=helvetica, arial, sans-serif] Dev 24-letni Afro-Amerykanin , pracujący w firmie Platinium Gym jako kierownik. Dobrze zna miasto , Lubi Jazde samochodem , nie łamie przepisów. Pasażerowie czują się przy nim bezpiecznie.[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']((OOC))[/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz:[/font][/font][font=helvetica, arial, sans-serif] Tak[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd:[/font][/font][font=helvetica, arial, sans-serif] Tak[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Coś o sobie:[/font][/font][font=helvetica, arial, sans-serif] Witam , jestem marek . Mam 17 lat i uczęszczam do Liceum ogólnokształcącego . Codziennie Uprawiam sport . W wolnym czasie lubię pograć. [/font]
  • Do góry
    • 0

#65 Paziczek3 — 0 16/01/2013 - 20:12

Paziczek3
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Quentin_Harris

*Przekonaj nas do siebie: Od zawsze chciałem jezdzić w firmie taksówkarskiej, mam swoje auto i dbam o nie. Moge zaręczyć że będe też dbał o firmowe auta. :)

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Oczywiście.

*Coś o sobie: Mam na imie Konrad. Mam 16 lat i interesuje się motoryzacją i komputerami.
  • Do góry
    • 0

#66 Vito Angelo — 0 16/01/2013 - 21:22

Vito Angelo
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Marshall Murray

*Przekonaj nas do siebie: Przez dłuższy czas prowadziłem naukę jazdy ( więc z samą jazdą nie mam problemów) , lecz nadszedł kryzys i mój biznes nie miał racji bytu. Teraz dorabiam sobie, jako konsultant w firmie telekomunikacyjnej, ale brakuje mi kółka kierownicy pod rękami oraz zapachu spalin.

((OOC))

*Coś o sobie: Siemanko, jestem Patryk, mam 18 lat. Na net4game gram od dłuższego czasu ( w zasadzie to zacząłem na h-rp ;) ). Role-play traktuję jako rozrywkę.
  • Do góry
    • 0

#67 olson174 — 0 17/01/2013 - 15:47

olson174
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: Clifford_Murray

*Przekonaj nas do siebie: Clifford Murray, 27 letni obywatel Los Santos, ma długie włosy, zwykle nosi spodnie jeansowe zapięte paskiem, na nogach czarne buty, najczęściej glany, koszulkę zespłu Iron Maiden, skórzaną kurtkę. Jest doświadczonym kierowcą, zna bardzo dobrze Los Santos i okoliczne wioski.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: tak, choć i tak nie zniszczę

*Coś o sobie: Mam na imię Olek mam 15 lat, interesuję się muzyką, gram na gitarze. Mam dopiero 12 h przegrane, ale mam doświadczenie w RP bo grałem wcześniej na innych serwerach tego typu.
  • Do góry
    • 0

#68 Abraham_Cesario — 0 17/01/2013 - 17:51

Abraham_Cesario
  • Świeżak
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko:Abraham Cesario

Prawo jazdy [Tak/nie]:Nie (ale zdaję)

*Przekonaj nas do siebie:Witam mam na imię Abraham Cesario.Pracuję w mechanictwie.Jestem obywatelem Los Santos.Mam niebieską bluzę i krótkie włosy.W przyszłości chciałbym kupić sobie rower lub auto.Myślę że się spiszę.

[((OOC))

*Coś o sobie:Witam mam na imię Piotr i posiadam 19 lat.Interesuję się piłką nożną i motoryzacją.Miałem kiedyś tutaj konto i dużo h przegranych ale nie pamiętam pasów i muszę zacząć od nowa.Mam duże doświadczenie w RP i gram na takich serwerach.Lubię także pracę taxówkarza ponieważ jest ciężka i wymagająca a ja taką lubię.W realu właśnie mój tata ma firmę i zaczynam tam pracować i dostaje dość duże napiwki.

Użytkownik Abraham_Cesario edytował ten post 17/01/2013 - 17:53

• Do góry
    • 0

#69 El Polako 97 — 234 17/01/2013 - 18:44

El Polako 97
  • Gracz
((IC))
Imie nazwisko: Roy Gutierrez

*Przekonaj nas do siebie: Nazywam się Roy Gutierrez, mam 27 lat. Z pochodzenia jestem Salwadorczykiem, za młodzieńczych lat wraz z ziomkami z dzielnicy robiliśmy różne wyścigi i inne tego typu rzeczy. Jestem dobrym kierowcą z wieloletnim stażem.

((OOC))

*Coś o sobie: Jestem Krystian, mam 15(w czerwcu 16) lat, gram na n4g od paru ładnych lat, jeszcze kiedy było to h-rp. Proszę, nie patrzcie na ilość przegranych godzin i logi, zapewniam was że jestem dobrym kierowcą. Kurs jazdy, co prawda że na nim driftowałem itp, ale żadnych szkód w aucie nie spowodowałem. Proszę o rozpatrzenie mojego podania dziękuję :)
  • Do góry
    • 0

#70 Havk — 442 18/01/2013 - 19:23

Havk
  • Gracz
((IC))

Imie nazwisko: David Helguson

*Przekonaj nas do siebie: Witajcie, mam na imię David, jestem młodym mężczyzną, który świetnie radzi sobie za kółkiem. Świetnie też znam całą okolicę.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: tak.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: tak.

*Coś o sobie: Mam na imię Damian, interesuję się informatyką i sportem.
  • Do góry
    • 0

#71 Mati192 — -38 18/01/2013 - 20:58

Mati192
  • Gracz
(IC))

Imie nazwisko: Johnny Perez.

Prawo jazdy [Tak/nie]: Oczywiście że tak.

*Przekonaj nas do siebie: wiatm, na początku powiem jestem doświadcony w pracy na taryfie, umiem bardzo dobrze jeździć samochodem oraz motocyklem. Znam sie dość dobrze na motoryzacji. myślę że to na tyle. Proszę o zaakceptownia podania.

((OOC))

*Coś o sobie: Witam mam na imie Mateusz mam 14 Lat, mieszkam nie daleko krakowa. Na N4G Gram około roku, a na serwerach RP 2 lata. Swój poziom rp oceniam na 6.5/10. Mam tu 1 postać z miare czystą kartoteką, na tej 1 postaci mam przegrane ponad 90 godzin. Pozdrawiam Mateusz. :D
  • Do góry
    • 0

#72 Quavosh — 21 18/01/2013 - 21:03

Quavosh
  • Gracz
Imię i nazwisko: Armando Morris

Prawo jazdy : Tak

Przekonanie: Jestem bardzo dobry kierowcą, pracowałem już kiedyś jako taksówkarz.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz: Gdy ja go zniszczę, oczywiście, że go naprawię.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd: Raczej tak.

Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 17lat, mieszkam niedaleko Lublina. Na N4G gram ponad pół roku, przegrane ponad 160h.

Użytkownik Quavosh edytował ten post 18/01/2013 - 21:08

• Do góry
    • 0

#73 Rakuzaa — 0 21/01/2013 - 03:01

Rakuzaa
  • Świeżak

((IC))
Imię i nazwisko: Yurik Suzuki
Prawo jazdy: Posiadam
Przekonaj nas do siebie: Witam, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na pracownika w Driver Taxi. Jestem spokojną, cierpliwą oraz ostrożną osobą. Bardzo dobrze prowadzę samochody, posiadam prawo jazdy. Jestem miły dla klientów, znam większość terenów 'Santos. Znam się na motoryzacji i mechanice, więc gdy zdarzy mi się zepsuć jakiś pojazd, bezproblemowo będę mógł go naprawić. Myślę, że to tyle - liczę na zaakceptowanie podania, pozdrawiam.

((OOC))
Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz?: Tak
Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd?: Tak
Coś o sobie: Mam na imię Kuba, mam 17 lat. Na N4G gram od jakichś 2 lat, a ogółem na serwerach RP jakieś 4 lata . Swój poziom RP oceniłbym na dobry.

• Do góry
    • 0

#74 Nox3345 — 4 22/01/2013 - 18:57

Nox3345
  • Gracz
((IC))
Imie nazwisko: Jeffrey Vargas

Przekonaj nas do siebie: Jestem dosyć spokojnym, zadbanym człowiekiem. Sporo życia w Los Santos, człowiek dość znany. Potrafi prowadzić, dba o wszystko, aby było w jak najlepszym stanie i jak najlepiej wyglądało.

((OOC))

Coś o sobie: Siemka, jestem Wojtek. Mieszkam w Gdańsku, mam 15 lat i jestem ogarnięty. Lubię grać w Gta oraz mogę temu poświęcić dużo czasu. Mam różne hobby typu sport, parkour, programy komputerowe (gry, filmiki, grafika). Myślę że bym się tutaj nadawał. :) Mam na N4G przegrane 78h :)

Użytkownik Nox3345 edytował ten post 22/01/2013 - 18:59

• Do góry
    • 0

#75 meffju — 0 26/01/2013 - 12:22

meffju
  • Świeżak
((IC))

Imię i nazwisko: Eve_Adams

*Przekonaj nas do siebie:

Mam na imię Eva. Pochodzę z Sydney. Mam 21. Przyleciałam do Los Santos w poszukiwaniu pracy. Mam wielkie doświadczenie w jeździe autem. Chciałabym dostać tą prace ponieważ czuję ten klimat jeżdżeniem taxówką po mieście. Byłabym bardzo wdzięczna gdybyście mnie przyjęli. Z góry dziękuje.

.

((OOC))

Coś o sobie: Witam mam na imię Dawid.Mieszkam w Opolu. Mam 16 lat. Na role play gram już 1 rok. Gram dziewczyną ponieważ czuję się lepiej grając inną płcią.

Podpisał:

meFFju.

Użytkownik meffju edytował ten post 26/01/2013 - 12:29

• Do góry
    • 0

#76 Ren Baker — 4 26/01/2013 - 17:35

Ren Baker
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko: Ren Baker

*Przekonaj nas do siebie: Jestem uśmiechniętym i cierpliwym facetem, który dąży do marzeń, jakimi są zostanie taksówkarzem. Zawsze uważam na drodze, staram się nie wpaść w tarapaty, co jest na prawdę dużą zaletą w moim charakterze. Uważam, iż nadaję się na kierowcę taksówki. Z wielką przyjemnością bym woził klientów. Chciałbym przeżyć przygody, rozmawiać z klientami na codzien. Praca w tejże firmie pozwoliłaby mi na poznanie całego miasta, abym miał go w małym paluszku. Owszem, trochę miasto jakim jest Los Santos, ale mówię o każdym dosłownie szczególe.

Bardzo, ale to bardzo proszę o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak, oczywiście. Mimo to, będę starał się nie wpaść w cokolwiek, po prostu nie widzę w tym sensu. Chcę normalnie grać, jeździć i czerpać z tego maksymalną satysfakcję. Czekanie na klienta, to żaden problem. Zawiezienie go gdziekolwiek, również to żaden. Ale żeby przeżyć przygody? Próbuję odnaleźć się na serwerze. :)

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie] Jasne, że tak! :)

*Coś o sobie: A więc, jestem zapalonym graczem N4G. Uwielbiam pracę jako taksówkarz, czy dziennikarz San News. Dla mnie to jest jak spełnienie życia postaci, którą obecnie odgrywam. OOC również jaram się taksówkami, myślę o zostaniu w przyszłości taksówkarzem, choć nie mam tej pewności, w dzisiejszych czasach, w świetle obecnej gospodarki Polski, wymagana jest praca w firmie. No, ale nic. Po toż jest RolePlay, prawda? :) [/font] Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Miłego wieczoru życzę ;)

Użytkownik Ren Baker edytował ten post 26/01/2013 - 17:39

• Do góry
    • 0

#77 _Wojak_ — 25 06/02/2013 - 13:40

_Wojak_
  • Gracz
Wzór:

Imie nazwisko: Alisa Miller

*Przekonaj nas do siebie: Jestem osobą ambitną i kulturalną ,nigdy nie pozwalam palić i klnąć w moim otoczeniu.
Zawsze sprzątam moje miejsce pracy aby druga osoba nie miała problemów przeze mnie. Każdemu spróbuje pomóc
na tyle ile potrafię np. jeżeli ktoś zepsuje to z chęcią złoże się na naprawę pojazdu lub naprawię mu za darmo gdyż
pracowałam już w takiej pracy tzw. mechanik. Oczywiście pojazd będzie postawiony na miejsce i nie naruszony.
Zawsze będę sprawdzać ,przed wyjazdem ,stan techniczny pojazdu i gdy będzie zepsuty powiem o tym szefowi lub
kierownikowi.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Tak , ale nie zdarza mi się psuć pojazdu dlatego możecie być spokojni że auto będzie w jednym kawałku ,zawsze zaparkowany na miejsce.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Tak ,z przyjemnośćią zatankuje pojazd ,od razu dodaje że będą go naprawiać
i nie pozwolę aby nikt go zepsuł ,gdyż nie widzę sensu w psuciu pojazdu dla zabawy gdyż w prawdziwym życiu wątpie by każdy psuł pojazdy
a potem mówił że to nie on. Oczywiście każdemu się zdarza kraksa dlatego że niektórzy nie wiedzą co to Role Play i jeżdżą po 120 km/h na terenie zabudowanym.

*Coś o sobie: Witam nazywam się Natalia i mam 15 lat ,swoje początki z Gta San Andreas pamiętam bardzo dobrze gdyż nic nie wiedziałam
nawet jak sampa się włącza ,na szczęście jestem bardziej doświadczona jak kiedyś. Pochodzę z Warszawy. Niektórzy mówią na mnie
Ambitka ,dlatego że ambicje mam wielkie i dąże do celu.
Powiem jeszcze że mam dyslekcje i czasami może to być rażące w oczy ale próbuje nie robić żadnych błędów.

Użytkownik Ashia edytował ten post 06/02/2013 - 13:49

• Do góry
    • 0

#78 Sephirs — 51 06/02/2013 - 21:50

Sephirs
  • Gracz

((IC))

Imie nazwisko: Zayne Gonzalez

*Przekonaj nas do siebie: Witam, z całym uszanowaniem chciałem powitać szanowną ekipę, a także zgłosić swoją kandydaturę na pracownika w Driver Taxi. Jestem Zayne jak wiadomo z powyższych punktów, 27 letni ułożony, spokojny i odpowiedzialny Amerykanin. Bardzo dobrze spisuje się za kółkiem samochodu, jak i jednośladowca. W pracy jestem dla wszystkich nadzwyczaj miły, gdyż moje motto obejmuje zdanie 'klient ma zawsze rację', lecz nie myślcie że sobie nie poradzę z nieprzyjemnym klientem. Znam wszystkie zakamarki Los Santos, gdyż mieszkam tu od dobrych dwudziestu lat. Znam się na motoryzacji, chyba to tyle z najważniejszych informacji o mnie, z poważaniem Zayne.

((OOC))

*Coś o sobie: Cześć, mam na imię Bartek i mam 17 lat. Uczęszczam do technikum samochodowego. Na serwerach Role Play gram już dobre cztery lata, grałem nawet na starym H-RP, lecz zapomniałem passów do starego konta i niestety nie byłem w stanie ich przypomnieć, po tej przerwie znowu zagościłem tutaj, zostawiając za sobą inne projekty / większe serwery RP. Niestety aktualnie mam 42h lecz, bardzo dużo czasu poświęcam na grę, więc szybko je nabije. ( jestem chory więc nie chodzę do szkoły, a za tydzień mam ferie. ) Pozdrawiam.

Użytkownik Sephirs edytował ten post 06/02/2013 - 21:51

• Do góry
    • 0

#79 TheKamil978 — 0 07/02/2013 - 18:53

TheKamil978
  • Gracz

((IC))

Wzór:

Imie nazwisko: Asher Rodriguez

Prawo jazdy [Tak/nie]: Oczywiście, że tak.

Przekonaj nas do siebie: Jestem bardzo dobrym kierowcą, miałem samochód i miałem tylko 2 kolizje nim. Jestem odpowiedzialnym, miłym, ambitnym i pracowitym człowiekiem. Mój tata jest taksówkarzem i chcę podtrzymać rodzinną tradycję.

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]: Oczywiście, tak

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]: Jak najbardziej.

*Coś o sobie: Mam na imię Kamil, mam 14 lat, jestem miły, ambitny, spokojny, sympatyczny i mam poczucie humoru. Bardzo lubię grać w SA:MP.

Użytkownik TheKamil978 edytował ten post 07/02/2013 - 18:56

• Do góry
    • 0

#80 Brutus99 — 29 07/02/2013 - 21:39

Brutus99
  • Gracz
((IC))

Wzór:

Imie nazwisko:Cesar_Alvino.
Prawo jazdy [Tak/nie]:Tak.

*Przekonaj nas do siebie:Witam, napisałem podanie na pracownika Driver Taxi.Jestem urodzonym kierowcą,jestem miły oraz mam kulturę.Znam prawie całe Los Santos.Proszę o rozpatrzenie mojego pdania.Pozdrawiam Cesar. :)

((OOC))

Czy będziesz zawsze naprawiał pojazd, gdy go zniszczysz [Tak/Nie]:Jak najbardziej.

Czy po skończonej służbie dotankujesz pojazd [Tak/Nie]:Tak.

*Coś o sobie:Mam na imię Kuba mam 16 lat.Na tej postaci nie mam porzegranych 60h ale mam nadzieje, że przekonam was do siebie. :)
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych