Wkońcu postanowiłem założyć i swój temat.
Narazie pole pozostawiam puste, ale wkrótce je jakoś zapełnie.
Tymczasem odpowiadam na wszelkie pytania. ;p

Popularny
Wkońcu postanowiłem założyć i swój temat.
Ładnie było tak skakać po moim ostrzelanym premierze?
![]()
Mnie ostatnio klepał teczką dildo od tylca
No to spodziewajmy się na dniach małego Kalego.
Bloszek oczywiście będzie bulił alimenty.
A gdzie pozdrowienia?Wkońcu postanowiłem założyć i swój temat.
A gdzie pozdrowienia?
Witam Pana Bloszka.
Pełnię funkcję zarządu tak jak każdy z ekipy.powodem dostania koloru, byl ....? i jaka pelnisz funkcje
A dobrze, dobrze. Dziś na Ursynowie przez cały ranek brak prądu, co za tym idzie w mojej szkole także, dodatkowo zepsuło się nam ogrzewanie, więc mieliśmy skrócone lekcje, pewnie jutro także. ;pCześć, co tam?
Uzupełnie to w trakcie przerwy świątecznej lub wcześniej, zależy od ilości czasu wolnego.Czy to "kiedyś je uzupełnię?" będzie takie jak np. Kamila B?
No już tak nie przesadzajmy ;pteraz to "poważniacha", a teraz, strach do niego napisać
Chodzę do szkoły codziennie, ale żyjemy w XXI wieku, gdzie używam telefonu z internetem, gdy mi się nudzi na lekcjach.Nie chce cie obrażać, ale czy chodzisz do szkoły? Co wchodze na forum, to patrze Bloszek
Nie narzekam, atmosfera naprawdę dobra i poświęcasz tyle ile uważasz, że powinnieneś poświęcać. ;pCześć, jak tam w ekipie? Dużo czasu trzeba poświęcać?
Fajnie, fajnie. ;pŁadnie było tak skakać po moim ostrzelanym premierze?
![]()
Jak wcześniej, nie narzekam na robotę, miło mi się wam pomaga.Hejka! Jak Ci i praca jako administrator? Dużo roboty i spamu pewnie.
![]()
Tyle ich było, że którą? ;dOj Bloszek, Bloszek, pamiętasz te czasy z tą blistą? xd
Będą jak się temat uzupełni.A gdzie pozdrowienia?
tylko, ze kazdy ma funkcje - kamil gmów, calman przestepcze itd. ty jestes ogolnie, czy tez jakas dziedzina?Pełnię funkcję zarządu tak jak każdy z ekipy.
Ogólnie, od wszystkiego co jestem w stanie zrobić. ;ptylko, ze kazdy ma funkcje - kamil gmów, calman przestepcze itd. ty jestes ogolnie, czy tez jakas dziedzina?
Z tobą już nie gram! Powiedziałem!Siema, kiedy gramy w DayZ MTA?
Yup.Cześ gangsterze, ziomek z avatara to ty?
Bo jesteś na Mnie za słaby.tobą już nie gram! Powiedziałem!
To już mama się dowie co robisz na lekcjach zamiast się uczyć...używam telefonu z internetem, gdy mi się nudzi na lekcjach.

Popularny
Lubie ze wszystkim co słodkie, reszta raczej odpada. ;pLubisz naleśniki? Jeśli tak, to z czym lubisz, a czym nie?
Bez przesady.To już mama się dowie co robisz na lekcjach zamiast się uczyć...
Szczerze? Nie interesuje mnie co się tam dzieje, mieszkam w swoich Chyliczkach i tu jest mi dobrze.Popierasz inicjatywę Burmistrza Guziała dotyczącą przeniesienia tęczy z Placu Zbawiciela na Ursynów?
Nie narzekam, ale czuję że mnie coś bierze. ;pJak leci Bloszek aKa trololololo?
Ach, myślałem, że troszkę interesujesz się okolicą, w której znajduje się twoja szkoła (no i myślałem, że również zamieszkujesz Ursynów). No nic, spoko i powodzenia panie admin.Szczerze? Nie interesuje mnie co się tam dzieje, mieszkam w swoich Chyliczkach i tu jest mi dobrze.
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Komentarz Tomasza Jarońskiego i Krzysztofa WyrzykowskiegoNapisany przez Kryst3k, 19/07/2014 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
Pochwały →
Archiwum →
[Pochwała] BloszekNapisany przez Shooter, 22/01/2013 |
|
|
||
![]() |
Nasza społeczność →
Raporty na graczy →
Archiwum →
[Zrealizowano][SAMP] [GameMaster] BloszekNapisany przez Mordeczka , 15/01/2013 |
|
|
|
![]() |
Nasza społeczność →
Raporty na graczy →
Archiwum →
[Odrzucono][SAMP] BloszekNapisany przez BlackStars , 01/01/2013 |
|
|
|