http://www.youtube.com/watch?v=kpZhZAr1cQU&feature=BFa&list=LLc8hE3-sUN11Co5nJLHdnlQ
Bardziej pewnie przyjazne oku faceta

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=kpZhZAr1cQU&feature=BFa&list=LLc8hE3-sUN11Co5nJLHdnlQ
Bardziej pewnie przyjazne oku faceta
Wiedziałam, że Ci się spodobaA nawet i like dam

Popularny
Użytkownik Rec edytował ten post 20/10/2012 - 13:30
Ale jak bym sama tańczyła to by nie było takiego efektu jak tańczą w piątkęCo innego jak by tam Malwina cisła na filmiku, a tak to nie daje lajka.
Użytkownik banban edytował ten post 20/10/2012 - 13:31
No to przekonujemy ją! Malwina, zatańcz Gangam Style! Kto chce, plusować to!
[14:30:34] Keesh: Jak będzie powyżej 50 to nakrecisz i wrzucisz, okej?
[14:30:50] .banban™: Jak będzie 100 xD
100 plusów!Dawajcie!
Ale jak bym sama tańczyła to by nie było takiego efektu jak tańczą w piątkę
Szarlotka, nikt Ci tyle plusów nie daZapomnij
Jak dla mnie słabe, ale nogi Malwiny zawsze spoko.
Sam se lajkuj. Ja chyba już widziałem jak Malwina tańczyła czy coś więc mi to tam tak nie potrzebne.To lajkuj jej 1'szego posta, jak będzie 100 to zatańczy i da na forum
Proszę Cię Caven, ja nie tańczęSam se lajkuj. Ja chyba już widziałem jak Malwina tańczyła czy coś więc mi to tam tak nie potrzebne.
No, tym bardziej mój lajk jest tak tu potrzebny jak Tobie organizacja Rec.Proszę Cię Caven, ja nie tańczę
No, tym bardziej mój lajk jest tak tu potrzebny jak Tobie organizacja Rec.
mi lajk nie jest potrzebnyNo, tym bardziej mój lajk jest tak tu potrzebny jak Tobie organizacja Rec.
Bo wiem, że i tak nie będzie 100, ja myślałam że jak będzie 100 latjków twojego posta a nie mojegoSama mi pisała że jak będzie 100 to wrzuci, oszustka
Użytkownik banban edytował ten post 20/10/2012 - 13:42
no.mi lajk nie jest potrzebny
Podeślij jakiś filmik, jak tańczy.Sam se lajkuj. Ja chyba już widziałem jak Malwina tańczyła czy coś więc mi to tam tak nie potrzebne.
Użytkownik Kryszna edytował ten post 20/10/2012 - 13:44
Weź troszkę kulturki względem Malwiny.Podeślij jakiś filmik, jak tańczy.
Trzepałbym, tak szybko jak felix z kosmosu.
Ale mnie wkopałeś kurde !
Nie no Malwinka jest wporządku laska, trzeba kulturka, bo już nie pogram z nią w cs'aWeź troszkę kulturki względem Malwiny.
albo bf'a 3.Nie no Malwinka jest wporządku laska, trzeba kulturka, bo już nie pogram z nią w cs'a
Malwina mogła by se Cod'a MW3 kupić.
TY !Kto?
Nie no Malwinka jest wporządku laska, trzeba kulturka, bo już nie pogram z nią w cs'a
Malwina mogła by se Cod'a MW3 kupić.
albo bf'a 3.

Popularny
Bo to trzeba szybciej korbką kręcić.TY !
Nie pójdzie mi na kompie !
http://youtu.be/oO0UuZvKeosLajk
Chcę taniec

Popularny
Uwierz, że jak by pole Dance był u mnie w mieście to bym się zapisałahttp://youtu.be/oO0UuZvKeos
Trzymajcie ten taniec.
jakoś wątpię w Twoje słowa akrobatka :<Także, przyjeżdżasz do mnie i cię nagrywam! Załatwię resztę like'ów i chłopcy mogą być spokojni. A wszystko dzięki mnie ;D
Także, przyjeżdżasz do mnie i cię nagrywam! Załatwię resztę like'ów i chłopcy mogą być spokojni. A wszystko dzięki mnie ;D
Użytkownik Karinaa edytował ten post 20/10/2012 - 19:06
No cush, nie pomoże puder, róż, kiedy dupa stara już Karinko.Wszyscy napaleni, że Malwina wrzuci filmik, jak tańczy. Nie daj się, nie wstawiaj!
Oni nigdy nie widzieli seksownych nóg, także... Tylko chyba na to czekają.
Odezwał się - młody.No cush, nie pomoże puder, róż, kiedy dupa stara już Karinko.
Hyde Park →
Muzyka →
Busta Rhymes - Arab MoneyNapisany przez Emptyy, 28/12/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Uuuu, to się nazywa rekord wyświetleń.Napisany przez Michelinx, 09/06/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Benny Benassi - Hit My Heart (Code-X FL Studio Remake)Napisany przez Ultra , 12/01/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Co kupić? Co wybrać? Co jest lepsze? →
Swag czy Old School?Napisany przez Stary_Noł_Name, 24/10/2013 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Call me maybe - Army styleNapisany przez owny, 19/06/2013 |