* zapomniałem dodać, lajków mi poczeba, więc liczę na Was
Użytkownik KaLu edytował ten post 03/09/2012 - 20:56

Popularny
Użytkownik KaLu edytował ten post 03/09/2012 - 20:56

Popularny
Dopis. Ten koleś co napisał temat ma nasrane w baniaku.

Popularny
[w='Dopisuje się. ']
Użytkownik Krystq edytował ten post 05/09/2012 - 15:26
[w='Dopisuje się. ']
Użytkownik RadamP edytował ten post 05/09/2012 - 18:08

Popularny
Nie mów o kimś, że zmienił się przeze mnie, skoro sam nawet nie jesteś w stanie pojąć sytuacji i prawdy upierając się na swoim.Póki nie poznała Pitbulla była spoko, dopis za kiedyś.

Popularny
Całkiem dobrze stawiasz przecinki jak na zawodówkę. A teraz żegnam, bo później ja dostanę procenty a ty nie.Nie mów o kimś, że zmienił się przeze mnie, skoro sam nawet nie jesteś w stanie pojąć sytuacji i prawdy, upierając się na swoim.

Popularny
O proszę. ;D Radam się nam wyrobił.Całkiem dobrze stawiasz przecinki jak na zawodówkę. A teraz żegnam, bo później ja dostanę procenty a ty nie.

Popularny

Popularny

Popularny
Dopisze się, chociaż jest bardzo humorzasta.
W sumie to jestem takiego samego zdania.Kiedyś była zupełnie inną osobą. Nie wiem co ją zmieniło, ale wolałem 'tamtą' Joasię. Aczkolwiek dopiszę się. To i tak nieliczna z tych pozytywnych i normalnych osób w tej społeczności.
Użytkownik Olekx edytował ten post 05/09/2012 - 18:26
Co do Pawła to wiadomo stanęłam przeciwko Tobie i od razu jestem inna.
Nie rozmawiamy ze sobą od pół roku, więc nie wiem po czym można wnioskować, ale nie będę się tym przejmować, bo i tak za jakiś czas nikt nie będzie o nikim pamiętał.Nic to nie ma do rzeczy to co wtedy sobie pisaliśmy, a jak widzisz co Ci wtedy napisałem - dużo osób tak myśli.
Dobra, nie ma co o tym nawijać. Jak nie zdasz maturki, to masz bicie. Fizykę zdajesz?
Użytkownik Joanne edytował ten post 05/09/2012 - 20:27
Dopisuje się.
A teraz okazyjny suchar: Kiedyś każda taśma wyjdzie na jaw, zanim się rozłoży.
Użytkownik Merci edytował ten post 05/09/2012 - 20:32
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych