http://www.youtube.com/watch?v=Yx69ghmluME&feature=youtu.be
Wiem, ze chyba za szybko mówię, pierwszy taki filmik live.
Mam nadzieję, ze będzie tego więcej.
Zapraszam do komentowania i oceny
.

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=Yx69ghmluME&feature=youtu.be
Wiem, ze chyba za szybko mówię, pierwszy taki filmik live.
Mam nadzieję, ze będzie tego więcej.
Zapraszam do komentowania i oceny
.

Popularny
Użytkownik Souse edytował ten post 13/08/2012 - 00:41
** Blaze Mitchell oglądając poranne wiadomości w swojej kryjówce na South Central, poprawił swoje obandażowane ramie następnie wyłącza telewizor, łapie za MP5 sprawdzając magazynek i odbezpiecza leząc na kanapie. **
** Blaze Mitchell wstaje delikatnie z kanapy kierując się do kuchni, kładzie MP5 na blat, następnie otwiera lodówkę wyciągając zimne piwo, otwiera je popijając. **

Popularny
Porażka to co HRT od(cenzura)ło xD Normalny ślub a Ci oddział wysyłają, a i tak nieźle po dupie dostaliście.
HRT to grupa realizacyjna, która działa na zlecenie/wezwanie departamentów/władz. Każda, poszczególna akcja jest wykonywana z rozkazu osoby trzeciej, nie kwestionujemy wydanych nam poleceń.
Użytkownik Caven edytował ten post 11/08/2012 - 14:10
Kilku jamajczyków z mp5 się przyda, nie?Raczej to FBI, a nie HRT dało dupy, wzywając jednostki na roz(cenzura)enie mojego ślubu. No, ale wojnę czas zacząć.
Nie tylko służby porządkowe mają komendę /przetrzymaj.
No ba.Kilku jamajczyków z mp5 się przyda, nie?
Raczej to FBI, a nie HRT dało dupy, wzywając jednostki na roz(cenzura)enie mojego ślubu. No, ale wojnę czas zacząć.
Kilku jamajczyków z mp5 się przyda, nie?
![]()
Jakby ujęcia były typowo z helikoptera, w tle cichy szum pracy maszyny i komentarz nieco wolniejszy - byłoby idealnie, ale tak to spoko
Emm, może dlatego, że na ślubach lubią wjeżdzać inne gangi?Jest git... Nie wiem po co wszyscy się plują do HRT... Borsuk już o tym pisał. Kolejna sprawa to taka, że gangi nie powinny pchać się z bronią na plecach do urzędu, prawda?
Siły dobra! XD
Git, ale i tak mnie przeszły ciarki. Btw. na co ty zapraszasz, na strzelaninę?
14. W przypadku spotkania wroga poza terenem South Central zabronione jest prowadzenie walki wręcz. W tej sytuacji może dojść jedynie do wyzwisk lub przepychanek, akcja powinna być przeprowadzana na terenie SC lub w ciemnych zaułkach.Emm, może dlatego, że na ślubach lubią wjeżdzać inne gangi?
Gra IC to Gra IC, a rozpierniczanie eventu to całkiem inna sprawa. Mogliśmy wyjść jak wandale i roz(cenzura)ć tą śmieszną sumę HRT, ale tak się nie stało.14. W przypadku spotkania wroga poza terenem South Central zabronione jest prowadzenie walki wręcz. W tej sytuacji może dojść jedynie do wyzwisk lub przepychanek, akcja powinna być przeprowadzana na terenie SC lub w ciemnych zaułkach.
Strzelać raczej by nie zaczęli, a jeśli dostało by się Im, nie Wam
Raczej to FBI, a nie HRT dało dupy, wzywając jednostki na roz(cenzura)enie mojego ślubu. No, ale wojnę czas zacząć.
Emm, może dlatego, że na ślubach lubią wjeżdzać inne gangi?
Użytkownik Magnus edytował ten post 11/08/2012 - 15:12
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych