Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

American Driving School - Rekrutacja

rekrutacja american driving school

• Please log in to reply
48 odpowiedzi w tym temacie

#1 toyer 47 21/07/2012 - 17:02

toyer
  • Gracz

Dołączona grafika

Postanowiłem dać Wam - Społeczności net4game.com jeszcze jedną szansę po tym jak pojazd służbowy marki manana został rozbity przez jednego z pracowników - Rekrutacja będzie miała teraz nieco inny forumlarz, zapewne trudniejszy, ale jego wypełnienie nie zajmie dłużej niż 10 minut - Po pewnych przemyśleniach doszedłem do wniosku, że prowadzenie takiej firmy samemu jest bardzo uciążliwe, oraz mija się z celem istnienia tego biznesu, dlatego też założyłęm ten temat - liczę, że nie zdarzy się więcej taka sytuacja jaka mieła miejsce wcześniej, to wszystko - Zapraszam do wypełnienia formularza.

Oferujemy:

-Zarobek w postaci $200.

-Premie w postaci 30% wartości kursu.** (Szczegóły niżej)

-Dostęp do służbowego pojazdu marki manana.

-Służbowy pager.

-Miłą atmosferę pracy.

Wymagamy:

-Prawa jazdy.

-Dowodu osobistego.

-Metryczki zdrowia.

-Kultury osobistej.

-Znajomości regulaminu. (Jest niżej)

-Skończenia 31 roku życia.

**Premia jest wypłacana po udzieleniu minimalnie pięciu kursów w ciągu tygodnia.

Po premię należy się zgłaszać pod koniec tygodnia tj. Niedziela

do prezesa firmy American Driving School - Richiego Reginelli

Dołączona grafika

Regulamin American Driving School

Artykuł 1 - Zakres obowiązków kursanta
§1.Kursant wraz z podjęciem kursu nauki jazdy w American Driving School zobowiązuje się do przestrzegania niniejszego regulaminu.
§2.Podmiot przystępujący do kursu nauki jazdy w razie wypadku jest zobowiązany do pokrycia szkód w jego wyniku powstałych. W wyniku powstałych szkód jest nakładana kara na kursanta.($2 za 1hp przez /o rp)
§3.Kursant jest zobowiązany do zachowania zasad kodeksu ruchu drogowego stanu San Andreas, oraz przestrzegania zaleceń instruktora American Driving School
§4.Podmiot, który bierze udział w kursie powinien zwracać się z należytym szacunkiem, oraz dystansem do instruktora American Driving School
§5,Kursant jest zobowiązany wypłacić należność za kurs instruktorowi w wysokości $70. (/o naukajazdy)
§6.W razie zastrzeżeń instruktor może przerwać kurs bez podania kursantowi przyczyny.

Artykuł 2 - Zakres obowiązków instruktora
§1.Instruktor zasiadający do jazdy z kursantem zobowiązuje się ze wszystkich sił doprowadzić do końca kursu, oraz udzielić należytej pomocy kursantowi w razie wątpliwości.
§2.W razie niechęci do wypłaty odszkodowania przez kursanta instruktor jest zobowiązany powiadomić o tym szefa na Pagerze, oraz wezwać odpowiednie służby porządkowe.
§3.W przypadku gdy instruktor nie dopilnuje wypłacenia odszkodowania przez kursanta jest on zobowiązany do pokrycia wszelkich kosztów naprawy.

Artykuł 3 - Zakres obowiązków American Driving School
§1.American Drivng School nie ponosi odpowiedzialności za inne pojazdy uczestniczące w ruchu drogowym, które mogą uszkodzić służbowy pojazd w takim przypadku zaleca si
-Spisać numery rejstracyjne pojazdy. (ss)
-Powiadomić o tym osobę z zarządu American Driving School
§2.W przypadku uszkodzenia pojazdu służbowego, osoba za kierownicą ponosi odpowiedzialność finansową.

Artykuł 4 - Postanowienia końcowe.
§1.Każdy uczestnik kursu powinien zapoznać się przed nim z niniejszym regulaminem.
§2.Nie stosowanie się do niniejszego regulaminu grozi odpowiedzialnością karną.

Formularz:

[center][img]http://img826.imageshack.us/img826/6202/americana.png[/img][/center]

[center][b]IC:[/b][/center]
[b]Imię[/b]:
[b]Nazwisko[/b]:
[b]Wiek[/b]:
[b]Numer telefonu[/b]:
[b]Czy posiadasz dowód osobisty?[/b]:
[b]Czy posiadasz prawo jazdy?[/b]:
[b]Czy posiadasz metryczkę zdrowia?[/b]:
[b]Miejsce zamieszkania[/b]:
[b]Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?[/b]
[b]Coś o sobie[/b]:
[b]Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?[/b]:
[b]Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?[/b]:
[center][b]OOC:[/b][/center]
[b]Wiek[/b]:
[b]Uid Skype[/b]:
[b]Jaki masz staż na serverach RP?[/b]:
[b]Oceń swój poziom RP od 1 do 10[/b]:

American Driving School zastrzega sobie prawo do odrzucenia oferty kandydującego o posadę w firmie bez podawania powodu.

Zapraszam róznież do zerknięcia w temat - http://net4game.com/...school-zapisy/.

Osoby uprawnione do sprawdzania podań:

-Toyer

-SDRG

Użytkownik toyer edytował ten post 31/07/2012 - 19:37

• Do góry
    • 0

#2 Koks1997-5 21/07/2012 - 18:47

Koks1997
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Victor
Nazwisko:James
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty?:Tak
Czy posiadasz prawo jazdy?:oczywiście
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?:Tak
Miejsce zamieszkania:Los Santos
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? mam bardzo spore doświadczenie za kierownico wyjeździłem ponad 1800km
Coś o sobie:Lubie miło atmosfere. No i jestem przyzwoitym kierowco.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:oczywiście
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?:Tak

OOC:

Uid Skype:
Jaki masz staż na serverach RP?:Gram ponad 2 lata na net4game
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:9

Użytkownik Koks1997 edytował ten post 21/07/2012 - 18:51

• Do góry
    • 0

#3 Crakk59 21/07/2012 - 19:06

Crakk
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Kane
Nazwisko]:Lewis
Numer telefonu:2083532
Czy posiadasz dowód osobisty?:posiadam.
Czy posiadasz prawo jazdy?:posiadam
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?:posiadam.
Miejsce zamieszkania:Los Santos 'Hotel Metro'
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Pracowałem w tej branży w firmie "Car Drive School".Poza tym jestem doświadczonym kierowcą mam własne auto.
Coś o sobie:Jestem miły i sympatyczny Dobrze dogaduje się z klientami. Jestem osobą która szybko nawiązuje nowe znajomości. Interesuje się piłką nożną i siatkówką.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Tak. Zapoznałem się z regulaminem i będe go przestrzegał
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?: Tak,

OOC:

Uid Skype:
Jaki masz staż na serverach RP?:Na serverze RP gram od ponad pół roku.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:Poziom RP oceniam na 7.

Użytkownik Crakk edytował ten post 21/07/2012 - 19:07

• Do góry
    • 0

#4 toyer 47 21/07/2012 - 19:40

toyer
  • Gracz
Koks1997 - To podanie jak i Twój nick jest poniżej moich oczekiwań, po pierwsze pominąłeś niektóre podpunkty, a te na które wypowiedziałęś się nie zostały rozwinięte w odpowiedni sposób, oraz wkradły się tak błędy ortograficzne, interpunkcyjne, oraz literówki - W tej firmie wymagany jest skype, a to też pominąłeś - Finalnie odrzucam.

Crakk - Podanie nie spełniło moich oczekiwań, ale widać, że masz jakąkolwiek samokrytykę, oraz Twoja ortografia i interpunkcja jest na poziomie nienagannym - Rozwiń bardziej podpunkt 'coś o sobie', bo to doskonała okazja, aby zaprezentować się z jak najlepszej strony - Sądzę, że jest cholernie ważne, aby ten podpunkt czytało mi się z przyjemnością, a nie chcę tutaj widzieć gf'owskich wypowiedzi typu 'coś o sobie: Jestem miły i lubię pieski, oraz koszykówkę, łatwo się dogaduje z innymi' NIE! Nie o to w tym chodzi, ale nie będę się rozpisywał, proszę rozwiń bardziej ten podpunkt, oraz podaj Twój uid skype. Daję Ci szansę nie zepsuj tego - Do poprawy.
  • Do góry
    • 0

#5 SDRG1629 21/07/2012 - 20:26

SDRG
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię: Jaxon
Nazwisko]: Jenkins
Numer telefonu: Brak
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak
Czy posiadasz prawo jazdy?: Tak
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?: Tak
Miejsce zamieszkania: Idlewood Street 4/2a

Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Moje doświadczenie w tym zawodzie nie jest bardzo wysokie. Nie jest również wysokie, a bardziej skłaniam się ku średniemu poziomowi. Lecz nie oszukujmy się - owy zawód nie wymaga zdolności matematycznych, fizycznych, chemicznych, a prawnych. A dokładniej - znajomość kodeksu drogowego, a fakt, iż posiadam prawo jazdy, świadczy o tym, że owy kodeks znam na tyle dobrze, by móc kierować innych i nauczać ich, jak należy robić, a jak nie.

Coś o sobie: Jestem osobą niezdolną mówić. Powodu dokładnie nie znam, według lekarzy nie mam żadnych powikłań od strony fizycznej, które powodowały by utratę mowy. Dlatego kierują się bardziej ku mojej psychice i zamknięciu się w sobie, w pewnym sensie. Coś w tym jest, to na pewno. Jednak dzięki mojemu brakowi, nauczyłem się pokory. Nauczyłem się też wierzyć w ludzką dobroć, nauczyłem się wybaczać i nauczać innych. Zawsze staram się postępować jak każdy inny człowiek, nie ograniczam się, chyba, że na prawdę umiejętność mowy jest niezastąpiona. W dzisiejszych czasach, w zawodzie choćby takim jak instruktor jazdy, wystarczy jednostronicowa instrukcja dla kursanta, kilka osobistych, napisanych porad i nadzorowanie na bierząco postepów w nauce kodeksu drogowego, oraz umiejętności kierowcy. Ludzie często dają mi szansę w zawodach, gdzie oczywiście, niemowa jest sprawą tabu, mało spotykaną. Dzięki temu potrafię pokazać innym, że mimo niepełnosprawności w jakimś stopniu, potrafię sobie świetnie radzić. Także w tej branży, chciał bym spróbować i pokazać to innym.

Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?: Tak
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?: Tak

OOC:

UID Skype: ninja_torm3
Jaki masz staż na serverach RP?: Nie rozpisujac się - miewałem dużo przerw w swojej karierze, która rozpoczęła się mniej więcej wtedy, gdy startowało H-RP ( a jego akcja toczyła się w Fort Carson ).
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: Osobiście oceniam swój poziom RP na 8, aczkolwiek to moje zdanie, każdy może mieć inne, więc tym nie za bardzo należy się sugerować.

Użytkownik SDRG edytował ten post 21/07/2012 - 22:11

• Do góry
    • 0

#6 BrudnyHarry66 21/07/2012 - 20:51

BrudnyHarry
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię: Emilio
Nazwisko]: Ziccardi
Numer telefonu: 738467
Miejsce zamieszkania: Los Santos 'Hotel Metro'
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?
Bardzo dobrze dogaduję się z klientem, mam ponad 13 tysięcy wyjeżdżone samochodem, prowadziłem nawet kiedyś firmę "Nauki Jazdy", wychodziło mi to bardzo dobrze, również nie raz pracowało się w owej firmię.
Coś o sobie:
Emilio już od dłuższego czasu przesiaduje w Los Santos, jest to zadbany i dobrze zbudowany mężczyzna, zawszę uśmiechnięty oraz pomocny innym. Jest to
odpowiedzialna i zaufana osoba, nigdy nie sprawuje problemu w pracy jak i wśród ludzi, zawszę niesie pomoc innym.

Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?: Tak.
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?: Tak.

OOC:

Uid Skype: adrianoo3350
Jaki masz staż na serverach RP?: Staż mam dość duży, na serwerach RP przesiaduję ponad 4 lata, zaczynajac od zagranicznych serwerów RP, dochodząc
do N4G, na owym serwerze gram ponad rok.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: Moje RP oceniam na 8,5. Oceniam się tak, poniewaz dobrze buduje zdania oraz odgrywam ciekawe akcje RP.

Użytkownik BrudnyHarry edytował ten post 21/07/2012 - 20:52

• Do góry
    • 0

#7 ApatorWygraMecz121 21/07/2012 - 20:55

ApatorWygraMecz
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Johnny
Nazwisko]:Starostin
Numer telefonu: 364380
Czy posiadasz dowód osobisty?: tak
Miejsce zamieszkania:Los Santos 'Hotel Metro'
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? poruszałem sie autami ternowymi pracując w ochronie lasów państwowych.
Coś o sobie:Miły wysoki wysportowny komunikwatywny wygadany
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?: Tak
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?: Tak

OOC:

Uid Skype: sebastian.starostin1
Jaki masz staż na serverach RP?: ogólnie z 4 lata konto tutaj mam 3 lata
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:7-8

Użytkownik ApatorWygraMecz edytował ten post 21/07/2012 - 21:29

• Do góry
    • 0

#8 toyer 47 21/07/2012 - 22:15

toyer
  • Gracz
SDRG - Kreatywnie jest odgrywać niemowę, bardzo chętnie zobaczę Cię w akcji - Akceptuję.

BrudnyHarry - Nic w tym podaniu nie trzyma się kupy - W części IC piszesz w trzeciej osobie, oddzwonimy - Odrzucam.

ApatorWygraMecz - Nie rozpisałeś się zbytnio - Sądzę, że ten biznes nie jest dla takich jak Ty, nie tym razem, spróbuj szczęścia tam gdzie mnie nie ma - Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#9 toyer 47 22/07/2012 - 11:08

toyer
  • Gracz
Tak jak sądziłem - Formularz ten jest zbyt trudny dla przeciętnych graczy n4g, sądzę, że odstraszy to potencjalnych odwalaczy, zapraszam do spróbowania swoich sił w wypełnieniu podania ;)
  • Do góry
    • 0

#10 charon 25 22/07/2012 - 11:31

charon
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię: William
Nazwisko: Sanhueza
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak.
Czy posiadasz prawo jazdy?: Tak.
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?: Tak.
Miejsce zamieszkania: Los Santos, El Corona
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Dawniej pracowałem jako taksówkarz, więc potrafię prowadzić samochód. Bardzo dobrze znam zachowanie auta w ciężkich warunkach pogodowych.
Coś o sobie: Jestem wyrozumiałym człowiekiem, mimo młodego wieku. Interesuję się koszykówką oraz baseballem. Wolne chwile spędzam na świeżym powietrzu, biegając. Mam dobrą podzielność uwagi, co bardzo dobrze sprawdza się za kierownicą. Znam przepisy ruchu drogowego.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?: Tak.
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?: Tak.

OOC:

Uid Skype: mu_jima
Jaki masz staż na serverach RP?: Około 3 lata,, a może i więcej.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: Ciężko samego siebie oceniać. 7/10

Użytkownik charon edytował ten post 22/07/2012 - 12:03

• Do góry
    • 0

#11 toyer 47 22/07/2012 - 12:00

toyer
  • Gracz
charon - Trudno sprawdzać niekompletne podanie - Dopisz to co pominąłeś - Do poprawy
  • Do góry
    • 0

#12 charon 25 22/07/2012 - 12:07

charon
  • Gracz

charon - Trudno sprawdzać niekompletne podanie - Dopisz to co pominąłeś - Do poprawy

done
  • Do góry
    • 0

#13 toyer 47 22/07/2012 - 13:15

toyer
  • Gracz
charon - Niech będzie, zgłoś się do mnie IG po invite, ale najpierw zakup telefon - Akceptuję.
  • Do góry
    • 0

#14 Kasztan3 24/07/2012 - 17:12

Kasztan
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Sean
Nazwisko:Benson
Numer telefonu:667667
Czy posiadasz prawo jazdy?:Tak
Miejsce zamieszkania:Hotel Idlewood 34
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Muszę Panu przyznać już na samym początku że moję doświadczenie w tym zawodzie jest niewielkie, jednak jeżdze już samochodem bardzo długo i myśle że dobry ze mnie kierowca, przecież gdyby tak nie było to nie pchał bym się na takie stanowisko.
Coś o sobie: Mam na imię Sean i jestem afroamerykaninem, lubię sport, cześciej jednak oglądać niż go uprawiać, uważam że jestem człowiekiem punktualnym i bardzo przyjaznym, nie będę ukrywał że często się denerwuje jednak myśle że nie jest to problem ponieważ potrafię zachować się kulturalnie nawet gdy ktoś wyprowadzi mnie z równowagi.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Tak
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?:Tak

OOC:

Uid Skype:Freeq1011
Jaki masz staż na serverach RP?:2-3 lata z przerwami
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:8
  • Do góry
    • 0

#15 toyer 47 24/07/2012 - 17:46

toyer
  • Gracz
Kasztan - Proszę, bądź oryginalny - Miej w sobie nutę normalności, normalne zachowanie to takie jak na czarnucha przystało czyli - Kursant przywalił w słup Ty wyciągasz go z auta łamiesz nogi i wrzucasz do morza, będąc oryginalny zajdziesz dalej nijeżeli wymyślając głupie bzdury, które przyprawiają mnie o mdłości, popraw część o sobie, może troszkę zmień doświadczenie i przyjmę Cię z otwartymi ramionami, to ostatnia szansa - Do poprawy.
  • Do góry
    • 0

#16 Kasztan3 24/07/2012 - 18:42

Kasztan
  • Gracz
Imię:Sean
Nazwisko:Benson
Numer telefonu:667667
Miejsce zamieszkania:Hotel Idlewood 34
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Nigdy nie robiłem na takim stanowisku jednak jeżdzenie samochodem sprawia mi dużo przyjemności, jestem dobrym kierowcą i jestem pewien że nawet największego idiotę przygotuje do egzaminu na prawo jazdy.
Coś o sobie: Mam na imię Sean i jestem afroamerykaninem, jestem wielkim fanem koszykówki, lubię wyzwania oraz rywalizację, jestem punktualny i zawsze wykonuje swoją pracę jak należy, nie lubię cwaniaków i ważniaków uważający się za lepszych od zwykłego szarego obywatela któremu ciężko dociągnąc do pierwszego.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Tak
OOC:
Uid Skype:Freeq1011
Jaki masz staż na serverach RP?:2-3 lata z przerwami

Użytkownik Kasztan edytował ten post 24/07/2012 - 18:44

• Do góry
    • 0

#17 KuKs CS0 25/07/2012 - 11:18

KuKs CS
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię: Conor
Nazwisko: Lewis
Numer telefonu: Obeznie nie mam telefonu, został on mi skradziony. W najbliższych dniach postaram się załatwić osobię jakiś nowy numer oraz telefon. Oczywiście go podam.
Czy posiadasz dowód osobisty?: Jasne.
Czy posiadasz prawo jazdy?: Pewnie.
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?: Niestety nie, ale myślę że do tego zawodu pracy nie będzie potrzebna. Gdyby była taka potrzeba wyrobił ją bym tylko, gdy wrócił by mój lekarz z urlopu.
Miejsce zamieszkania: Hotel Centrum.
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Pracowałem kiedyś w paru naukach jazdy, mam świetną znajomość przepisów drogowych, oraz potrafię świetnie prowadzić wóz.
Coś o sobie: Jestem dwudziesto dwu letnim Afro Amerykaninem, moja osoba jest miła i uprzejma. Co najważniejsze mam świetny kontakt z ludźmi. Szybko się uczę, mam cierpliwość, więc gdyby kursant dopiero się uczył, nie będę miał żadnych podstaw do zdenerwowania.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?: Oczywiście że tak.

OOC:

Uid Skype: Nie posiadam ów komunikatora. Gdy będzie potrzeba założę.
Jaki masz staż na serverach RP?: Niecały rok.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: 7,5/10
  • Do góry
    • 0

#18 toyer 47 25/07/2012 - 11:32

toyer
  • Gracz
Rekrutacja zostaje wstrzymana na czas nieokreślony - Za utrudnienia przepraszamy.

Co do podań wyżej obydwa są odrzucone - Nie przekonaliście mnie Panowie, a Wasze postacie nie spełniają wyznaczonych wymagań.

Użytkownik toyer edytował ten post 30/07/2012 - 10:14

• Do góry
    • 0

#19 toyer 47 27/07/2012 - 18:19

toyer
  • Gracz
Rekrutacja znowu otwarta, zachęcam do wysłania podania :)

Użytkownik toyer edytował ten post 30/07/2012 - 10:14

• Do góry
    • 0

#20 toyer 47 30/07/2012 - 10:13

toyer
  • Gracz
Sądzisz, że możesz dostać się wszędzie gdzie chcesz? Spróbuj sił wypełniając nasz formularz zgłoszenia kandydatury na stanowisko instruktora jazdy!

Użytkownik toyer edytował ten post 30/07/2012 - 10:13

• Do góry
    • 0

#21 WielkieJoł1234 30/07/2012 - 10:38

WielkieJoł123
  • Gracz
Imię:Cody
Nazwisko:Battelli
Numer telefonu:
Czy posiadasz dowód osobisty?:Oczywiście
Miejsce zamieszkania:Rodeo
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?:
moje doświadczenie jest na poziomie inżyniera, poparte rocznym
doświadczeniem na stanowisku administratora Taxi spełnia
wymagania kandydata na tą prace.Również jestem odbowiedzialny oraz znam wszystkie przepisy i zakazy itd.Wiem jak sie zachować w złych okolicznościach.
Coś o sobie:Mam na imie Cody uwielbiam motoryzacje oraz inny rzeczy z tym związane, jestem jednym z najlepszych kierowców w Los Santos oraz chwalonym i na koniec jestem uczciwy oraz bardzo uprzejmy.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Tak oczywiście.
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?:Tak , zgadzam się
OOC:
Uid Skype:Patryk998p
Jaki masz staż na serverach RP?:Dobry
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:Ocena 9
  • Do góry
    • 0

#22 toyer 47 30/07/2012 - 11:21

toyer
  • Gracz
Wielkiejoł123 - Proszę o zakupienie telefonu, ponieważ jest on obowiązkowy i poprawienie ogólnej estetyki tego podania, nie wspomnę już o błędach interpunkcynych, oraz ortograficznych - Do poprawy.
  • Do góry
    • 0

#23 Lampard5410 30/07/2012 - 22:23

Lampard54
  • Gracz
center]Dołączona grafika[/center]

IC:

Imię:Marcelo

Nazwisko:Serafini

Numer telefonu:

2030990

Miejsce zamieszkania:Hotel w Centrum Więzłowa 40/2
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Praktycznie żadne, jezdziłem bardzo dużo autem to tyle, aktualnie próbuje dostać się na posade w taxi corporation, ponieważ auta to całe moje życie ;)
Coś o sobie:Mam na imie Adrian mieszkam w Holandii od 2lat, razem z rodziną.Chodze do szkoły jezykowej od roku, mam 16lat interesuje się autami, pomagam w naprawie aut w firmie mojego ojca, oraz piłka nożna trenuje w tutejszym klubie.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:TAk
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?:TAK

OOC:

Uid Skype:Suwal54
Jaki masz staż na serverach RP?:2lata
  • Do góry
    • 0

#24 toyer 47 31/07/2012 - 10:09

toyer
  • Gracz
Lampart54 - popraw to podanie, zwłaszcza część na początku, oraz zły BBC Code, a przyjmę Cię - Do poprawy.
  • Do góry
    • 0

#25 rhobar444560 31/07/2012 - 10:17

rhobar44456
  • Gracz
Imię:Demarcus
Nazwisko:Pavlovskii
Numer telefonu:2260415
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro.
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? - Mam duże doświadczenie, jestem kierowcą długo i rozważnie podejmuje wszystkie kroki.
Coś o sobie:Lubie miłą atmosferę w pracy, interesuje się samochodami i motorami.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Jasne.

Użytkownik rhobar44456 edytował ten post 31/07/2012 - 10:18

• Do góry
    • 0

#26 toyer 47 31/07/2012 - 10:52

toyer
  • Gracz
rhobar44456 - To podanie jest niekompletne i beznadziejne - Odrzucam.

Użytkownik toyer edytował ten post 31/07/2012 - 10:53

• Do góry
    • 0

#27 Lampard5410 31/07/2012 - 11:12

Lampard54
  • Gracz

Lampart54 - popraw to podanie, zwłaszcza część na początku, oraz zły BBC Code, a przyjmę Cię - Do poprawy.

Moim zdaniem nie ma co poprawiać zły bbcode jest przez ciebie poniewaz ja tylko kopiowałem wzór, a w pierwszym kroku napisałem to co odzwierdziedla moją postac.
  • Do góry
    • 0

#28 toyer 47 31/07/2012 - 11:29

toyer
  • Gracz

Moim zdaniem nie ma co poprawiać zły bbcode jest przez ciebie poniewaz ja tylko kopiowałem wzór, a w pierwszym kroku napisałem to co odzwierdziedla moją postac.

To cześć - Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#29 rhobar444560 31/07/2012 - 11:53

rhobar44456
  • Gracz
Nie wiem czy można drugi raz (Jak nie to odrzuć) ale chciałbym się poprawić:

Imię: Demarcus
Nazwisko: Pavloskii
Numer telefonu: 2260415
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Nie mam doświadczenia w tym zawodzie, lecz jestem kierowcą długo i dlatego chciałbym spróbować sił tutaj.
Coś o sobie: Interesuje się samochodami i motorami.Jestem ambitny, i będę starał się o tą prace do końca. Niełatwo się tu dostać i również z tego powodu próbuje. Myślę że spełniam wymagania co do tej pracy.
OOC:
Uid Skype: Damian44456
Jaki masz staż na serverach RP?: Rok.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: 7.
  • Do góry
    • 0

#30 SDRG1629 31/07/2012 - 19:27

SDRG
  • Gracz

Jakoś skopiowałem cały szablon podania i usuwając formatowanie i znów je przywracając, nie napotkałem żadnych błędów. To raz, dwa - emota w części IC podania ? To już na samym początku Cię odrzuca, sorry. Tak wiem, Twoje podanie jest już odrzucone, ale musiałem dodać swoich kilka groszy, z bogiem.

Nie wiem czy można drugi raz (Jak nie to odrzuć) ale chciałbym się poprawić:

Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Nie mam doświadczenia w tym zawodzie, lecz jestem kierowcą długo i dlatego chciałbym spróbować sił tutaj.
Coś o sobie: Interesuje się samochodami i motorami.Jestem ambitny, i będę starał się o tą prace do końca. Niełatwo się tu dostać i również z tego powodu próbuje. Myślę że spełniam wymagania co do tej pracy.
OOC:

Brak pewności siebie w tym podaniu odrzuca już na wstępie. Musisz pokazać, że nadajesz się na to stanowisko, że firma nie ryzykuje za bardzo ( Ryzyko jest zawsze, ważne jest by je zminimalizować do maksymalnego minimum ) przyjmując właśnie Ciebie do siebie. Druga sprawa to ... duplikat postaci. Rozwinę to - otóż, Twoja postać jest jak 100000000000 innych na tym serwerze ( Ta liczba to tylko przykład, dla tych czepialskich ). Zaskocz czymś, spróbuj odgrywać postać bardziej oryginalną, wyróżniającą się spośród innych. Nie chodzi tutaj o całkowitą odmianę od innych, ale jedno coś, co Cię wyróżni oczywiście w sposób pozytywny.

Werdykt ? Do Poprawy, z bogiem.
  • Do góry
    • 0

#31 Lampard5410 31/07/2012 - 19:29

Lampard54
  • Gracz
Wysyłając meila, masz możliwośc "ja mam" wpisania Emotki, jest to meil .com czyli raczej ogólno krajowy czyli nawet w podaniu IC mogła by się pojawić emotka ;)
  • Do góry
    • 0

#32 SDRG1629 31/07/2012 - 19:33

SDRG
  • Gracz

Wysyłając meila, masz możliwośc "ja mam" wpisania Emotki, jest to meil .com czyli raczej ogólno krajowy czyli nawet w podaniu IC mogła by się pojawić emotka ;)

Okej geniuszu - napisz CV i gdzieś między wierszami umieść emotikonkę, bądź nawet dwie. Potem daj mi znać, do ilu miejsc Cie przyjęli.
  • Do góry
    • 0

#33 Makoxd0 31/07/2012 - 22:27

Makoxd
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Zayne
Nazwisko:Bassi
Numer telefonu:Brak
Czy posiadasz dowód osobisty?:tak
Czy posiadasz prawo jazdy?:tak
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?:tak
Miejsce zamieszkania:Hotel Metro
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Mam doswiadczenie w tej pracy
Coś o sobie:Nazywam sie marek mieszkam w wojewodztwie Warmi mazury. Lubie grac w sa mp.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Oczywiscie.

OOC:

Uid Skype:Brak
Jaki masz staż na serverach RP?: 1 miesiąc
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: 9

Użytkownik Makoxd edytował ten post 05/08/2012 - 07:53

• Do góry
    • 0

#34 SDRG1629 31/07/2012 - 22:34

SDRG
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Zayne
Nazwisko:Bassi
Numer telefonu:Brak
Czy posiadasz dowód osobisty?:tak
Czy posiadasz prawo jazdy?:jutro bd mial
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?:tak
Miejsce zamieszkania:Los Santos
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Mam doswiadczenie w tej pracy
Coś o sobie:Nazywam sie marek mieszkam w wojewodztwie Warmi mazury. Lubie grac w sa mp
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Oczywiscie

OOC:

Uid Skype:Brak
Jaki masz staż na serverach RP?: 1 miescac
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:9

Em - nie wiem czy jest w ogóle sens, bym pisał co jest nie tak, bo wystarczy, iż spojrzysz na inne podania i sam stwierdzisz co jest nie tak. Po za tym, masz mały staż na serwerze + mały staż w ogóle na scenie Role Play, co oznacza, iż pewnie nie znasz większości podstawowych komend, ani ogólnie podstaw gry, tym bardziej jako kursant. Zgłoś się za jakiś czas, gdy nabierzesz doświadczenia w samej grze.
Tak przy okazji : W części IC, napisałeś o swojej OOC osobie. To już Cię skreśla - nieznajomość dwóch najbardziej podstawowych terminów z Role Play - In Character, oraz Out of Character. Polecam zajrzeć w poradniki, które znajdują się pod tym adresem : http://net4game.com/...i-poczatek-gry/

Werdykt ? Odrzucam!
  • Do góry
    • 0

#35 rhobar444560 01/08/2012 - 07:49

rhobar44456
  • Gracz
Jakie masz doświadczenie w tym zawodzie? Nie mam doświadczenia w tym zawodzie, niedawno przyprowadziłem się do Los Santos razem z rodziną. Poszukuje stabilnej, dobrze płatnej pracy a z tego co widzę, ta firma mi to wszystko oferuje. Wcześniej mieszkałem w miejscowości "Gróździk", i prowadziłem tam samochody, to myślę że się na coś mogę przydać.
Coś o sobie: Z narodowości jestem Koreańczykiem, lecz tam nawet nigdy nie byłem. Interesuje się samochodami. Lubie chodzić dobrze ubrany i mieć coś w główce. Uwielbiam też siedzieć za kółkiem, najlepiej jakimś sportowym samochodem. Kiedy widzę pustą ulicę a mam dobry samochód to cóż......
OOC:
  • Do góry
    • 0

#36 B4NGER0 01/08/2012 - 12:02

B4NGER
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię:Anthony
Nazwisko:Pankov
Numer telefonu:226-14-32
Czy posiadasz prawo jazdy?:Tak, Kat. A i B
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?:Tak, aktualną.
Miejsce zamieszkania:Hotel Plaza przy Saints Street
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Ukończyłem akademię Blue Driving School, jednak odrzuciłem ofertę pracy.
Swojego samochodu nie mam, jednak dość często pożyczam od kolegi. Znam doskonale wszystkie przepisy ruchu drogowego, na egzaminie
na prawo jazdy nie miałem ani jednego błędu w części teoretycznej. Mam dobry kontakt z ludźmi, a samochody to moja pasja. Jestem młody, ale
doświadczony i mam duże chęci i zapał do pracy.
Coś o sobie:Pochodzę z Walii, do Los Santos przyjechałem w poszukiwaniu pracy. Mam 193 cm wzrostu, ważę 90 kg. Tymczasowo mieszkam w hotelu, jednak mam już pomysł
na swój wymarzony dom, ale brakuje mi na niego funduszy. Jestem miły, zawsze uśmiechnięty i chętnie pomagam innym. Lubię od czasu do czasu
wyskoczyć z kolegami na piwko, nie palę papierosów i nie zażywam narkotyków. Moją pasją są samochody, więc znalazłem sobię pracę w salonie
samochodowym. Poza tym bardzo lubię grać w koszykówkę.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Tak.
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?:Jasne.

OOC:

Uid Skype:mateusz_mazilol
Jaki masz staż na serverach RP?:Ponad rok, jednak na tym serwerze gram od niedawna, ale zaznajomiony jestem już z zasadami
panującymi na nim.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:9, bardzo dobrze odgrywam.
  • Do góry
    • 0

#37 SDRG1629 01/08/2012 - 14:10

SDRG
  • Gracz

Jakie masz doświadczenie w tym zawodzie? Nie mam doświadczenia w tym zawodzie, niedawno przyprowadziłem się do Los Santos razem z rodziną. Poszukuje stabilnej, dobrze płatnej pracy a z tego co widzę, ta firma mi to wszystko oferuje. Wcześniej mieszkałem w miejscowości "Gróździk", i prowadziłem tam samochody, to myślę że się na coś mogę przydać.
Coś o sobie: Z narodowości jestem Koreańczykiem, lecz tam nawet nigdy nie byłem. Interesuje się samochodami. Lubie chodzić dobrze ubrany i mieć coś w główce. Uwielbiam też siedzieć za kółkiem, najlepiej jakimś sportowym samochodem. Kiedy widzę pustą ulicę a mam dobry samochód to cóż......
OOC:

Polecam NASCAR skoro lubisz szybkie samochody i szybką jazdę, tutaj jej nie znajdziesz, przykro mi. Po za tym, czytając ten właśnie kawałek, a konkretnie " Uwielbiam też siedzieć za kółkiem, najlepiej jakimś sportowym samochodem. Kiedy widzę pustą ulicę a mam dobry samochód to cóż...... " - wiele bym ryzykował dając Ci auto, bo miał bym w głowie cały czas różne myśli jak np. " Czy nie rozwalił gdzieś auta ", " Czy nie złapała go policja " i tak dalej. Przykro mi.

Werdykt - ODRZUCAM!

Dołączona grafika

IC:

Imię:Anthony
Nazwisko:Pankov
Numer telefonu:226-14-32
Czy posiadasz prawo jazdy?:Tak, Kat. A i B
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?:Tak, aktualną.
Miejsce zamieszkania:Hotel Plaza przy Saints Street
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze?Ukończyłem akademię Blue Driving School, jednak odrzuciłem ofertę pracy.
Swojego samochodu nie mam, jednak dość często pożyczam od kolegi. Znam doskonale wszystkie przepisy ruchu drogowego, na egzaminie
na prawo jazdy nie miałem ani jednego błędu w części teoretycznej. Mam dobry kontakt z ludźmi, a samochody to moja pasja. Jestem młody, ale
doświadczony i mam duże chęci i zapał do pracy.
Coś o sobie:Pochodzę z Walii, do Los Santos przyjechałem w poszukiwaniu pracy. Mam 193 cm wzrostu, ważę 90 kg. Tymczasowo mieszkam w hotelu, jednak mam już pomysł
na swój wymarzony dom, ale brakuje mi na niego funduszy. Jestem miły, zawsze uśmiechnięty i chętnie pomagam innym. Lubię od czasu do czasu
wyskoczyć z kolegami na piwko, nie palę papierosów i nie zażywam narkotyków. Moją pasją są samochody, więc znalazłem sobię pracę w salonie
samochodowym. Poza tym bardzo lubię grać w koszykówkę.
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?:Tak.
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?:Jasne.

OOC:

Uid Skype:mateusz_mazilol
Jaki masz staż na serverach RP?:Ponad rok, jednak na tym serwerze gram od niedawna, ale zaznajomiony jestem już z zasadami
panującymi na nim.
Oceń swój poziom RP od 1 do 10:9, bardzo dobrze odgrywam.

Werdykt - PRZYJMUJĘ!
Napisz do mnie na skype (ninja_storm3) , dodam CIę do konfy, a potem ustalimy kiedy i gdzie invite.

Użytkownik SDRG edytował ten post 01/08/2012 - 14:11

• Do góry
    • 0

#38 toyer 47 01/08/2012 - 17:52

toyer
  • Gracz
SDRG przejmuje tymczasowo firmę, ponieważ ja jestem na wyjeździe, to tyle :)
  • Do góry
    • 0

#39 SDRG1629 02/08/2012 - 18:17

SDRG
  • Gracz
Rekrutacja chwilowo zamknięta! Proszę, błagam - nie pisać podań, bo już widziałem jak to w innych tematach było. Rekru zamknięte, a podania dalej piszą...

Powtarzam : REKRUTACJA ZAMKNIĘTA ( tymczasowo )

• Do góry
    • 0

#40 Kacerew9 20/08/2012 - 16:16

Kacerew
  • Gracz

Dołączona grafika

IC:

Imię: Martin
Nazwisko: Sarno
Numer telefonu: 2331984
Czy posiadasz prawo jazdy?: Oczywiście
Czy posiadasz metryczkę zdrowia?: Nie
Miejsce zamieszkania: Hotel Plaza Centrum
Jakie masz doświadczenie w tym zawodze? Bardzo duże, pracowałem już w takich firmach
Coś o sobie: Nazywam się Kacper, mam 15 lat, lubię grać w sampa, lubię samochody oraz sport
Czy zapoznałeś się z regulaminem, oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania?: Oczywiście
Czy zobowiązujesz się do naprawienia szkód powstałych w wyniku jazdy egzaminacyjnej kursanta, oraz jazdy pojazdem pomiędzy nimi?: Jak najbardziej

OOC:

Uid Skype: Pranav2589
Jaki masz staż na serverach RP?: 2,5 roku
Oceń swój poziom RP od 1 do 10: 8/10
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, american, driving, school

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych