Dopis, ziom z mojego miasta. 
Skąd dokładnie jesteś

? Damn... Na razie to tylko Ryuu'a znam z BB, grających na n4g.
łaskę nie robi, to jest jego zadanie jako GM.
Pewnie, że łaski nie robię

. Nigdy nikogo nie prosiłem o pochwały, mam wy(cenzura)ne, czy ktoś mi je pisze, czy też nie, pewnie dlatego to dopiero druga tego typu pochwała. Ale i tak bardzo dziękuję za parę miłych słów. Od moich kar jeszcze
nikt nigdy nie apelował, po mimo blokad postaci, blokad pr. pojazdów, bicia, AJotów, etc. Niektórym nie potrzeba rozgłosu na forum, mi wystarczy, że IC wpadając na interwencje ludzie mnie poznają, od razu mają banana na twarzy. Lubię to, kiedy z graczami idzie się dogadać w komunikatywny sposób, kiedy na tyle znają moje interwencje, że wiedzą, iż nienawidzę kiedy ktoś przeklina na czacie OOC i nawzajem się upominają. Również znają mnie na pewno ludzie z org. przestępczych, ponieważ z reguły jak mają konflikty ze sobą, które poruszają regulamin org. przestępczych, to także na mnie z reguły pada kolej. Czy to trzeba przypatrzeć się na akcje IC, bo boją się płaczu innej org. W skrócie, cieszy mnie fakt, że gdy piszą reporty, to dodają moje UID, bo wiedzą, że mogą na mnie liczyć. I każdy z graczy na tym serwerze, może i będzie mógł na mnie liczyć, do póki nie przegnie pały, bo cierpliwości mam tylko troszeczkę więcej niż inni, ale mszczę się dwukrotnie mocniej. No i nikt na mnie nie napisał skargi, jeśli to kogoś ciekawi.
PS. A teraz spie.... uczyć się do matury, bo jutro polski. Grajcie na propsie, cya!