Aprilia SR50 Viper, w trakcie remontu.
http://i.imgur.com/UKjDytG.jpg
http://i.imgur.com/zNBxYRQ.jpg
KTM EXC-F 250. Później podrzucę zdjęcia.
Kawasaki ZXR6. Za(cenzura)a 300 km/h. Przerobione zębatki na większe, motor przystosowany do wyczynów. Jazda na przednim kole etc.
ZXR6 nawet z mała zębatką miałoby problemy, a większa powoduje większą moc, lecz mniejsze osiągi, tak więc pozdro.
ZXR6 nawet z mała zębatką miałoby problemy, a większa powoduje większą moc, lecz mniejsze osiągi, tak więc pozdro.
Ty widzisz co Ty cytujesz? Gość ma bana na dodatek post z początku 2012...
Tylko, że lajki czytają i łykają.

Popularny

tyle, że już stoi w garażu od ładnych kilku lat.
Użytkownik Mercader edytował ten post 07/09/2014 - 23:31
tyle, że już stoi w garażu od ładnych kilku lat.
jaki ładny. jprd. klasyk w uj
//edit: dodam iż dawno tak zadbanego nie widziałem.
Użytkownik pitupituxdd edytował ten post 08/09/2014 - 08:45
Posiadam parę motorków. Pierwszym z nich jest motorynka gdzieś jest chyba, o ile jest
Kojonym jest chińczyk 107cm3. Nie jest już w takim stanie jak na zdjęciu lecz nadal daję rade. Tata, teraz chce się zając stroną wizualna i przerobic ja troszke dla młodszej siostry, jakieś tak bajery różowy kolorek etc.

Następna jest Yamaha XT 500 która należy do mnie, foci teraz nie dam bo po prostu nie chce mi się leciec i robić ich w garażu zaś jutro na pewno dodam. Czekam aż tata się zbierze i kopi nowy komplecik kol, narazie stoi na szosówkach. Mam ja dopiero możne nie cały tydzień czasu. Bylo troszke powiedzmy nie domówień bo chciałem kupić KTM 620 RD z niemiec który był naprawdę w zaje** stanie. Lecz mial bym go za parę miesięcy, tak wiec wolałem już tą yamaszke a za pere miechów sam pojade do niemiec troszke zarobic wiec juz kupie jakiegos exc
A tak wyglada ten ktemik http://suchen.mobile...ngEnduro&noec=1
A kolejny motor należy do taty jest to Kawasaki GTR 1000 troszke jest teraz przy nim do roboty więc jak wrzucę jutro focie to nie dzwcie sie czemu nie ma owiewy i nie ma pokrywy silnika
Komar

Użytkownik Mateusz93 edytował ten post 15/09/2014 - 19:21
Niebieska strzała
Kawasaki ninja 250r 2009 r
Ktoś z Was może interesuje się tematem motocykli o pojemności 125cm3? Możecie polecić jakiś model do 10-11 tysięcy? W grę wchodzą używki.
Użytkownik Denonix edytował ten post 06/10/2014 - 08:29
Moim zdaniem dobry byl by wybor hondy nsr 125 lub cbr. Nie polecam tzrki, jak wroce do domu bardziej się rozpisze na ten temat
W porządku. Jeśli chcesz to pisz na prywatnej wiadomości lub na Skype.
MZ ETZ 250, stary, dobry motocykl. Oczywiście na chodzie

Zdjęcie nie moje, gdy będę miał chwilę czasu wrzucę oryginalne
W porządku. Jeśli chcesz to pisz na prywatnej wiadomości lub na Skype.
Aprilia RS 125:
Prędkość: 140/170 - zależy od stanu.
Spalanie: 4,5/7litrów zależy od jazdy.
2suw.
Yamaha YZF 125:
Prędkość 100/150. - zależy od stanu.
Spalanie: 2,5/4litrów zależy od jazdy.
4suw
Honda CBR 125:
Prędkość 100/140 zależy od stanu.
4suw
Honda NSR 125
Prędkość 140/170
Spalanie: 5/6litrów zależy od jazdy.
2suw.
Najbardziej z tych polecam jeżeli coś nowszego to Aprilia RS 125 (trzeba być przy forsie aby zalać), jeżeli coś taniego i praktykującego lecz żeby to miało trochę mocy Yamaha YZF 125. (Małe spalanie). / Również dobra jest Honda NSR 125. )
Jednak na twoim miejscu bym brał z miejsca Aprilia RS 125 będziesz z niej bardzo zadowolony.
Sski mojego pizdzika:

Aprilia RS 125:
Prędkość: 140/170 - zależy od stanu.
Spalanie: 4,5/7litrów zależy od jazdy.
2suw.
Yamaha YZF 125:
Prędkość 100/150. - zależy od stanu.
4suw
Honda CBR 125:
Prędkość 100/140 zależy od stanu.
4suw
Honda NSR 125
Prędkość 140/170
Spalanie: 5/6litrów zależy od jazdy.
2suw.
Najbardziej z tych polecam jeżeli coś nowszego to Aprilia RS 125 (trzeba być przy forsie aby zalać), jeżeli coś taniego i praktykującego lecz żeby to miało trochę mocy Yamaha YZF 125. (Małe spalanie). / Również dobra jest Honda NSR 125.)
Jednak na twoim miejscu bym brał z miejsca Aprilia RS 125 będziesz z niej bardzo zadowolony.
Sski mojego pizdzika:
Skuterki tego typu totalnie mi nie podchodzą, więc w kwestię wchodzą tylko i wyłącznie modele podane w spoilerze.
Nim napisałeś swój post, po głębszej analizie i selekcji wybrałem następujące modele:
Część wymieniłeś, część nie. Posiadałeś może któreś z nich? Warto dodać, że jestem totalnym newbie w tych sprawach - wcześniej nie miałem nawet karty motorowerowej, a co dopiero prawa jazdy kategorii A1. Czy pięć tysięcy przebiegu na taką Aprilę RS4 125 to dużo? Ten konkretny model mogę kupić tylko i wyłącznie jako używany, bo cena 18,8k za nowy jest zbyt wygórowana. Kwestia też tego na co patrzeć przy zakupie używki?
Skuterki tego typu totalnie mi nie podchodzą, więc w kwestię wchodzą tylko i wyłącznie modele podane w spoilerze.
Nim napisałeś swój post, po głębszej analizie i selekcji wybrałem następujące modele:
SpoilerCzęść wymieniłeś, część nie. Posiadałeś może któreś z nich? Warto dodać, że jestem totalnym newbie w tych sprawach - wcześniej nie miałem nawet karty motorowerowej, a co dopiero prawa jazdy kategorii A1. Czy pięć tysięcy przebiegu na taką Aprilę RS4 125 to dużo? Ten konkretny model mogę kupić tylko i wyłącznie jako używany, bo cena 18,8k za nowy jest zbyt wygórowana. Kwestia też tego na co patrzeć przy zakupie używki?
5tyś na taką aprilkę to nic
Ja z tych co podałeś, myślałbym nad r125 i cbr 125 (najnowszy mode), ceny używanych są średnio od 6tyś do 11tyś.
Przy zakupie używki trzeba patrzeć na wszystko Ogólny stan, czy numery się zgadzają, żużycie motocykla, na jeździe próbnej puścić kierownice przy ok 80km/h i zobaczyć czy prosto jedzie, nie ściąga, czy nie ma żadnego bicia na kierownicy itp
Tragiczna jakosc, ale innych nie mam.

Sendy już nie mam, ale za to - Kellys madman (2000$) Rowerek naprawdę godny, a za tą kwote można by kupić nie jeden skuterek.

Jeżeli motorek ma zębatki mniejsze jest zrywniejszy i ma więcej siły, a żeby był słabszy na starcie, ale szybszy potem to dajesz większe zębatki
Kawasaki ZXR6. Za(cenzura)a 300 km/h. Przerobione zębatki na większe, motor przystosowany do wyczynów. Jazda na przednim kole etc.
Hahaha 300km/h zx6r nie no jeb...e, jeszcze przerobione do stuntu...
Sendy już nie mam, ale za to - Kellys madman (2000$) Rowerek naprawdę godny, a za tą kwote można by kupić nie jeden skuterek.
Jeżeli motorek ma zębatki mniejsze jest zrywniejszy i ma więcej siły, a żeby był słabszy na starcie, ale szybszy potem to dajesz większe zębatki
tak serio (cenzura)a sie znasz (coś tam Ci świta ale nie zbyt to umiesz skleić) im większa zębatka z tyłu tym więcej mocy, im mniejsza większa prędkość, z przodu jest na odwrót
Użytkownik DamianPytel edytował ten post 21/10/2014 - 20:15
tak serio (cenzura)a sie znasz
(coś tam Ci świta ale nie zbyt to umiesz skleić) im większa zębatka z tyłu tym więcej mocy, im mniejsza większa prędkość, z przodu jest na odwrót
Łee tam - Na co te nerwy..
Użytkownik ZivciO edytował ten post 22/10/2014 - 19:10
Łee tam - Na co te nerwy..
no bo wiesz mam kawasaki zx6r skuterem zawodowo jezdzilem i jezdze w stuncie jezdzilem takze cbr 600 f2 w stuncie więc coś tam się znam, i denerwuje mnie fakt że piszą to dzieciaki które w ogóle się nie znają.
-Romet Retro 7
-Romet Ogar 205 T-1
-Romet Zetka 125, kit moretti 150cc
-CBR 600 F4 2000

Popularny
Jubilat 2 niebieski.
no bo wiesz mam kawasaki zx6r skuterem zawodowo jezdzilem i jezdze w stuncie jezdzilem takze cbr 600 f2 w stuncie więc coś tam się znam, i denerwuje mnie fakt że piszą to dzieciaki które w ogóle się nie znają.
pizdzik
Pierwsza, i jak na razie ostatnia maszyna, demon szybkości to nie był, bo raptem tylko do sety, ale sentyment pozostał

Yamaha Fazer.Często w sezonie latam po Polsce,Ktoś chętny?
https://iv.pl/images...94180173731.jpg
Użytkownik MarekFazer edytował ten post 14/03/2018 - 16:58
faggio z limiterem

RSIX
Mz 150cm3-1991 rok na elektrycznym zapłonie
Super moto&Enduro= Romet 125cm3 2007r
Ktm xc-f 2018r 250cm3
![]() |
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
[Problem] Karta sieciowa po burzyNapisany przez REMSEY, 07/06/2019 |
|
|
|
mobile 2.0
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
In Character →
Życie Społeczności →
**"SKUTER ZA SMS" - nowa akcja nagłaśniana szeroko w Internecie..**Napisany przez Magnes Mob, 09/02/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Co kupić? Co wybrać? Co jest lepsze? →
Motor czy samochód w przedziale 8kNapisany przez Janusz98 , 17/02/2018 |
|
|
||
![]() |
CrashNapisany przez Mix13, 26/12/2017 |
|