Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Florencia Gym 200$-300$

rekrutacja florencia gym siłownia aleja gwiazd praca biznes

• Zamknięty Temat jest zamknięty
128 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dazzle — 2566 26/12/2011 - 11:46

Dazzle
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika

http://www.youtube.com/watch?v=056KhOcRBu4&feature=player_embedded

Dołączona grafika

Dołączona grafika

-Zaangażowania

-Kultury

-Uczciwości

-Dziennego przepracowania co najmniej 15min

-Punktualności

-Firmowego stroju

Dołączona grafika

-Wypłatę od 200$ do 230$

-Strój firmowy

-Miłą atmosferę w pracy

-Elastyczne godziny pracy

-Firmowe pojazdy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

ZarząD:

Johnathan Brown - 115-5-106

Juan Migliore -

Ozzy Craxx - 114-5-282

Rodriguez Martinez -

Kierownictwo:

Blanca Cullen

Lilly Rubino

Vin Calise

Bohdan Campi

Diego Acosta - 726-601

Zachariah Angotta

Michael Serrato

Tristen King - 150-4-885

Michael Pletner - 179-2-306

Marc Rain

Ryan Crawford

Marquez Martin

[size=6][b][color=#008000]I[/color][color=#e6e6fa]-[/color][color=#b22222]C[/color][/b][/size]
Imię :
Nazwisko :
Doświadczenie :
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) :
[size=6][b][color=#008000]O[/color][color=#e6e6fa]O[/color][color=#b22222]C[/color][/b][/size]
Jak długo grasz na serverach RP :

Do sprawdzania podań upoważnieni są:

Brown

Haheq

Hurrek

Kominek

Za wykonanie grafiki dziękujemy:

Samnitar

Użytkownik Johnathan_Brown edytował ten post 09/04/2012 - 10:38

• Do góry
    • 12

#2 Dymek — 497 27/12/2011 - 21:27

Dymek
  • Gracz
I-C
Imię: Chad.
Nazwisko: Bernt.
Kontakt: 572-066
Doświadczenie: Doświadczenie mam średnie, pracowałem w kilku siłowniach, jednak one zostały zlikwidowane, Lepiej radzę sobie w dziedzinie gastronomicznej i czasami także w mechanice samochodowej. Mimo to radzę sobie nieźle jako trener i kasjer w siłowni i zapewniam, że zdziałam Państwa oczekiwaniom.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach): Chcę rozwijać swoje doświadczenie zawodowe i nawiązywać kontakty z ludźmi. Jestem uprzejmy i pełen napału do pracy. Zaangażuję się w rozwijanie biznesu jak tylko mogę. Poza tym macie bardzo dobry sprzęt i wystrój sali - co z pewnością ułatwi mi pracę w takim biznesie.
OOC
Coś o sobie: Nazywam się Kacper i mieszkam w mieście zwanym Siedlce. W wolnych chwilach gram na komputerze, a dokładniej - SAMP. Ciekawostką jest to, że Sadoth Williams(Tazuki) jest moim bratem ciotecznym i myślę, że może on poświadczyć moją wiedzę w Role Play i że Was nie zawiodę :]
Jak długo grasz na serverach RP: Trzy lata by się uzbierało.
  • Do góry
    • 0

#3 haheqMonster — 3783 28/12/2011 - 08:39

haheqMonster
  • Gracz
Dymek - akceptuje, wpadnij do nas. napisz na pw, czy cos.
  • Do góry
    • 0

#4 SmokeGroup — 54 28/12/2011 - 12:46

SmokeGroup
  • Gracz
I-C
Imię :Gregory
Nazwisko :Khan
Kontakt :175755
Doświadczenie :Nie duże ale szybko się uczę i rozwijam.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) :Bardzo podoba mi się wnętrze siłowni do tego pasują mi zarobki. Spróbuje pomoc w rozwoju siłowni.
OOC
Coś o sobie :Nazywam się Grzesiek, interesuje się piłką i muzyką.
Jak długo grasz na serverach RP :Około 1 rok ale bardzo szybko się rozwijam.

Użytkownik myszex28 edytował ten post 28/12/2011 - 12:49

• Do góry
    • 0

#5 Dazzle — 2566 28/12/2011 - 14:33

Dazzle
  • Gracz
myszex28 - Przyjmuję, zgłoś się do mnie albo do Sadzia IC.
  • Do góry
    • 0

#6 Matheoosh — 0 28/12/2011 - 15:38

Matheoosh
  • Gracz
I-CImię : Freddie Jenkins
Nazwisko : Jenkins Wiek : 23
Kontakt : 709 403
Doświadczenie : Pracowałem w dwóch siłowniach, wiem jak zaspokoić potrzeby klienta.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Chcę dalej rozwijać umiejętności trenerskie. Podoba mi się sam budynek siłowni i zarobki.
OOC
Coś o sobie : Mam na imię Mateusz..Mam poczucie humoru i można się ze mną dogadać. Interesuję się informatyką i nowinkami technicznymi.
Jak długo grasz na serverach RP : Rok z przerwami.

Użytkownik Matheoosh edytował ten post 28/12/2011 - 15:39

• Do góry
    • 0

#7 Dazzle — 2566 28/12/2011 - 16:00

Dazzle
  • Gracz
Matheoosh - Przyjmuję, zgłoś się w grze po invite. :)
  • Do góry
    • 0

#8 Coreeey — 0 28/12/2011 - 20:00

Coreeey
  • Gracz
I-C
Imię : Corey
Nazwisko : Johnson

Kontakt : 213-233

Doświadczenie :Pracowałem już w nie których siłowniach, restauracjach. Skończyłem szkołę handlowo-hotelarską,co pomoże mi z dogadaniem się z klientem.

Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) :Hmm, w wielu siłowniach panuje dziwna, przytłaczająca atmosfera. Najczęściej surowi szefowie, upierdliwi pracownicy.Mam nadzieję, że akurat we Florencia Gym będzie inaczej.

OOC

Coś o sobie : Janek, miły, przystojny podrywacz. Kocham Jacka Danielsa z colą.

Jak długo grasz na serverach RP : Około dwóch lat z przerwami.

Użytkownik Coreeey edytował ten post 28/12/2011 - 20:02

• Do góry
    • 0

#9 Quasindro — 185 28/12/2011 - 21:19

Quasindro
  • Gracz
I-C
Imię: Mia
Nazwisko: White
Kontakt: 575-422
Doświadczenie:
  • Ukończona Szkoła Sportowa, kierunek: lekkoatletyka.
  • Srebro na Mistrzostwach Lekkoatletycznych Liberty City w roku 2007.
  • Szef marketingu, trener zastępczy klubu LC Fantasia.
  • Krótkotrwała praca w placówce Cama Gym & Spa (została zamknięta po krótkim czasie, z niewiadomych dla mnie przyczyn, znajdowałam się wówczas na akademii policyjnej).
Dlaczego my:
Drogi zarządzie!
Po przeczytaniu Waszej oferty, jedynie głupiec nie napisałby swego podania o posadę. Wysoka płaca, dobra organizacja. Pracowałam z panem Brownem, jeszcze gdy prowadził on jeszcze restaurację Pistaccio. Stanowisko w Waszej firmie jest dla mnie bardzo interesujące, tym bardziej, że lubię pracować blisko z klientem. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w branży, jeśli chodzi o praktyki, jednak szybko się uczę i daję z siebie wszystko. Nie wspominając o Waszej świetnej lokalizacji i schludnego lokalu, którego design bardzo przypadł mi do gustu.
Na koniec, niejako niepotrzebnie dodam, że moje kwalifikacje będą bardzo przydatne w Waszej firmie.

OOC
Coś o sobie:
Ekhem, ekhem *chrząka*
Więc tak... Witojcie, witojcie, na imię mi Adam. Chyba od tego powinienem zacząć, czyż nie? Od imienia. Więc jestem Adam, znany w szkole pod własnym nickiem. Z jakiego powodu? Również się zastanawiam. Mówią na mnie kłasindro, ewentualnie starym nickiem, karive. Podłapali, spodobało się, czuję się usatysfakcjonowany.
Chodzę do klasy drugiej gimnazjum należącego do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Zabrzu. Takie, dość niewielkie miasto (niemal dwieście tysięcy mieszkańców, malutko, czyż nie?), położone na górnym Śląsku, niedaleko Katowic.
No, wiecie już gdzie chodzę i w jakim mieście, czas przejść do rzeczy ciekawszych, pha.
Temperament, o. Mam ostry. Choć na ogół jestem dość zamulonym dzieciątkiem, to jeśli ktoś mnie naprawdę zirytuje, to na ogół źle się to kończy. Nieraz dla mnie.
Charakter? Jeśli żyję z otoczeniem w zgodzie, to jestem spokojny. Nadzwyczaj spokojny. Jak wcześniej wspomniałem, zamulony. Nie chce mi się nic robić, w szkole będąc myślę albo o komputerze, albo o japońskich gryzmołach (a.k.a anime lub manga). Choć może się wydawać, że więcej zainteresowań nie mam, to to nieprawda. Zapewne część osób zdaje sobie z tego sprawę, że zarówno zainteresowanie komputerem, jak i japońskimi gryzmołami, rozgałęzia się na wiele członów (że tak to dwuznacznie ujmę). Bo przecież na komputerze nie zajmuję się tylko graniem (jestem no-lifem, ale czy miałbym tak – za przeproszeniem – zajebisty profil, gdybym go sobie sam nie zrobił? :P), a jeśli chodzi o anime – to nie tylko oglądam, ale i trochę rysuję.
Cóż oprócz tego? Ach, tak. Książki. Wspominałem kiedyś, że pochłaniam w dużych ilościach. Nie zmieniam swojego zdania. Wciąż czytuję wiele, nie mogę niestety przytoczyć przykładów, czego nie lubię. Musiałbym wymyślać dodatkowe podgatunki (jeśli istnieje coś takiego, to z całą pewnością jestem zdegustowany boy's love - znane również jako yaoi w mandze).
A co lubię? Faworyzując, między innymi lubię przygodówki, z elementami magii, ewentualnie jakieś małe post-nuclear (Metro 2033 owni suty). Mówiąc szczerze, to nie mam nic przeciwko małemu romansidłu. Ważne, żeby fabuła wciągała niczym beczka gówna, jak to posłużył się owym środkiem stylistycznym pewien mój znajomy.
Troszkę się rozpisałem. Dodam tylko, że w naprawdę dużym stopniu interesuję się kulturą japońską (pieprzyć anime, ogólnie to państwo mnie intryguje), znam w stopniu średniozaawansowanym język angielski, a w szkole idzie mi bardzo kiepsko. Ciekawe dlaczego? :D

Jak długo grasz na serwerach typu RP: Pogrywałem troszkę w 2009 roku, za czasów SF, przenosin do LS. Pamiętam między innymi porwanie i FCK Iana Subaru (jeden z pierwszych z 1000h na serwerze, congratz), dwie żony Kacpra (Div_Mite, starego burmistrza), z czego jedna zmarła, a na drugi dzień chodził z drugą, niedługo potem się rozstali, później wielka nagonka na Kacpra, bo sobie zrobił dwa tygodnie przerwy; jego odejście... Później powódź, wielki event, który zapełnił serwer (500/500 graczy online! Lagi jak nie wiem, ale przynajmniej wspólne zdjęcie), wprowadzenie GamerScore, testy poziomu rp, by założyć postać... Czyż nie były to lepsze czasy?

Kończąc tym miłym akcentem, pozdrawiam. Starego konta niestety już nie posiadam, skleroza to smutna choroba.

Użytkownik Quasindro edytował ten post 28/12/2011 - 21:21

• Do góry
    • 1

#10 Dazzle — 2566 28/12/2011 - 21:20

Dazzle
  • Gracz
Coreeey - Przyjmuję, widze że lubisz pożartować, potrzeba nam ogarniętych i fajnych ludzi, zapraszam po invite :)
Quasindro - Przyjmuję, piękne podanie, wręcz wspaniałe! :) Zapraszam po invite.

Użytkownik Johnathan_Brown edytował ten post 28/12/2011 - 21:24

• Do góry
    • 0

#11 Druid — 1 28/12/2011 - 23:59

Druid
  • Gracz

I-C
Imię : Brayan
Nazwisko : Richards
Kontakt : Tel: 342001
Doświadczenie : Szczerze mówiąc to nie mam żadnego, nie będę kłamał. Na siłowni jeszcze nie pracowałem, ale chciałbym się sprawdzić w tej pracy.
Dlaczego my? (uzasadnij w kilku zdaniach) : Widzę że jesteście nową siłownią, dlatego chcę u was pracować. Wolę pomóc rozkręcić jakiś nowy biznes niż dołączać do pracy w której już jest pełno pracowników. Nie będę się tu zbytnio rozpisywał, bo nie wiem co napisać jeszcze
OOC
Coś o sobie : Mam na imię Damian i jestem z Chrzanowa.
Jak długo grasz na serverach RP : Z dwa lata będzie. Na n4g gram ok. miesiąc, pół miesiąca.

Użytkownik Druid edytował ten post 29/12/2011 - 00:01

• Do góry
    • 0

#12 AveSM — 187 29/12/2011 - 01:06

AveSM
  • Gracz
I-C
Imię : Charles
Nazwisko : Valenti
Kontakt : 180030
Doświadczenie : Jako mały chłopiec już fascynowałem się gimnastyką i zawsze, gdy przechodziłem obok siłowni przypatrywałem się zza szyby zawodowcom. Chciałbym ponadto wprowadzić pełen profesjonalizm z mojej strony do waszej siłowni.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Wybrałem waszą siłownie z kilku powodów lecz głównym jest to, że moje korzenie sięgają aż do Włoszech tj. mój ojciec był tej narodowości.
OOC
Coś o sobie : Jestem Paweł, interesuje się komputerami, filmami oraz muzyką. Moim hobby jest gra na gitarze oraz grafika komputerowa.
Jak długo grasz na serverach RP : Na serwerach RP gram od około dwóch miesięcy lecz już wczułem się w klimat takiego typu serwerów i potrafię zaprezentować klasę między innymi graczami, pisząc rozbudowane zdania /me, /do oraz chociażby zwykłe wypowiedzi.
  • Do góry
    • 0

#13 Dazzle — 2566 29/12/2011 - 09:48

Dazzle
  • Gracz
Druid - Przyjmuję, chociaż logi nie do końca ciekawe, ale dam Ci szansę. :)
Paweł Liszka - Przyjmuję.

Zgłoście się po invite do kogoś z zarządu.
  • Do góry
    • 0

#14 SCHOKOLADE — 589 29/12/2011 - 09:59

SCHOKOLADE
  • Gracz
I-C
Imię : Chelsea
Nazwisko : Murray
Kontakt : Tel. 547-687 E-Mail: [email protected] ((PW))
Doświadczenie : Na dzień dzisiejszy nie posiadam zbyt dużego doświadczenia, lecz szybko się uczę i mam nadzieje, że ktoś z kadry weźmie mnie pod skrzydła i wszystko wytłumaczy.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Zauważyłam, że mają Państwo wykwalifikowaną kadrę oraz lokal na alei gwiazd. Widzę, że dążą Państwo do ożywienia przepięknej alei gwiazd, chciałabym w jakiś sposób pomóc.
OOC
Coś o sobie : Jestem Michał, mówią na mnie JanusZ. Mieszkam w Bydgoszczy, interesuje się modelami Radio Control oraz motoryzacją.
Jak długo grasz na serverach RP : 2 lata, tutaj przegrałem jedynie 100h.
  • Do góry
    • 0

#15 haheqMonster — 3783 29/12/2011 - 10:00

haheqMonster
  • Gracz
SCHOKOLADE - brak zastrzeżeń, wpadnij do nas.
  • Do góry
    • 0

#16 WeWłasnejOsobie — 132 31/12/2011 - 02:27

WeWłasnejOsobie
  • Gracz
I-C
Imię : Russell
Nazwisko : Rosenfeld
Kontakt : Obecnie nie posiadam telefonu..
Doświadczenie : Doświadczenie posiadam całkiem spore, pracowałem już w kilku siłowniach - w jednej byłem kierownikiem..
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Od dłuższego czasu szukam pracy w jakiejś dobrej siłowni, w takiej której panuje doskonały klimat pracy oraz pozwala dalej rozwijac umiejętności w tej dziedzinie. Myślę że u was coś takiego jest możliwe, wiem to po tym bo pracowałem już u Johnatana w "Pistaccio Ristorante"..
OOC
Coś o sobie : A więc, tak - mam na imię Bartek, i mam osiemnaście lat. Jestm pracownikiem magazynu i wykonuje wszystkie czynności związane z jego działalnością, tj. przyjmuje, przechowuje i wydaje przedmioty, materiały i surowce ale kogo to obchodzi, co ?
>.< poza graniem w SA:MP'a interesuje się sztukami walki - sam obecnie trenuje M.M.A. Poza tym w wolne i dziepłe dni lubię wyjśc na piwko z kolegami i pogadac o starych czasach :D no cóż, myśle że to by było na tyle :)
Jak długo grasz na serverach RP : Na serwerach RP gram nie wiele, tak naprawde zaczołem grac przez mojego ziomka który cały czas mi o tym truł :wub: Noo i zgodziłem się :P na Net4Game gram zaledwie półtora miesiąca ale ogarnołem wszystkie zasady RP - przynajmniej mi się tak zdaje, poznałem kulku ciekawych ludzi dzięki którym gra staje się lepsza :)

Użytkownik WeWłasnejOsobie edytował ten post 31/12/2011 - 02:34

• Do góry
    • 1

#17 Dazzle — 2566 31/12/2011 - 09:14

Dazzle
  • Gracz
WeWłasnejOsobie - Ładne podanie, przyjmuję Cię, zapraszam po invite do kogoś z zarządu. :)
  • Do góry
    • 0

#18 MrCzerwin — 27 31/12/2011 - 12:58

MrCzerwin
  • Gracz

I-C

Imię:

Lorenzo

Nazwisko:

Ricciotti

28 lat.

Kontakt:

405-861

Doświadczenie:

Pracowałem w wielu siłowniach oraz poszukuję jeszcze jednej pracy, ponieważ potrzebuję pieniędzy.

Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach):

Widzę, że szefostwo ogarnia biznes więc postanowiłem dołączyć do was.

OOC

14 lat.

Coś o sobie:

Mam na imię Darek i mieszkam w Białogardzie. Interesuję się motoryzacją oraz lubię grać w piłkę koszykową.

Jak długo grasz na serverach RP:

Ogólnie około roku.

• Do góry
    • 0

#19 Dazzle — 2566 31/12/2011 - 13:05

Dazzle
  • Gracz
MrCzerwin - Przyjmuję, choć podanie nie jest zbyt zadowalające. :)
  • Do góry
    • 0

#20 Boster — 7 31/12/2011 - 13:19

Boster
  • Gracz
I-C
Imię : Grant
Nazwisko : Webb
Kontakt : 599-475
Doświadczenie : Pracowałem na kilku siłowniach np. Golden Gym... Aktualnie jestem kierownikiem American Restaurant i pracownikiem Rogers Bar.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Dlaczego Wy... tak? Więc bardzo podoba mi się co Wasza siłownia oferuję, a co do wymogów bez problemowo mogę je spełnić, jest dla mnie bardzo wygodne, w sumie dlatego Wy.
OOC
Coś o sobie : Siema jestem Łukasz (jak wiesz), interesuję się informatyką, ogrodnictwem i oczywiście sportem, a mianowicie piłka nożna i siatkówka.
Jak długo grasz na serverach RP : Na serwerach RP gram od nie dawna ponieważ miałem dwu letnią przerwę, grałem kiedyś na *reklama*.net byłem w gangu surenos.
  • Do góry
    • 0

#21 Dazzle — 2566 31/12/2011 - 13:26

Dazzle
  • Gracz
Boster - Przyjmuję, zgłoś się po invite.
  • Do góry
    • 0

#22 MrCzerwin — 27 31/12/2011 - 18:18

MrCzerwin
  • Gracz

MrCzerwin - Przyjmuję, choć podanie nie jest zbyt zadowalające. :)

Nie chciało mi się za bardzo rozpisywać ale zobaczysz jak sobie radze w pracy to będzie ok. :)
  • Do góry
    • 0

#23 Damian Vip — 2 01/01/2012 - 12:24

Damian Vip
  • Gracz
I-C
Imię: Aaron
Nazwisko: Volpintesta
Kontakt: 176-428
Doświadczenie: Doświadczenie w tej, a także innych branżach mam ogromne.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach): Potrzebuję zarobic troche grosza na utrzymanie rodziny. Mam również duże doświadczenie w tej branży i chcę się jej trzymac jak najdłuzej.
OOC
Coś o sobie: Nazywam się Damian, mam 16 lat. Co by tu się więcej rozpisywac. Do zobaczenia w grze.
Jak długo grasz na serverach RP: 3,5roku.
  • Do góry
    • 0

#24 Dazzle — 2566 01/01/2012 - 12:35

Dazzle
  • Gracz
Damian Vip - Przyjmuję.
  • Do góry
    • 0

#25 booyaka — 15 06/01/2012 - 10:18

booyaka
  • Gracz
I-C
Imię : Keyshawn
Nazwisko : Red
Kontakt : 330-129
Doświadczenie : Pracowałem w kilku innych biznesach z tej dziedziny i zdobyłem conieco doświadczenia.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach): Siłownia znajduje się w dogodnym dla mnie miejscu. Oferujecie bardzo dobre zarobki jak na te czasy i macie wykwalifikowany zarząd.
OOC
Coś o sobie : Przemek, lat 13. Chodzę do 1 klasy gimnazjum i mieszkam w Białymstoku.
Jak długo grasz na serverach RP : Równo 1 rok, zacząłem ubiegłego roku w styczniu.
  • Do góry
    • 0

#26 Dazzle — 2566 06/01/2012 - 11:04

Dazzle
  • Gracz
booyaka - Przyjmuję, zgłoś się do zarządu po invite.
  • Do góry
    • 0

#27 SharkFM — 0 06/01/2012 - 13:31

SharkFM
  • Gracz
I-CImię: Ryan
Nazwisko: Cozzi
Kontakt: [Brak telefonu]
Email: [email protected] ((PW))
Doświadczenie : Nie bardzo mam te doświadczenie, ale dobrze że chociaż mam. Nie pracowałem w Los Santos w siłowniach - W innych miastach pracowałem.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Godne zarobki, potrzebuję pieniędzy, nie mam. Znajdujecie się tam, gdzie mi pasuje. Florencia Gym dla mnie jest całkiem dobrym miejscem na miejsce pracy.
OOC
Coś o sobie : Nazywam się Patryk, chodzę do trzeciej klasy gimnazjum. Interesuję się motoryzacją oraz informatyką, jak i "wojskiem". Mieszkam w Radlinie, niedaleko Rybnika.
Jak długo grasz na serverach RP : Mój staż wynosi trzy lata z tego co pamiętam, pół roku przerwy - niedawno była.

Użytkownik SharkFM edytował ten post 06/01/2012 - 13:31

• Do góry
    • 0

#28 Dazzle — 2566 06/01/2012 - 14:26

Dazzle
  • Gracz
SharkFM - Przyjmuję, zgłoś się do zarządu po invite..

Użytkownik Johnathan_Brown edytował ten post 06/01/2012 - 14:26

• Do góry
    • 0

#29 Syneq — 261 06/01/2012 - 20:17

Syneq
  • Gracz
I-C
Imię : Greyshaun.
Nazwisko : Carvajal.
Kontakt : 511375
Doświadczenie : Pracowałem w różnych siłowniach, mam doświadczenie w sztukach walki. Swojego czasu miała miejsce siłownia na Los Flores, byłem tam pracownikiem przez bardzo długi okres czasu - nauczyłem się wielu tajników sztuk walki. Mogę przekazywać innym tą wiedzę.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Miałem parę razy styczność z szefostwem, jakim jest pan Brown i Trazz, między innymi Pistaccio Ristorante, czy Gym. Po drugie; Mam ochotę powrócić na stanowisko trenera w siłowni. Po trzecie strasznie podoba mi się wnętrze siłowni i mam nadzieje, że będzie tam się świetnie pracowało.

OOC
Coś o sobie : Mam na imię Mariusz. Interesuje się motoryzacją, samochodami, gangami i zjawiskami paranormalnymi, dziwnymi i nie zrozumianymi jeszcze przez człowieka.
Jak długo grasz na serverach RP : Od około trzech lat, powyżej. Zaczynałem na takich serwerach, jak True Life, czy MŻ-RP oraz PL-RP. Na samym H-RP (N4G) gram od ponad roku i zaznajomiłem się z wieloma osobami także tutaj grającymi, mam nadzieje, że będzie nam się wspólnie fajnie grało.

Użytkownik Syneq edytował ten post 06/01/2012 - 20:18

• Do góry
    • 0

#30 Dazzle — 2566 06/01/2012 - 20:27

Dazzle
  • Gracz
Syneq - Przyjmuję Cię, zgłoś się do mnie lub Sadzia.. Ponownie się staraj, a może znów będzie kierownik :>
  • Do góry
    • 0

#31 Smutny_Korniszonek — 67 08/01/2012 - 11:51

Smutny_Korniszonek
  • Gracz
I-C
Imię : Rafael
Nazwisko : Cairo
Kontakt : 365-286
Doświadczenie :

*Absolwent wyższej szkoły wychowania fizycznego w Los Santos.
*Laureat nagrody "sport to zdrowie" w 2009 roku ogranizowanym przez towarzystwo sportowców Los Santos.
*Trener drużyny "orlików" w Las Ventrurach w latach 2009 - 2010.
*Zaliczyłem też krótki staż w Muscle Gym kierowanym przez Naomi Clark i Davis Gym, kiepskie warunki pracy i słabe wynagrodzenia zmusiły mnie to porzucenia pracy.

Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Zachęca mnie lokalizacja siłowni, mieszkam po drugiej stronie ulicy. Jednego z kierowników znam osobiście, miły i konkretny facet.
Szukam dobrej siłowni z miłą kadra i godnym wynagrodzeniem, oczekuje tzw "rodzinnej atmosfery" i myślę że własnie Florencia Gym może mi ją zapewnić, mam nadzieje że poznam tu wielu ciekawych ludzi i zdobędę doświadczenie. Wiem że zostaną wybrani tylko najlepsi, ale proszę o szanse a na pewno dobrze ją wykorzystam.
OOC
Coś o sobie : Witajcie, jestem Mateusz i mieszkam w Poznaniu, obecnie uczęszczam do technikum spedycyjnego nr 1 w Swarzędzu osiągając dobre wyniki. Jestem raczej przeciętnym uczniem, nie biorę udziału w konkursach i nie uczestniczę w zajęciach dodatkowych. Interesuje się transportem i spedycją, jak każdy nastolatek lubię spotykać się z przyjaciółmi i słuchać muzyki. Ostatnio zaczynam grać w hokeja na lodzie, ponieważ na rower jest już trochę za zimno. Nienawidzę pisać podań, zawsze staram się dostać do organizacji IC i nie będę się oszukiwał że podania są moją mocną stroną. Często kreowałem postać czarnego charakteru, chce odpocząć od rutyny i zacząć coś nowego.
Jak długo grasz na serverach RP : Na serwerach RP gram już od ponad pół roku, jak napisałem wczesniej głównie jako czarny charakter.
  • Do góry
    • 0

#32 Dazzle — 2566 08/01/2012 - 12:42

Dazzle
  • Gracz
Smutny_Korniszonek - Przyjmuję, zgłoś się IG, po invite.
  • Do góry
    • 0

#33 Mr Snoopers — 340 13/01/2012 - 15:51

Mr Snoopers
  • Gracz
I-C
Imię: Railey.

Nazwisko : McRoyce.

Kontakt: 214-338.

Doświadczenie: Moje doświadczenie jest dość wysokie, część mojego życia przepociłem na siłowni, dużo ćwiczę, dbam o formę w takim stopniu, w jakim jest to tylko możliwe, podczas studiów zahaczyłem o zawód 'instruktora siłowni', szczerze mówiąc zainteresowało mnie to, zacząłem nieco bardziej angażować się w moje życie, częściej zaglądałem do dietetyka, właśnie wtedy zaczęła się moja przygoda - Dużo czytałem, dużo ćwiczyłem. Doświadczenie mówi samo za siebie, dobre dwa lata poświęciłem się na przerabianiu materiałów tego dotyczących, w wieku 19'tu lat zatrzymałem się w Santos, zalecane mi codzienne treningi musiały się jakoś zrekompensować - wyruszyłem do pobliskiej siłowni, tuż obok centrum, zauważyłem kartkę z pogrubionym napisem: 'Poszukujemy pracowników na stanowisko 'instruktora'', a wtedy zaczęła się moja przygoda na żywioł, początek był ciężki, nie byłem najlepszy, zazwyczaj sprzedawałem tylko marne karnety, chciałem czegoś więcej - poszukać dobrej siłowni..

Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach): Siłownia to miejsce, w którym ludzie chcą się rozluźnić - odpocząć od codziennego stresu wynikającego z przebywania w głośnym, hucznym centrum. Taka placówka nie powinna znajdować się w samym jego sercu, nie - powinna być odizolowana od pozostałych, mieć swoje specyficzne miejsce, a takim właśnie jest aleja gwiazd Los Santos. Niegdyś odwiedzana przez wszystkich turystów - dziś ucichła na wieki. Trzeba to zmienić, taka siłownia może bardzo w tym pomóc, jeden lokal, a niebawem sieć 'Florencja...', myślę, że to niesamowity pomysł. Szukałem miejsca do rozwoju fizycznego dobrych kilka lat, nie mogłem natrafić na właściwy lokal - Dokładnie trzy tygodnie temu, przechadzając się po aleji, napotkałem przyjaciela - to jest Johnathan'a Brown'a. Zainteresował mnie jego pomysł dotyczący siłowni, zacząłem odwiedzać Florencję, przyszedłem raz, na drugi dzień znowu i znowu. Jest tak do teraz, więc pomyślałem sobie, czemu by nie spróbować sił jako instruktor?

OOC

Coś o sobie: No co by tutaj napisać. Nazywam się Dawid mam (jak wyżej) 14 lat, w szkole daje radę, a w wolnych chwilach lubię spędzać czas przy komputerze --> na forum naszego kochanego serwera czy też na samym serwerze. Ostatnio gram coraz żadziej, ze względu na 'wyniki w nauce', lecz próbuję jak tylko mogę, daje radę. Znajduje czas na wszystko, poza tym teraz nadeszły ferie. ;) Co by tu jeszcze..- O, lubię gdy podania są dość długie, w tym akurat nie miałem zamiaru się rozpisywać, nie piszę na stanowisko kierownika, aczkolwiek byłoby to ciekawe :>, tylko na najzwyklejszego pracownika, chyba tyle jest wystarczająco biorąc pod uwagę kolegów wyżej.

Użytkownik Mr Snoopers edytował ten post 13/01/2012 - 15:51

• Do góry
    • 0

#34 Dazzle — 2566 13/01/2012 - 15:54

Dazzle
  • Gracz
Mr Snoopers - Przyjmuję Cię, zgłoś się do zarządu :> Mam zamiar żeby aleja w końcu żyła, a nie ciągle te centrum :X
  • Do góry
    • 0

#35 Gacuś — 123 13/01/2012 - 16:01

Gacuś
  • Gracz
I-C
Imię : Elliot
Nazwisko : Gray
Kontakt : Brak.
Doświadczenie : Brak ((oczywiście tylko IC :) ))
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Jesteście bardzo dobrą siłownią, znaną firmą na rynku. Wydajecie mi się bardzo dobrym miejscem pracy, pracodawcą który jest solidny i solidnie zarządza swoją firmą.
OOC
Coś o sobie : Hejo! Jestem Kuba, moim hobby jest informatyka, sport oraz modelarstwo. Po szkole chodzę na treningi siatkówki, a w wolnym czasie gram coś na net4game.
Jak długo grasz na serverach RP : Około 3.5 roku.

Użytkownik sandera edytował ten post 13/01/2012 - 16:02

• Do góry
    • 0

#36 Dazzle — 2566 13/01/2012 - 16:03

Dazzle
  • Gracz
sandera - Przyjmuję, choć podanie nie jest zbyt zadowalające. :)
  • Do góry
    • 0

#37 JegoKoxowatość — 6 13/01/2012 - 16:32

JegoKoxowatość
  • Gracz
I-CImię: Zack
Nazwisko: Suzuki
Kontakt: [Brak telefonu]
Email: zacksuzuki@ls.com ((PW))
Doświadczenie : Nie bardzo mam te doświadczenie, ale dobrze że chociaż mam.Pracowałem w Los Santos w siłowniach lecz nie długo.

Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) :No zachęcająca oferta i dostosowane do mnie wymogi.Macie też dobrą lokalizacje i sama praca jest fajna.
OOC
Coś o sobie : Nazywam się Olek, chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Interesuję się informatyką dużo czasu spędzam przy komputerze.

Jak długo grasz na serverach RP : Mój staż wynosi rok, a na h-rp pól roku.
  • Do góry
    • 0

#38 Dazzle — 2566 13/01/2012 - 16:58

Dazzle
  • Gracz
JegoKoxowatość - Przyjmuję, choć podanie nie zadowalające, jak wyżej.
  • Do góry
    • 0

#39 drift to gówno — 198 13/01/2012 - 19:53

drift to gówno
  • Gracz

I-C
Imię : Chester
Nazwisko : Flannagan
Kontakt : Niestety nie mam telefonu, lecz w po najbliższej wypłacie postaram się go zakupić.
.Doświadczenie : Pracowałem w wielu biznesach które wymagały od człowieka porzadnego porozumienia się z klientem. Poczynając na salonach samochodowych, kończąc na restauracjach, siłowniach.
Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach) : Pryznam szczerze, potrzebuję większego zarobku, przyjechałem nie dawno do miasta i potrzebuję pieniędzy. Przeglądając oferty pracy, wasz biznes wygląda najlepiej. Odpowiednie warunki, współpracownicy, wszystko co czego potrzeba do świetnej pracy. Siłownia to coś czego chciałbym spróbować, szczególnie, że nie dawno osobiście zacząłem nieco trenować.

OOC
Coś o sobie : Jestem osobą aktywną, ferie mi się zaczęły przez co mam dużo czasu na grę, z której czerpię głównie rozrywkę... w moich cechach charakteru nie znajdziecie cechy " statsiarstwo ".. nie nie :) Gram na tym serwerze od nie małego czasu, opanowałem skrypt więc myślę, że dam sobię spokojnie radę, gdyż jestem po krótkiej przerwie. Lecz z tego co widzę, wiele się zmieniło. Mogę też dodać osobie, że jestem osobą pogodną, nie lubię robić kłopotów, bez powodu, wolę po prostu porozmawiać.
Jak długo grasz na serverach RP : Od Grudnia 2009 roku.

Użytkownik Wabbit edytował ten post 13/01/2012 - 19:55

• Do góry
    • 0

#40 Mandarynka — 76 13/01/2012 - 20:28

Mandarynka
  • Gracz
I-C

Imię: Richard.

Nazwisko: McCline

Kontakt: 522 - 335

Doświadczenie: Doświadczenie mam średnie, pracowałem w kilku siłowniach, jednak one zostały zlikwidowane. Lepiej radzę sobie w dziedzinie gastronomicznej i czasami także w mechanice samochodowej. Mimo to radzę sobie nieźle jako trener i kasjer w siłowni i zapewniam, że zdziałam Państwa oczekiwaniom oraz zgadzam się na wasze wszystkie wymagania.

Dlaczego my?(uzasadnij w kilku zdaniach): Chcę rozwijać swoje doświadczenie zawodowe i nawiązywać kontakty z ludźmi. Jestem uprzejmy i pełen napału do pracy. Zaangażuję się w rozwijanie biznesu jak tylko mogę. Poza tym macie bardzo dobry sprzęt i wystrój sali - co z pewnością ułatwi mi pracę w takim biznesie.

OOC

Coś o sobie: Cześć. Jestem Dawid, nazwiska chyba nie muszę podawać - mam 15 lat i chodzę do II klasy Gimnazjum. Mieszkam w Zduńskiej Woli, nie małej i nie dużej miejscowości. Na co dzień gram właśnie tutaj - ogólnie gram tutaj i jest mi z tym dobrze. :)

Jak długo grasz na serverach RP: Na serwerach gram już ponad półtora roku, na net4game gram jakieś 2/3 tygodnie. :)

Użytkownik Mandarynka edytował ten post 13/01/2012 - 20:29

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, florencia, gym, siłownia, aleja, gwiazd, praca, biznes

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych