Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja: ON!]300 $$$ - MotoClub; Premie oraz częste awanse !

• Please log in to reply
813 odpowiedzi w tym temacie

#441 Quazi_93 — 0 11/01/2012 - 20:18

Quazi_93
  • Świeżak
Ja, Mustafa Owen chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 396600.
Imię i Nazwisko: Mustafa Owen
Miejsce pochodzenia: Los Santos
Numer telefonu: 396600
Zainteresowania: Motoryzacja, Kupno/Sprzedaż
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach związanych z Kupnem Sprzedażą oraz miałem do czynienia z Sklepami tego typu
Czy zgadzasz się na w/w warunki ?: Tak.
  • Do góry
    • 0

#442 ScriptKinG — 162 11/01/2012 - 20:25

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Keshawn Harris chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 163-108.

Ja, Tre Baker chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 567556.

Ponawiam

Ja, Mustafa Owen chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 396600.
Imię i Nazwisko: Mustafa Owen
Numer telefonu: 396600
Zainteresowania: Motoryzacja, Kupno/Sprzedaż
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach związanych z Kupnem Sprzedażą oraz miałem do czynienia z Sklepami tego typu

Podania zaakceptowane - Proszę o kontakt pod numerem telefonu 390-564.
  • Do góry
    • 0

#443 AszLon — 0 12/01/2012 - 18:05

AszLon
  • Gracz
Ja, Adrik Santoro chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 377370.

Użytkownik AszLon edytował ten post 12/01/2012 - 19:33

• Do góry
    • 0

#444 ScriptKinG — 162 12/01/2012 - 21:07

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Adrik Santoro chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 377370.

Podanie zaakceptowane - Proszę o kontakt pod numerem telefonu 390-564.
  • Do góry
    • 0

#445 Kacper69 — 0 13/01/2012 - 04:42

Kacper69
  • Świeżak
Ja, Gabriel Wilkinson chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 288961.

Użytkownik Kacper69 edytował ten post 13/01/2012 - 14:33

• Do góry
    • 0

#446 RogeR_KossA — 0 13/01/2012 - 12:22

RogeR_KossA
  • Świeżak
Ja, Roger Serrato chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 396997

Imię i Nazwisko: Roger Serrato
Zainteresowania: Motoryzacja,Mechanika, a przeważnie samochody
Doświadczenie: Kiedyś już pracowałem w takich firmach i chciałbym pogłębić swoje doświadzenie w tej firmie, gdyż bardzo szybko się uczę
Czy zgadzasz się na w/w warunki ?: Oczywiście, zgadzam się

Użytkownik RogeR_KossA edytował ten post 13/01/2012 - 12:40

• Do góry
    • 0

#447 XeNNoN — 376 13/01/2012 - 13:46

XeNNoN
  • Gracz
Ja, Damian Harvey chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 231-241
  • Do góry
    • 0

#448 ScriptKinG — 162 13/01/2012 - 15:49

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Gabriel Wilkinson chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 288961.

Ja, Roger Serrato chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 396997

Imię i Nazwisko: Roger Serrato
Zainteresowania: Motoryzacja,Mechanika, a przeważnie samochody
Doświadczenie: Kiedyś już pracowałem w takich firmach i chciałbym pogłębić swoje doświadzenie w tej firmie, gdyż bardzo szybko się uczę
Czy zgadzasz się na w/w warunki ?: Oczywiście, zgadzam się

Ja, Damian Harvey chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 231-241

• Do góry
    • 0

#449 V0Hybrid — 19 13/01/2012 - 18:05

V0Hybrid
  • Gracz
Ja, Zavier Crivaro chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 572018 .
  • Do góry
    • 0

#450 T4ss — 0 13/01/2012 - 19:36

T4ss
  • Świeżak
Ja, Hugo Rini chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 183140.

• Do góry
    • 0

#451 ScriptKinG — 162 14/01/2012 - 09:46

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Zavier Crivaro chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 572018 .

Ja, Hugo Rini chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 183140.

• Do góry
    • 0

#452 Locotez — 865 14/01/2012 - 09:59

Locotez
  • Gracz
Ja, Masayoshi Hayakawa chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 191-193.
  • Do góry
    • 0

#453 ScriptKinG — 162 14/01/2012 - 10:01

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Masayoshi Hayakawa chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 191-193.

• Do góry
    • 0

#454 bystek0987 — 9 14/01/2012 - 18:46

bystek0987
  • Gracz
Ja, Jack Flores chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu Aktualnie nie posiadam telefonu komórkowego, kupię pod wieczór , gdyż nie miałem czasu.

Imię i nazwisko: Jack Flores

Numer telefonu: Kupię dzisiaj wieczorem , ponieważ nie miałem czasu .

Doświadczenie w branży: Nie posiadam doświadczenia , ale się szybko uczę .

Kilka słów o sobie: Jack Flores, szczupły wysoki mężczyzna , długie włosy i skromnie się ubiera . Uprzejmy dla innych osób oraz pracowity. Jak był młody mieszkał w Texasie wraz dziadkami na farmie . Skończywszy 25 lat opuścił swych dziadków i pojechał to swojego starszego brata w Los Santos. Posiadał także siostrę , która mieszka w Europie u Ciotki . Jego rodzice zginęli w wypadku samochodowym gdy miał 7 lat. Matka z zawodu była weterynarzem, a ojciec zaś geodetą . Byli szczęśliwą rodziną dopóki nie zginęli . Każdy wtedy gdzieś wyjechał i Jack został sam . Siostra jego nazywała się Katy , a brat Matthew . Jack był najmłodszy w całej trójki .

pozdrawiam .

Jack Flores

Użytkownik bystek0987 edytował ten post 14/01/2012 - 18:49

• Do góry
    • 0

#455 Doka — 0 15/01/2012 - 03:21

Doka
  • Gracz
Ja, Clayton Barker chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 319-761.
  • Do góry
    • 0

#456 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 08:22

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Clayton Barker chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 319-761.

Ja, Ben Ramirez chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu Jeszcze nie kupiłem telefonu bo nie bardzo mnie stać jak zarobie to odrazu kupię.

Imię i Nazwisko: Ben Ramirez
Miejsce pochodzenia: San Fierro
Numer telefonu:
Zainteresowania: Motoryzacja, sporty motorowe, mechanika, dłubanie przy silnikach.
Doświadczenie: Pracowałem w salonie Fast Cars w innym mieście ((inny serwer)) dość długo jakieś 4 miesiące.
Czy zgadzasz się na w/w warunki ?: Oczywiście.

Ja, Jack Flores chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu Aktualnie nie posiadam telefonu komórkowego, kupię pod wieczór , gdyż nie miałem czasu.

Imię i nazwisko: Jack Flores

Numer telefonu: Kupię dzisiaj wieczorem , ponieważ nie miałem czasu .

Doświadczenie w branży: Nie posiadam doświadczenia , ale się szybko uczę .

Kilka słów o sobie: Jack Flores, szczupły wysoki mężczyzna , długie włosy i skromnie się ubiera . Uprzejmy dla innych osób oraz pracowity. Jak był młody mieszkał w Texasie wraz dziadkami na farmie . Skończywszy 25 lat opuścił swych dziadków i pojechał to swojego starszego brata w Los Santos. Posiadał także siostrę , która mieszka w Europie u Ciotki . Jego rodzice zginęli w wypadku samochodowym gdy miał 7 lat. Matka z zawodu była weterynarzem, a ojciec zaś geodetą . Byli szczęśliwą rodziną dopóki nie zginęli . Każdy wtedy gdzieś wyjechał i Jack został sam . Siostra jego nazywała się Katy , a brat Matthew . Jack był najmłodszy w całej trójki .

pozdrawiam .

Jack Flores

• Do góry
    • 0

#457 JegoKoxowatość — 6 15/01/2012 - 09:06

JegoKoxowatość
  • Gracz
Ja, Zack Suzuki chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 388-687.
  • Do góry
    • 0

#458 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 09:55

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Zack Suzuki chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 388-687.

• Do góry
    • 0

#459 Kuior — 0 15/01/2012 - 10:09

Kuior
  • Świeżak
Ja, Markus Augelli chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 131-381.
  • Do góry
    • 0

#460 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 10:13

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Markus Augelli chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 131-381.

• Do góry
    • 0

#461 rafi585 — 0 15/01/2012 - 11:04

rafi585
  • Gracz
Ja, Felix Pogorzelski chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 462-071
  • Do góry
    • 0

#462 _BoleC_ — 31 15/01/2012 - 11:06

_BoleC_
  • Gracz
Ja, Bobby Gallardo chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu.
Imię i Nazwisko: Bobby Gallardo
Numer telefonu: Nie posiadam, ale mam zamiar kupić po pierwszej wypłacie
Zainteresowania: Motoryzacja, Mechanika Samochodowa
Doświadczenie: Narazie zajmowałem się tylko naprawami samochodów, ale teraz chce się zająć sprzedażą. Podglądałem kolegę jak pracuje w takiej właśnie firmie.
  • Do góry
    • 0

#463 Mielnik_ — 4717 15/01/2012 - 11:39

Mielnik_
  • Gracz
Ja, Ivan Vaccara chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 482-235,a w razie problemów telefonicznych proszę mnie odwiedzić w SA 62, dom z kortami tenisowymi.
  • Do góry
    • 0

#464 Tony93 — 0 15/01/2012 - 12:50

Tony93
  • Gracz
Ja, Anthony Sallazzo chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu.
Imię i Nazwisko: Anthony Sallazzo
Miejsce pochodzenia: Sycylia
Numer telefonu: chwilowo brak
Zainteresowania: Motoryzacja, mechanika samochodowa, wyścigi samochodowe
Doświadczenie: Brak doświadczenia ale bardzo szybko się uczę.
  • Do góry
    • 0

#465 Roguz — 0 15/01/2012 - 14:51

Roguz
  • Gracz
Ja, Warren Edwards chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 516304.
Imię i Nazwisko: Warren Edwards
Miejsce pochodzenia: USA
Numer telefonu: 516-304
Zainteresowania: Motoryzacja, elektronika w mechanice, komputery.
Doświadczenie: Majsterkowanie przy autach w chwilach wolnych.
  • Do góry
    • 0

#466 Macieja — 1 15/01/2012 - 15:06

Macieja
  • Gracz
Ja, Ronnie Turner chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 516304.
Imię i Nazwisko: Ronnie Turner
Numer telefonu: w dostawie
Zainteresowania: Motoryzacja, szybka jazda, koszykówka, baseball.
Doświadczenie: Kolega z MotoClub poczuł mnie co nie co. Na co dzień handluję samochodami, mam to we krwi.
  • Do góry
    • 0

#467 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 15:06

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Warren Edwards chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 516304.
Imię i Nazwisko: Warren Edwards
Numer telefonu: 516-304
Zainteresowania: Motoryzacja, elektronika w mechanice, komputery.
Doświadczenie: Majsterkowanie przy autach w chwilach wolnych.

Ja, Anthony Sallazzo chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu.
Imię i Nazwisko: Anthony Sallazzo
Miejsce pochodzenia: Sycylia
Numer telefonu: chwilowo brak
Zainteresowania: Motoryzacja, mechanika samochodowa, wyścigi samochodowe
Doświadczenie: Brak doświadczenia ale bardzo szybko się uczę.

Ja, Ivan Vaccara chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 482-235,a w razie problemów telefonicznych proszę mnie odwiedzić w SA 62, dom z kortami tenisowymi.

Ja, Bobby Gallardo chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu.
Imię i Nazwisko: Bobby Gallardo
Numer telefonu: Nie posiadam, ale mam zamiar kupić po pierwszej wypłacie
Zainteresowania: Motoryzacja, Mechanika Samochodowa
Doświadczenie: Narazie zajmowałem się tylko naprawami samochodów, ale teraz chce się zająć sprzedażą. Podglądałem kolegę jak pracuje w takiej właśnie firmie.

Ja, Felix Pogorzelski chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 462-071

• Do góry
    • 0

#468 szakalo — 68 15/01/2012 - 15:07

szakalo
  • Gracz
Ja, Garret Knight chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 225-336..

Użytkownik szakalo edytował ten post 15/01/2012 - 15:14

• Do góry
    • 0

#469 Macieja — 1 15/01/2012 - 15:24

Macieja
  • Gracz
Ja, Ronnie Turner chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 516304.
Doświadczenie: Kolega z MotoClub poczuł mnie co nie co. Na co dzień handluję samochodami, mam to we krwi.
  • Do góry
    • 0

#470 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 16:05

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Garret Knight chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 225-336..

• Do góry
    • 0

#471 Jajos — 0 15/01/2012 - 16:49

Jajos
  • Świeżak
Ja, Danny Ardizzone chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 550-451.
  • Do góry
    • 0

#472 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 16:54

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Danny Ardizzone chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 550-451.

• Do góry
    • 0

#473 G3NAS — 408 15/01/2012 - 19:37

G3NAS
  • Gracz
Ja, Eugene Johnson chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 535-637.

Imię i Nazwisko: Eugene Johnson
Numer telefonu: 535-637
Zainteresowania: Motoryzacja, Technologia, Piłka nożna
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach, jednak nie miałem okazji pracować w Salonie Samochodowym, szybko się uczę, więc myślę, że nie będzie problemu. Staram zachować kulturę wobec klientów.
Czy zgadzasz się na w/w warunki ?: Jak najbardziej, tak.
  • Do góry
    • 0

#474 ScriptKinG — 162 15/01/2012 - 22:19

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Eugene Johnson chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 535-637.

Imię i Nazwisko: Eugene Johnson
Numer telefonu: 535-637
Zainteresowania: Motoryzacja, Technologia, Piłka nożna
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach, jednak nie miałem okazji pracować w Salonie Samochodowym, szybko się uczę, więc myślę, że nie będzie problemu. Staram zachować kulturę wobec klientów.
Czy zgadzasz się na w/w warunki ?: Jak najbardziej, tak.

• Do góry
    • 0

#475 Franus — 30 16/01/2012 - 08:53

Franus
  • Gracz
Ja, Samir Kobayashi chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 234599.
  • Do góry
    • 1

#476 ScriptKinG — 162 16/01/2012 - 14:12

ScriptKinG
  • Gracz

Ja, Samir Kobayashi chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 234599.

• Do góry
    • 0

#477 bystek0987 — 9 16/01/2012 - 14:56

bystek0987
  • Gracz
Vance Nevarro , moglibyśmy się spotkać w MotoClub w sprawie pracy . Przyjąłeś mnie do pracy , ale wczoraj nie przyszedłeś

Mój nr. telefonu : 334-354
  • Do góry
    • 0

#478 NigdyMało — 25 16/01/2012 - 16:50

NigdyMało
  • Świeżak
Imię i Nazwisko: Adrian Benitez
Miejsce pochodzenia: Mexico
Numer telefonu: Nie posiadam, jak kupie to podam.
Zainteresowania: Motoryzacja.
Doświadczenie: Pracowałem w komisie samochodowym Ben'a Whit'a w Las Venturas, mam spore doświadczenie bywałem najlepszym pracownikiem miesiąca..
  • Do góry
    • 0

#479 ScriptKinG — 162 16/01/2012 - 17:22

ScriptKinG
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Adrian Benitez
Miejsce pochodzenia: Mexico
Numer telefonu: Nie posiadam, jak kupie to podam.
Zainteresowania: Motoryzacja.
Doświadczenie: Pracowałem w komisie samochodowym Ben'a Whit'a w Las Venturas, mam spore doświadczenie bywałem najlepszym pracownikiem miesiąca..

• Do góry
    • 0

#480 Baartekk2 — 4 16/01/2012 - 17:24

Baartekk2
  • Gracz
Ja, Yuri Zavaglia chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 185228.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych