Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
* * - - - 3 głosy

Komorowski.

• Please log in to reply
79 odpowiedzi w tym temacie

#1 tomexon92 — 54 26/03/2011 - 22:09

tomexon92
  • Świeżak

*
Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=HLO7DjlTSY4&feature=feedrec_grec_index

Kolejny dowód, że jest kretynem.
  • Do góry
    • 4

#2 Area51 — 668 26/03/2011 - 22:10

Area51
  • Gracz

*
Popularny

A nie mówiłem? Rodzice głosowali na Prezesa Kaczyńskiego, który jest osobą odpowiednią na odpowiednie stanowisko no i oczywiście pierwszorzędnie dokonali... :wub: :wub:
A teraz tak bardziej poważnie. Dowodem na to nie jest tylko ów filmik, ale także dużo zauważalnych zagadnień, które wpływają na te przypadłości.

• Do góry
    • 5

#3 robertos76 — 127 26/03/2011 - 22:11

robertos76
  • Gracz
Ja tam lubię naszego obecnego prezydenta. :> KomoROX!
  • Do góry
    • 0

#4 Xplode — 309 26/03/2011 - 22:12

Xplode
  • Gracz

A nie mówiłem? Rodzice głosowali na Prezesa Kaczyńskiego, który jest osobą odpowiednią na odpowiednie stanowisko... :wub: :wub:

PiS'owiec, oni i tak gówno robią, w ogóle najebane w tej polityce, był kwaśnieski i był ogar, a teraz?
Ten to pojechał, wypił litra z putinem i wszystko załatwione, a nie to co teraz. :ph34r:
  • Do góry
    • 0

#5 Łuti — 797 26/03/2011 - 22:14

Łuti
  • Gracz
A ja tam go nie lubię, ani żadnego innego polityka, tylko okradają nas. :lol:
  • Do góry
    • 0

#6 Area51 — 668 26/03/2011 - 22:15

Area51
  • Gracz

PiS'owiec, oni i tak gówno robią, w ogóle najebane w tej polityce, był kwaśnieski i był ogar, a teraz?
Ten to pojechał, wypił litra z putinem i wszystko załatwione, a nie to co teraz. :ph34r:

Jeżeli masz taki wzgląd na politykę, w której udzielasz się w ten sposób, napominając o upojeniach alkoholowych, to będzie dobrze jak nic nie będziesz deklarować kochany. W tym momencie Twoje słowa są pozbawione pragmatycznych treści, wybacz.
  • Do góry
    • 0

#7 Tiazz — 278 26/03/2011 - 22:17

Tiazz
  • Gracz
On miał więcej wpadek niż wszystkie polskie gimnazjalistki. :shy:
  • Do góry
    • 0

#8 Butterfly — 128 26/03/2011 - 22:19

Butterfly
  • Ofiara włamania(włamanie)

On miał więcej wpadek niż wszystkie polskie gimnazjalistki. :shy:

Wraz z licealistkami... :X
  • Do góry
    • 0

#9 Glicek — 53 26/03/2011 - 22:21

Glicek
  • Gracz
A, jak Kaczyński powiedział, że "Sieć sklepów biedronka jest dla osób ubogich" - możemy się wymieniać argumentami. A prawda jest taka, że obaj są siebie równi.
  • Do góry
    • 0

#10 Binqeq — 155 26/03/2011 - 22:25

Binqeq
  • Gracz
Ogólnie cały stan polskiej polityki to shit.
  • Do góry
    • 0

#11 Matju — 227 26/03/2011 - 22:26

Matju
  • Gracz

*
Popularny

Rozmowy o polityce na tym forum powinny zostać zakazane. Nastolatki starają się na siłę udowodnić innym nastolatkom, że są wielkimi politologami i mają ogromną wiedzę z tego zakresu.
  • Do góry
    • 11

#12 Kaktus — 6 26/03/2011 - 22:30

Kaktus
  • Świeżak

*
Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=HLO7DjlTSY4&feature=feedrec_grec_index

Jednak Ty zdecydowanie przewyższasz Komorowskiego kretynizmem.
  • Do góry
    • 3

#13 CzopsoN — 682 26/03/2011 - 22:31

CzopsoN
  • Gracz
"Lepszy Tusk z celebrytami, niż Kaczyński w sklepie z zakupami".
  • Do góry
    • 0

#14 Area51 — 668 26/03/2011 - 22:36

Area51
  • Gracz
Ja mam na to pogląd inny, każdy odbiera i odczuwa wszystko inaczej, nikt także tego nie może robić za mnie. Sam nie rozumiem tej całej "afery" ze słowami wypowiedzianymi przez P.Kaczyńskiego.
Oczywistą rzeczą jest to, iż w Biedronce jest o wiele taniej niż w większości innych sklepów. Z tego można wyciągnąć konkluzję, że zakupy robią tam ludzie biedniejsi, których środki materialne nie są na poziomie zawyżonym. W tym momencie jest to ponownie kolejna nagonka na Kaczyńskiego, który tylko i wyłącznie zaznaczył w tym wywiadzie treść zgodną z rzeczywistością. Może wydarzyć się to zaledwie u nas, by w wypowiedzi wyłapać najmniej istotny fragment i rozdmuchiwać go we wszystkich mediach przez kilka dni. Jesteśmy w stanie dokonać tego, bo w końcu to, iż ktoś niefortunnie dobrał słowa jest ważniejsze od tego, iż ceny wszystkiego idą w górę jak szalone. Sam czasami kupuje w biedronce, ale nie oszukujmy się. Gdybyśmy mieli dość wysokie fundusze, nie kupowalibyśmy w biedronie, tylko udawalibyśmy się do jakiś drogich, firmowych sklepów no...

//Mamorex: Co do słów Matju: Nie jestem dziewczyną, tak więc i nie jestem nastolatką, tylko nastolatkiem - jeśli już o to chodzi. Nikt tutaj nie chce stawać się politologami, to jedynie wymiana jednostkowych zdań. :)

• Do góry
    • 0

#15 Xplode — 309 26/03/2011 - 22:59

Xplode
  • Gracz

*
Popularny

Jeżeli masz taki wzgląd na politykę, w której udzielasz się w ten sposób, napominając o upojeniach alkoholowych, to będzie dobrze jak nic nie będziesz deklarować kochany. W tym momencie Twoje słowa są pozbawione pragmatycznych treści, wybacz.

Rozumiem, że w podeszłym wieku będziesz biegał jak te babcie rydzyka, z mocherowym berecikiem na głowie i kulaską, wykrzykując: Gdzie jest krzyż, albo Jarek na prezydenta, bo rydzyk im w radiu powiedział, na kogo mają głosować. Chłopie, nie wiesz nawet o czym piszesz, dorośniesz to może to zauważysz, choć wątpie, skoro teraz starasz się robić rozbudowane zdania, pro ortografia, interpunkcja etc., próbujesz zrobić z siebie kogoś, kim nie jesteś i prawdo podobnie nigdy nie będziesz, nara. :huh:

Użytkownik Xplode edytował ten post 26/03/2011 - 23:00

• Do góry
    • 6

#16 Nude — 360 26/03/2011 - 23:03

Nude
  • Gracz

Może wydarzyć się to zaledwie u nas, by w wypowiedzi wyłapać najmniej istotny fragment i rozdmuchiwać go we wszystkich mediach przez kilka dni. Jesteśmy w stanie dokonać tego, bo w końcu to, iż ktoś niefortunnie dobrał słowa jest ważniejsze od tego, iż ceny wszystkiego idą w górę jak szalone.

Istnieje takie coś jak dedukcja wg. tonu w głosie. Poza tym, to działa w drugą stronę - sam autor rozdmuchuję "ripostę" Komoroxa. A ceny idą do górę nie z winy Tuska, ale to trzeba trochę więcej poczytać niż Metro.
  • Do góry
    • 0

#17 Area51 — 668 26/03/2011 - 23:16

Area51
  • Gracz

*
Popularny

Rozumiem, że w podeszłym wieku będziesz biegał jak te babcie rydzyka, z mocherowym berecikiem na głowie i kulaską, wykrzykując: Gdzie jest krzyż, albo Jarek na prezydenta, bo rydzyk im w radiu powiedział, na kogo mają głosować. Chłopie, nie wiesz nawet o czym piszesz, dorośniesz to może to zauważysz, choć wątpie, skoro teraz starasz się robić rozbudowane zdania, pro ortografia, interpunkcja etc., próbujesz zrobić z siebie kogoś, kim nie jesteś i prawdo podobnie nigdy nie będziesz, nara. :huh:

Owszem, wiem co piszę, wiem także jakie mam zdanie - nie wiem co będę robić i co "wykrzykiwać", kiedy będą osobą bardzo dojrzałą, w podeszłym wieku, więc nie mogę odpowiedzieć Ci na to pytanie. Chyba z moich słów nie można tego powiedzieć - ale Ty to "rozumiesz" inaczej...
Co do słów "próbujesz zrobić z siebie kogoś, kim nie jesteś" - proszę nie obieraj cech mojej osoby w jakiekolwiek słowa, bo nie znasz mnie w ogóle i na moje szczęście nie poznasz. Nie znamy się, nie rozmawialiśmy nigdy wspólnie, ale Ty w następstwie tego nie ustąpisz. Nie napisałem po to, aby mieć z kimś jakieś starcie, miło być to tylko wyrażenie opinii, z którą Ty nie musisz się zgadzać, ale powinieneś bynajmniej ją przyjąć i nie spierać się w tej kwestii. Jako, iż Ty używasz zazwyczaj oryginalności wśród większości młodzieży, jaką są wulgaryzmy, ja użytkuję przeciętne wypowiedzi, ale takie które nie naruszają morałów osób czytających.
"robić rozbudowane zdania, pro ortografia, interpunkcja"

• Do góry
    • 3

#18 Kudłaty — 629 26/03/2011 - 23:22

Kudłaty
  • Gracz
Ja tam głosowałem na Kaczyńskiego bo wiedziałem jak to będzie za PO czyli zacznie Donald z Komorowskim wyprzedawać Polskę.
  • Do góry
    • 1

#19 William — 723 26/03/2011 - 23:22

William
  • Gracz
Kretynem jest autor tematu, który jedyną rzecz jaką umie zrobić jest prawdopodobnie kupa. Akurat ani Komorowski czy Kaczyński nie świecą inteligencją noblistów, lecz u każdego z nich można znaleźć plusy, jak i zarówno minusy. A swoja subiektywna ocena raczej nie powinna być wygłaszana dla większej ilości osób.

Użytkownik William edytował ten post 26/03/2011 - 23:23

• Do góry
    • 1

#20 WIŚNIA — 345 26/03/2011 - 23:23

WIŚNIA
  • Gracz
Gówno prawda. Prezydenci się zmieniają a w Polsce coraz większe gówno, nic się nie zmienia, tylko wszystko drożeje. Dlatego też mam wyłożone jaja na tych polityków za dyche.

Użytkownik WIŚNIA edytował ten post 26/03/2011 - 23:24

• Do góry
    • 0

#21 fordern — 252 26/03/2011 - 23:24

fordern
  • Gracz

Ja tam głosowałem na Kaczyńskiego bo wiedziałem jak to będzie za PO czyli zacznie Donald z Komorowskim wyprzedawać Polskę.

Ja wohl ! Lepiej głosować na hipokrytę, który nagle po przegranych wyborach odwołuje swoją "przemianę" i jest tak samo głupi jak był.
  • Do góry
    • 0

#22 Zagłębiak — 381 26/03/2011 - 23:30

Zagłębiak
  • Gracz
Kudlaty, jak nie masz na kogo głosować, to nie głosuj w ogóle. :fp:

Użytkownik Krakers edytował ten post 26/03/2011 - 23:30

• Do góry
    • 0

#23 Majkel — 4251 26/03/2011 - 23:45

Majkel
  • Gracz
Łączę się w bulu z autorem tematu i mam nadzieie, że wyjaśnimy sobie wszystko podczas obiatu.

Zawsze będziemy narzekać, bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i nikomu nigdy nie dogodzisz. No ale trzeba czasami wybrać mniejsze wyższe zło.

Użytkownik Majkel edytował ten post 26/03/2011 - 23:45

• Do góry
    • 1

#24 MORELAX — 414 27/03/2011 - 00:08

MORELAX
  • Gracz

był kwaśnieski i był ogar, a teraz?

Kwaśniewski sprzedał Polskę.. Jeśli zaczniesz interesować się polityką, to kiedyś to zrozumiesz ;]

PO, to partia, która otrzymuje poparcie w większości od ludzi bogatych, biznesmenów itp.. Nie mówię, że PIS jest najlepszą partią, w której zasiadają aniołowie.
PIS to partia, na którą można jeszcze zagłosować, ponieważ jest najuczciwszą z obecnych.

W tej chwili rząd wygląda tak:

Tusk: Bronek.. Tutaj masz taką i taką ustawę. (i przypuśćmy, że jest to ustawa o zmniejszeniu emerytur)

Komorowski: Oczywiście. (Bronek podpisuje bez problemu, bo przecież Donald tutaj rządzi i jest z tej samej partii)

A gdyby Kaczyński był prezydentem:

Tusk: Panie Kaczyński, tutaj jest taka i taka ustawa.. (przychodzi Donald i kulturalnie próbuje wetknąć ustawę)

Kaczyński: To i to się nie zgadza, to trzeba poprawić.. Na chwilę obecną nie ma mowy. (odrzuca ustawę, bo w połowie nie lubi Tuska, a w połowie jest ona nieuczciwa)
  • Do góry
    • 2

#25 LeBronzo — 1312 27/03/2011 - 00:09

LeBronzo
  • Gracz
Jest masa dowodów na to, że Komor to kretyn. A żarty to ma, jak Karol Strasburger - pokazał to na pożegnaniu Małysza dzisiaj. :lol:

Kwaśniewski sprzedał Polskę.. Jeśli zaczniesz interesować się polityką, to kiedyś to zrozumiesz ;]

PO, to partia, która otrzymuje poparcie w większości od ludzi bogatych, biznesmenów itp.. Nie mówię, że PIS jest najlepszą partią, w której zasiadają aniołowie.
PIS to partia, na którą można jeszcze zagłosować, ponieważ jest najuczciwszą z obecnych.

W tej chwili rząd wygląda tak:

Tusk: Bronek.. Tutaj masz taką i taką ustawę. (i przypuśćmy, że jest to ustawa o zmniejszeniu emerytur)

Komorowski: Oczywiście. (Bronek podpisuje bez problemu, bo przecież Donald tutaj rządzi i jest z tej samej partii)

A gdyby Kaczyński był prezydentem:

Tusk: Panie Kaczyński, tutaj jest taka i taka ustawa.. (przychodzi Donald i kulturalnie próbuje wetknąć ustawę)

Kaczyński: To i to się nie zgadza, to trzeba poprawić.. Na chwilę obecną nie ma mowy. (odrzuca ustawę, bo w połowie nie lubi Tuska, a w połowie jest ona nieuczciwa)

W pełni się zgadzam. Ale jak tak popatrzyć na historię, Polska nigdy nie miała stabilnego ustroju, zawsze były spory, które zatrzymywały kraj o bardzo wielkim potencjale.

Użytkownik Polski Lebron edytował ten post 27/03/2011 - 00:10

• Do góry
    • 0

#26 Bambosz — 1981 27/03/2011 - 01:13

Bambosz
  • Gracz

*
Popularny

Rozmowy o polityce na tym forum powinny zostać zakazane. Nastolatki starają się na siłę udowodnić innym nastolatkom, że są wielkimi politologami i mają ogromną wiedzę z tego zakresu.

Za to Ty w swojej zuchwałej opinii będziesz z przytupem siedział i powtarzał w myśli, że to Ty jesteś idealny i Tobie powinni służyć. Nie chcesz - nie czytaj. Istnieje takie coś w polskiej konstytucji, jak wolność wyrażania opinii publicznej (czyt. wolność słowa), która objawia się przez to, że mogę swobodnie mówić o tym, co myślę, bez względu na to, co myślą inni. Zakazać to powinni wypuszczać na świat podobnych hipokrytów, którzy nie wiadomo po co są na tym forum. Wiem, wiem, jesteście dla plusów, chcecie je wszystkie zdobyć i kolekcjonować, niczym pokemony. Przechwalać się nimi i mieć respekt u swoich e-znajomków, bo napisaliście nieziemskiego posta, który zdobył te kilka plusów. Notabene - Komorowski od zawsze miał dziwne zachowania i żarty na poziomie nauczycielek w gimnazjach. Sodowa wbiła się do łba po zyskaniu statusu prezydenta naszego kraju. Elektorat sam wybrał sobie takiego człowieka, cierpieć musi katusze. Jeden reportaż na temat zakupów Kaczyńskiego w mediach przyczynił się do tego, że jest on teraz głównym tematem na forach internetowych, jak widać szczególnie wielbiony przez nastolatków. Wystarczy jedna plotka, że Komorowski był współpracownikiem SB i już fora internetowe i internauci będą mieli nowy temat do pastwienia się nad osobą. Widać właśnie, co robią z Waszych głów media. Mimo, że powtarzam to już w drugim temacie to jest to potwierdzeniem moich poglądów. Żyjemy w świecie gdzie jesteśmy głodni wiedzy, jednak bez ambicji, co jest najgorszą cechą typowego wyborcy. Zresztą, co ja będę drążył temat. Zaraz zleci się fala e-napinaczy, którzy jarają się raperem Kulą, są za legalizacją, chociaż na oczy nigdy nie widzieli suszonych liści konopii i piszą krótkie, debilne posty, aby dotrzeć lepiej do reszty nieinteligentnego plebsu. Nie mówię o wszystkich, bo szanuję wiele osób z tego forum. Pozdrawiam serdecznie.

Użytkownik Bambosz edytował ten post 27/03/2011 - 01:16

• Do góry
    • 6

#27 Panna Otaku — 186 27/03/2011 - 14:06

Panna Otaku
  • Gracz
Komorowski - kolejny buc z lasu-analfabeta. W dodatku kukiełka Tuska...w Polsce i tak zarobki był do dupy...co dopiero teraz. Od dawna mieliśmy Europejskie ceny i Afrykańskie zarobki. W Niemczech pensja jest prawie 4 krotnie wyższa niż w Polsce, a np popularny w dyskusjach cukier jest o wiele, wiele tańszy :fp:
Tylko klaskać naszym uprzejmym panom z rządu. Tutaj by się przydały takie zamachy jak czasami na H-RP :P
  • Do góry
    • 0

#28 Infernum — 955 27/03/2011 - 14:31

Infernum
  • Gracz
Wszyscy są tacy sami ;)
Osobiście wolę Komorowskiego niż Kaczyśkiego, czemu? Bo Jaruś nawet z katastrofy w Smoleńsku i śmierci swojego brata robi swoją propagandę i tak naprawdę to On nie okazuje należnego szacunku ofiarom.
  • Do góry
    • 1

#29 LeBronzo — 1312 27/03/2011 - 14:33

LeBronzo
  • Gracz

Wszyscy są tacy sami ;)
Osobiście wolę Komorowskiego niż Kaczyśkiego, czemu? Bo Jaruś nawet z katastrofy w Smoleńsku i śmierci swojego brata robi swoją propagandę i tak naprawdę to On nie okazuje należnego szacunku ofiarom.

Jarek przynajmniej nie liże dupy Rosjanom ;)
  • Do góry
    • 1

#30 Nude — 360 27/03/2011 - 14:58

Nude
  • Gracz

Jarek przynajmniej nie liże dupy Rosjanom ;)

Fakt, najlepiej się wypiąć na nich, pokazać im środkowy palec i obrócić się na pięcie. Nie rozumiesz faktu, że Rosja ma na tyle szerokie plecy, że może nam sporo zaszkodzić. Kaczor swoje ja może pokazywać jak będziemy mieli silną pozycję, w tym stanie jaki jest ten kraj na samodzielne działanie nie mamy siły. Pomijając fakt, że dla inwestorów z Europy m.in Kaczyńscy są odbierani negatywnie, ponieważ nie znają się na ekonomii a udzielają się.
  • Do góry
    • 0

#31 Tarcza — 456 27/03/2011 - 15:09

Tarcza
  • Gracz

Gówno prawda. Prezydenci się zmieniają a w Polsce coraz większe gówno, nic się nie zmienia, tylko wszystko drożeje. Dlatego też mam wyłożone jaja na tych polityków za dyche.

A prezydent nie ma żadnego wpływu na ceny :fp:. Tak samo rząd, oni też nie mają prawie wpływu, największy ma niezależny NBP.

Użytkownik Tarcza edytował ten post 27/03/2011 - 15:10

• Do góry
    • 0

#32 FREEQ — 580 27/03/2011 - 17:08

FREEQ
  • Gracz

Komorowski może nie jest mistrzem intelektu, ale daleko mu jeszcze do Twojej średniowiecznej ciasnoty umysłowej. To jest Prezydent RP, kim Ty jesteś wobec niego? Zatem uszanuj go i przestań wypowiadać się jak czarna wrona (Dziwisz).

Ogólnie to Komorowski nadaje się bardziej na prezydenta od tej zgrai gamoni i świrów z Prawa i Sprawiedliwości, gdyby Kaczyński dostał się do władzy... o matko. Biedronkę chyba by zamknął bo przecież "To sklep dla biedoty". :lol:

Użytkownik FREEQ edytował ten post 27/03/2011 - 17:26

• Do góry
    • 1

#33 tomexon92 — 54 27/03/2011 - 17:32

tomexon92
  • Świeżak

Jednak Ty zdecydowanie przewyższasz Komorowskiego kretynizmem.

Chcesz się flejmić debilu, czy coś? :rolleyes:
  • Do góry
    • 0

#34 fordern — 252 27/03/2011 - 18:38

fordern
  • Gracz

Chcesz się flejmić debilu, czy coś? :rolleyes:

Prawda boli, nie ?
  • Do góry
    • 0

#35 Anog — 840 27/03/2011 - 19:15

Anog
  • Świeżak

Ja mam na to pogląd inny, każdy odbiera i odczuwa wszystko inaczej, nikt także tego nie może robić za mnie. Sam nie rozumiem tej całej "afery" ze słowami wypowiedzianymi przez P.Kaczyńskiego.
Oczywistą rzeczą jest to, iż w Biedronce jest o wiele taniej niż w większości innych sklepów. Z tego można wyciągnąć konkluzję, że zakupy robią tam ludzie biedniejsi, których środki materialne nie są na poziomie zawyżonym. W tym momencie jest to ponownie kolejna nagonka na Kaczyńskiego, który tylko i wyłącznie zaznaczył w tym wywiadzie treść zgodną z rzeczywistością. Może wydarzyć się to zaledwie u nas, by w wypowiedzi wyłapać najmniej istotny fragment i rozdmuchiwać go we wszystkich mediach przez kilka dni. Jesteśmy w stanie dokonać tego, bo w końcu to, iż ktoś niefortunnie dobrał słowa jest ważniejsze od tego, iż ceny wszystkiego idą w górę jak szalone. Sam czasami kupuje w biedronce, ale nie oszukujmy się. Gdybyśmy mieli dość wysokie fundusze, nie kupowalibyśmy w biedronie, tylko udawalibyśmy się do jakiś drogich, firmowych sklepów no...

//Mamorex: Co do słów Matju: Nie jestem dziewczyną, tak więc i nie jestem nastolatką, tylko nastolatkiem - jeśli już o to chodzi. Nikt tutaj nie chce stawać się politologami, to jedynie wymiana jednostkowych zdań. :)

I poowiedział to, chłopak z sygnaturką Bibera... :fp:

Użytkownik Anog edytował ten post 27/03/2011 - 19:16

• Do góry
    • 2

#36 Vęns — 767 27/03/2011 - 21:50

Vęns
  • Gracz

*
Popularny

Co te komputery z wami robią, czemu próbujecie być kimś innym niż jesteście? Skąd wzięła się jakaś moda na bycie takimi "Ą Ę" kulturalnymi inteligencikami którzy mają "imidż" i (koniecznie) zmienioną czcionkę pisania na forum. Macie te 14-15 lat i kreujecie swój wizerunek jakiegoś Bartoszewskiego a nie gracza GTA, wypowiadacie się na tematy w których chcecie mieć pojęcie, ale nie macie i mieć go nie będziecie.

Ja widzę że większość z was nie jest nauczona życia, stąd od zawsze mówiłem że RP nie jest grą dla młodych- ja sam wiem że trafiłem na pierwszy swój serwer za wcześnie (14 lat). I nie chodzi mi tutaj o waszą inteligencję ale ogólne oczytanie i dystans do gry. Jeden z najlepszych graczy jakich poznałem ma 11 lat, o przepraszam, miał 11 lat- teraz ma 15. (Mn'ky) Wszyscy brali go za starszego ale nie dlatego że próbował być kimś innym czy robił ze swojego posta na forum nabożeństwo- jak wy- tylko dlatego że był trochę oczytany w życiu i miał dystans (No i był bardzo mądry jak na swój wiek). Patrząc na swoich rówieśników- a więc i was- żałuję że zlikwidowali pobór do wojska.

Jak będziecie mieć dalej takie nastawienie do komputera i życia to niedługo dorównacie miśkowi który zmianę w skrypcie na serwerku wszem i wobec chrzci od nazwy gwiazdozbioru.

Użytkownik Vęns edytował ten post 27/03/2011 - 21:53

• Do góry
    • 12

#37 Majkel — 4251 27/03/2011 - 21:55

Majkel
  • Gracz

Co te komputery z wami robią, czemu próbujecie być kimś innym niż jesteście? Skąd wzięła się jakaś moda na bycie takimi "Ą Ę" kulturalnymi inteligencikami którzy mają "imidż" i (koniecznie) zmienioną czcionkę pisania na forum. Macie te 14-15 lat i kreujecie swój wizerunek jakiegoś Bartoszewskiego a nie gracza GTA, wypowiadacie się na tematy w których chcecie mieć pojęcie, ale nie macie i mieć go nie będziecie.

Ja widzę że większość z was nie jest nauczona życia, stąd od zawsze mówiłem że RP nie jest grą dla młodych- ja sam wiem że trafiłem na pierwszy swój serwer za wcześnie (14 lat). I nie chodzi mi tutaj o waszą inteligencję ale ogólne oczytanie i dystans do gry. Jeden z najlepszych graczy jakich poznałem ma 11 lat, o przepraszam, miał 11 lat- teraz ma 15. (Mn'ky) Wszyscy brali go za starszego ale nie dlatego że próbował być kimś innym czy robił ze swojego posta na forum nabożeństwo- jak wy- tylko dlatego że był trochę oczytany w życiu i miał dystans (No i był bardzo mądry jak na swój wiek). Patrząc na swoich rówieśników- a więc i was- żałuję że zlikwidowali pobór do wojska.

Jak będziecie mieć dalej takie nastawienie do komputera i życia to niedługo dorównacie miśkowi który zmianę w skrypcie na serwerku wszem i wobec chrzci od nazwy gwiazdozbioru.

Totally agree with you
  • Do góry
    • 2

#38 William — 723 27/03/2011 - 22:09

William
  • Gracz

Wiek nie jest skalą inteligencji. Skreślasz młode osoby, które chcą się wypowiedzieć w temacie polityki - mowa tu o tych, którzy chcą wyrazić swoje zdanie, a nie pieprznąć: "komorowski to idiota", "pis to oszuści", "kaczyński to debil". Oni również wiedzą, co się dzieje dookoła. I nawet nieraz więcej niż osoba mająca na karku kilkadziesiąt lat. Propagujesz adultyzm.
  • Do góry
    • 2

#39 Vęns — 767 27/03/2011 - 22:21

Vęns
  • Gracz
Ale wy nie musicie do nastolatków przed komputerem używać słownictwa jakbyście wykładali na uczelni. Ja was zrozumiem bez Tak jak mówiłem, młody to głupi (wiem bo jestem młody :P) którym łatwo się manipuluje- stąd tyle nieszczęść na świecie. Nie wiem skąd się wzięła tu na forum (mało korzystam z innych, ale jak już to tak nie jest) taka moda że każdy musi próbuje być satyrykiem, felietonistą, socjologiem w poście który opisuje że ktoś skoczył z dachu pączkostacji...

napominając o upojeniach alkoholowych,

Przetłumaczone z polskiego na nasz:

Przypominać jak to się najebał
  • Do góry
    • 1

#40 Glodzik — 1410 27/03/2011 - 22:38

Glodzik
  • Gracz

Wiek nie jest skalą inteligencji.

Mógłbym ci teraz napisać rozprawkę jaką kiedyś przedstawiłem dla kena, jednak nie chce mi się po raz kolejny uzasadniać argumentów. Inteligencja nie jest czymś, czym się interesujesz, lub masz o tym jakąś wiedzę. A Vens ma racje staracie z siebie zrobić kogoś kim tak naprawdę nie jesteście. Bierzcie przykład z Majkela, Mickula, Vensa czy też M'nkeygo, którzy mają was wszystkich serdecznie w dupie i nie próbują okazać się w zajebistym świetle, mają swój "imidż". Z doświadczenia wiem ,że im starszy się staje tym bardziej pojebane pomysły mam w swojej głowie, bo z życia chce czerpać jak najwięcej, a te najbardziej spontaniczne pomysły zostają w głowie na zawsze. Pozdro.

Użytkownik Glodzik edytował ten post 27/03/2011 - 22:47

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych