Padłem jak do mnie to napisał.
Beeekaaa
Użytkownik HardriN edytował ten post 15/02/2013 - 15:30

Popularny

Użytkownik Mateusz93 edytował ten post 16/02/2013 - 03:42

Popularny

Popularny
A ty tylko bez sensu nabijasz postaco w tym śmiesznego?
A ty tylko bez sensu nabijasz posta
Ah...Kiedyś nam się nudziło, to było dość dawno temu, ale teraz dopiero odważyłem się to wystawić.
Z góry przepraszam za obróbkę, ale nie miałem czasu zbytnio jej zrobić.
Akcja odgrywała się na stole do bilarda.

No dokładnie, lepiej napisać /me rozgląda się niż /me obraca tułów o pół metra w lewo, spoglądając na otaczający go krajobraz, następnie obraca się z powrotem do pierwotnej pozycji i znów pół metra, tyle że w prawo i spogląda na otaczający go krajobraz z drugiej strony. Tak przykładowo.
Nic tam śmiesznego nie było, a nooby jeszcze lajki dają ;x
Absolutnie się z tobą nie zgadzam, kreatywne akcje RP są najlepsze - a nie /me rozgląda się, człowieku, boli cię coś?
Nie mam głowy do tej roboty. ![]()

jak dla Ciebie kreatywnością jest opisywanie puszczania klocka do klozetu na dziesięć linijek to pozdrawiam twój poziom.
Co innego odgrywanie walenia stolca, a co innego zwykłe odgrywanie. Chociaż mam bekę z akcji, które odgrywał Troveo (/me podnosi powoli i delikatnie rękę do góry, następnie odsuwając nieco rękaw spogląda na tarczę zegara, sprawdzając godzinę, po czym ponownie opuszcza rękę i łapie się nią pod biodro.) XD

Popularny
Ahh

Popularny

+
Użytkownik Natalia. edytował ten post 18/02/2013 - 06:05
Bo ludzie już dawno zapomnieli, że ta komenda ma urozmaicać rozgrywkę, a nie ją zastępować. To, że napiszesz poemat, używając tej komendy, nie czyni Cię w żadne sposób lepszym od osoby, która w kilku słowach potrafi zawrzeć, to co Ty zrobiłeś w tym poemacie... Słyszeliście, że czasami nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu? No właśnie.
Oj działo się w nocy panowie. ^^

Użytkownik MrSnikers edytował ten post 18/02/2013 - 17:15
Użytkownik MajsterKlepka edytował ten post 18/02/2013 - 18:39

Popularny
Ahahhahh
Ahh
http://youtu.be/wiLS2Sh5_gs
Atak zombie!
e-seks oh rly
WEJDER! <3
Ktoś tu się o(cenzura)ał
Stara stacja <3
R.I.P Ace Kingston
Dzisiaj znalazłem filmik jak uciekamy przed PD sprzed ponad roku jeszcze za czasów BUC, dzisiaj wrzucę na forumR.I.P Ace Kingston
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych